Tak se tu znovu hlásím.Podle mě už jsem skoro na 100% uzdraven.Už jen doznívá trošku rýma.Ale je to v pohodě.
Dnes byl v plánu takový trošku full body trenink.Ale hodně miš maš. :Drogar-Laugh:
Před tréninkem jsem se kouknul na Cizův blog ,to jsem asi neměl dělat :D. Protože mě to motivovalo zkus maximálku na MT.Sice jsem jí zkoušel asi před měsícem,ale prostě mě to nedalo.Zjistil jsem že se nic nezměnilo.Maximálně stoupla trošku dynamika a tah od země.Tak pojďme už k tréninku.
Rozcvičení,zahřátí,lehký strečink
Mrtvý tah
-je to sice královská disciplína ale momentálně jí nevelím.:D
Rozcvičovací serie
3x3 60kg
1x3 80kg
1x3 100kg
Pracovní serie
1x120kg
1x140kg
1x160kg-hrozně lehce zvednuto (2x bych to zvedl určitě) .Když jsem byl nahoře tak jsem pomýšlel dokonce na 180.
3x0 170kg-tady jsem poznal realitu.:D
1.pokus-zalekl jsem se jak to bylo dole těžký chvilku jsem tlačil a potom to vzdal. (osa 5cm nad zemí)
2.pokus-ten byl asi nejúspěšnější.Dotáhl jsem to až po kolena ale bohužel dál už ne.Asi došel kyslík,zkusil jsem si i zařvat ale prostě nahoru to nešlo.
3.pokus jsem to ani neodlepil.
Trošku jsem to čekal.Teď si dám od maximálek do prázdnin asi určitě pokoj.A potom na to vlítnu a 180 padne.Jsem si jistý.
Dřep
3x10 60kg
Čelní dřep
2x60kg-zkouška techniky a celkem to šlo.Ale citil jsem tlak na středu těla.Což asi u toho cviku je.
2x60kg-zkouška jiného úchopu
Přemístění
rozcvička
3x1 60kg-pohodička
1x70kg -taky to šlo bez problému
1x80kg PR -opět solidní rezerva
2x0 90kg-skončil jsem asi na začátku prsního svalu.A nedal jsem pod tu činku lokty,bohužel musel jsem to hodit dolů.Chyba je v technice.Sice trošku poskočím a sednu si do toho,ale pořád to je hrozně málo.
Přemístění a výrazový tlak
1x60kg-šlo to v pohodě
1x70kg PR -jelikož jsem to dal až na druhý pokus opět kvůli technice tak jsem 80 už ani nezkoušel.Pokud bych dodržel techniku tak si věřim tak na 85kg.Začnu na tom pilovat.
tlaky s j.č na rovné lavici
10x22kg
2x10 32kg-tady to byla pěkná pumpa.Opět se do toho cviku začínám dostávat.
Tlaky na ramena s j.č.
3x10 20kg perfektní cvik (nejel jsem ho asi rok)
Biceps s j.č
5x5 18kg super cvik-jel jsem to pomalu a procítěně.
Krčení ramen s j.č
3x10 18kg-jen na zkoušku
Protáhnutí
Tak dnes to bylo celkem super.Ale jelikož jsem byl v posilovně sám tak jsem nešel ani tak nějak do vah.Dnes jsem si chtěl jen ošahat železo.jelikož jsem měl týdenní pauzu.
Jinak nyní si změním trošku priority.Začnu sach.
vlny a k tomu rozjedu split.Asi 3+1.Musím počkat co mě napíše trenér a výzivový poradce (Dopředu mu moc děkuju za snahu).Cíl je jasný vysekat se co to jde (CHCI VIDĚT KOSTKY).Po tom týdnu nic nedělání se břicho zvětšilo na 87cm (+1cm) za což nejsem vůbec pyšný.Tak se zatim mějte.
Aktuálka z dneška (jsem tlustý prase ,ale to se změní)Váha 88-89kg