Dostal ses do 15tky a to si nejel naplno? Perfektni vykon. Tohle te hodne posune, jsem zvedav na tve celkove umisteni potom :-)
já tu 15-tku dal celou ..., ale nepodceňuj se, myslím, že to není takový problém dát, moje shyby nejsou žádná sláva, takže pokud dáváš solidní butterfly nebo i kipping, určitě to tam naházíš :-) Držím pěsti.
Shyby bohuzel jezdim normalni, v okoli bych to nemel ani kde natrenovat, protoze vsude mame takove pofiderni konstrukce na shyby. Ale hlavne vim, ze by me tam znicily ty thrusthers, ale urcite si to zkusim
74ty v Evrope a skoro top 1000 ve svete. Nadherny vysledek
Edit: Ten tvuj partak, ktery je na videiich jak nakonec dopadl on?
parťákem mi byl těžkej Crossfitter z Ústí n.O. David Egydy. Teoreticky ještě bojoval o finále! Momentálně je v tomhle workoutu 4. v Evropě, ale potřeboval celkově posun o 60 pozic ... Myslím, že měl 18 komplet a 7 thrusterů
Zaslal: so březen 31, 2012 8:19 am Předmět: 31/3/2012
Tak po CrossFit Games Open mě trochu přepadla lenora a žravá. Klasika, odešla motivace, spadl "stres" ...
Takže dnes začala "příprava" na CF Games 2013 :-)
Síla vlastního těla:
KLIK V BRADLECH (čistý tlak vrchem těla, napnuté nohy, ...)
10 minut, každou 1 minutu 7 kliků - splněno, příště přidám malou zátěž
SHYB (stejně jako klik) různé úchopy. Tady se potvrdily mé doměnky, že mi pro "lepší" kipping nebo butterfly shyb, chybí čistá síla ve shybu.
nesplnil jsem limit. poprvé jsem vynechal 6. minutu, pak 9. a 10.minutu jsem dokončil až po limitu. Takže příště 10min po 5 op. :- (
HSPU - Klik ve stojce - pouze výdrže ve stojce u zdi a malý rozsah víceméně v ramenech. K tomuto cviku se vracím po potížích rameno/záda/lopatka. Takže hledám optimální pozici a zvykám tělo na obrácenou zátěž. Přece jen je to 100kg :-)
ZÁTĚŽOVÝ ANGLIČÁK
30 angličáků s vestou 10kg čas 1:51min
Zaslal: ne duben 01, 2012 2:55 pm Předmět: Re: 1/4/2012
Tvoje pocity, když srovnáš angličáky bez a s 10kg vestou? Teď mi taky domu přišla a dnes ji jdu zkusit na angličáky a shyby, no jsem zvědavej jak to půjde. Ty máš home-made nebo od Kettleru?
Jinak:
"21-15-9
102kg zadní dřep
32kg swing"
6:01min
...pěkný
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: ne duben 01, 2012 6:49 pm Předmět: Re: 1/4/2012
Frozz. napsal:
Tvoje pocity, když srovnáš angličáky bez a s 10kg vestou? Teď mi taky domu přišla a dnes ji jdu zkusit na angličáky a shyby, no jsem zvědavej jak to půjde. Ty máš home-made nebo od Kettleru?
Jinak:
"21-15-9
102kg zadní dřep
32kg swing"
6:01min
...pěkný
no pocity byly jasný hned, dolů musíš sakra pomaleji :-) při prvním angličáku jsem měl pocit, že jsem zabořil předloktí do podlahy. Takže dolů víc do podřepu ...
Ani nevím co to je za značku, donesl ji kamarád, ale chystám se ještě jednu požřídit, na insportlinu mají asi za 1000, což je pohoda :-) Užij si a zkus v ní víc než jenom shyby a angličáky :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru