|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | mě se líbilo všech 9 výkonů. Určitě i ten dřep můžeš ještě pěkně zlepšit, ten třetí pokus byl fakt hooodně hlubokej.
Ale dopřej si taky někdy pauzu =) už pěkně dlouho to drtíš |
Díky, ale víš co, prostě jsem čekal fakt něco jinýho...
Třetí pokus byl pouze 2:1 tuším že kvůli hloubce..ale já jsem s ní celkem spokojenej..i když první pokus byl asi ještě malinko hlubší...
Neboj, dopřeju....ale do tý doby si asi ještě chvilku počkám, jestli chci teď do prázdnin ještě závodit, tak pauze nebude....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RaptorMira

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
U toho benče to bylo při bočním pohledu nízko, sneslo by to tak o 5 cm výš aby mačkali bílou. Při vrchním pohledu bych řekl žes měl paradoxně ten poslední pokus nejlepší co se týče položení
Pokládals to vytrvale na jedno místo, kde mají normální lidé začátek břicha, tak jim to neměj za zlé  To jde opravit.
BTW - Řekl bych, že máš na tom benči rezervu jako blázen
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | U toho benče to bylo při bočním pohledu nízko, sneslo by to tak o 5 cm výš aby mačkali bílou. Při vrchním pohledu bych řekl žes měl paradoxně ten poslední pokus nejlepší co se týče položení
Pokládals to vytrvale na jedno místo, kde mají normální lidé začátek břicha, tak jim to neměj za zlé To jde opravit.
BTW - Řekl bych, že máš na tom benči rezervu jako blázen |
Tak ty vole, dřív, bez trika, jsem to pokládal skoro na krk, takže jsem se to potom celou dobu přeučoval abych pokládal níž a nakonec se to budu učit zas nahoru...
Nevim no, příde mi to dost zbytečný když jsem to nepoložil nějak extra nízko, že mě hned poslali do prdele...několik lidí kvůli tomu vyhodili...
Z pod lavičky mi to přišlo dobrý, ale z videa až tak velkou rezervu nevidím...myslím že, silově, 150 padnout mohlo, což by mě už docela potěšilo
jinak kdybys chtěl tak mám nějaký videa, Petra, Lukáše, Kuby....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Takže už jsem si to rozmyslel, co teď. Byť to MČR dopadlo fakt hrozně, zkusím se stejně nominovat na Evropu a uvidí se, jak to dopadne.Takže rozjedu přípravu jako kdybych na Evropu jel, jestli se nominuju a jestli pojedu, to je teď jedno.
Možná ještě mezitím zajedu na Slovenskou republiku, ale jen tak tréninkově žádnej stres. Takže od zítra začínáme no...
Ještě musím co nejdřív, skoro okamžitě, pořešit váhu, i v návanosti na dresy, musím se už rozhodnout na jakou váhu teda půjdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 25, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
máš nějakej odkaz, kde bych našel evropský tabulky dorostu pro tvou federaci?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | máš nějakej odkaz, kde bych našel evropský tabulky dorostu pro tvou federaci? |
jako tabulky čeho? mám výsledky z minulýho roku ale vzhledem k tomu že většina lidí byl ročník 93 a už sou junioři, tak je to tam maximálně pro představu...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 25, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
rekordy a třeba i výsledky soutěží =) třeba to lonsky by bylo supr
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po březen 26, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tahy
5x75
5x115
5x125
5x125
5x125
5x125
Přítahy JČ s oporou lavičky (zápis jedný ruky)
5x30
5x35
5x35
5x35
5x35
Facepulls
8x20
8x30
8x30
8x30
8x30
8x30
8x30
Kliky na bradlech
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
Triceps na kladce
8x30
8x40
8x50
8x50
8x50
8x50
8x50
8x50
Tlaky na ramena s JČ v sedě
5x15
5x20
5x20
5x20
5x20
5x20
Rozpažky v předklonu
8x10
8x10
8x10
8x10
Biceps s JČ
10x15
10x20
10x20
10x20
10x20
10x20
Všechno těžký, bolej mě lokty a pravý koleno..ale jinak dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Dival jsem na video prďoli Lukase ze zavodu :) a koukam ze tam zavedl uplne novou variaci drepu, jen nevim, jak bych to trefne nazval. Mozna neco jako negativni box squat na virtualni box :) Ale teda muselo ho to pekne rozhodit a mel stesti, ze mu vydrzely zada _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po březen 26, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Dival jsem na video prďoli Lukase ze zavodu :) a koukam ze tam zavedl uplne novou variaci drepu, jen nevim, jak bych to trefne nazval. Mozna neco jako negativni box squat na virtualni box :) Ale teda muselo ho to pekne rozhodit a mel stesti, ze mu vydrzely zada |
Jo Pán mistr republiky, to je jiná liga On hrozně rád přitahuje pozornost, takže prakticky co závod to alespoň jedno vystoupení...tady zase nechal činku nakladačům, zjevně už se mu nechtělo nosit to zpět do stojanů a potom na mrtvole ho strefil do ramene nějaký sniper z houfu diváků ten mě zase bude jebat, jak ho pomlouvám
Ale jinak teda (až moc) dobrej, vzhledem ke svý velikosti by se už mohl přestat zlepšovat
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 26, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
:D když už si spamujeme ty logy :-P taky se ti někdy stalo, že tě musel někdo zvedat ze země, protože ses v dresu nemohl postavit?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po březen 26, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Grogy gratulace, pěkný výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Bench
5x50
5x70
5x90
1x100
1x110 PR
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90
Dotlaky , 10cm board
3x100
3x110
3x110
3x110
5x110
Břicho
Dobrej trénink, takovýhle spontální akce mám nejradši...Byť je to tragický číslo tak mám docela radost...
dojedu tedy týden (pátek dřepy), jen takovej lehkej po závodech, a od pondělí zase už pořádně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|