|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: st březen 21, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
Na obalu píšou jen 1/4 odměrky (10g), kolik bych měl dát, když na webu píšou.....běžný sportovec s přiměřenou intenzitou tréninku: 1/2 odměrky + 200 - 350 ml vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dormer
|
Zaslal: st březen 21, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Na obalu píšou jen 1/4 odměrky (10g), kolik bych měl dát, když na webu píšou.....běžný sportovec s přiměřenou intenzitou tréninku: 1/2 odměrky + 200 - 350 ml vody |
Na obalu je 1/2 nebo cela odmerka pro "hardcore" trenink. Na CZ etikete je 1/4 a to bych opravdu ignoroval, nehlede na to, ze na novem Assaultu je etiketa ke staremu (alespon to tak mam ja).
Byt tebou bych tedy zkusil doporucovanou 1/2, ale rekl bych, ze vetsina dava celou a nebo jeste vice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: st březen 21, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
po odmerce sem to davkoval a uplne v pohode. Myslim ze mi teda vic slapal shotgun. Ale assault taky good.
nahodou nekdo zkusenost s nitrixem nemate?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st březen 21, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
presne jak pise dormer, 1/4 je blbej vtip.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Mám za sebou dvě dávky. První (ve středu) byla polovina odměrky (cca 20g), ale jelikož mě děsně rozbolelo břicho, tak jsem si moc nezacvičil. Druhá byla dneska, trochu jsem si přidal (cca 25-30g) a bylo vidět, že to funguje. Únava minimální, trochu mi mravenčil obličej (asi ten beta alanin), ale ani jsem se nepotil, takže paráda. V neděli chci zkusit celou odměrku, pak napíšu, co udělá celá odměrka s mýma 81kilama
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
asi som divny ja alebo assault, ktory som si kupil.nic to so mnou nerobi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | asi som divny ja alebo assault, ktory som si kupil.nic to so mnou nerobi. |
davkovani ? _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
nieco viac ako polovicka odmerky.budem musiet pridat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
S tim svedenim je zajimave, ze nekomu vzdy svedi jen hlava, nekomu treba bricho a mne vzdy ruce. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Já dnes taky 1. dávka půl odměrky a nic, tak v pondělí zkusím celou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
ked mi nezabere ani cela tak to vykydnem do kosa
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
filipino23: To mi to radši pošli. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dormer
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
nezda se vam, ze v tom novem je mene beta-alaninu na jednu odmerku? A to celkem razantne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|