|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Sis sem zas na několik let skočil jo? Tak to je fajn, tak já si na těch nekolik let odskočím, pak mi řekni, jaký to bylo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| JoanL napsal: | | Samozřejmě, že ano.. ale nevim na jakou váhu zhubnout.. takže se řidim zrcadlem.. :) |
ok............
hele chlape..co si dat treba postupny cil? shodit na 90kg behem 8 tydnu..to je velmi realnej cil..jenze musis se vazit a merit kazdy tyden..a podle toho upravovat jidelnicek nebo fyzickou aktivitu nebo oboji..
jak vubec dlouho cvicis a drzis tu svoji "dietu"? funguje to vubec podle tebe? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Dobrý, to už nějak z těch Sejšel zvládnu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
hele, tak jestli Ronnie plati tak dobre, tak bych to mozna prubnul..pak bych si za sebe nasel nakyho uzitecnyho idiota a prijel bych se na ty seychely taky podivat _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Zhruba měsíc to jídlo a předtím jsem chodil do posilovny.. ale tak 2-3x týdně.. teď jsem se rozhodl pro tohle a zatim mám týden za sebou.. Myslim, že fyzický aktivity 6x týdně po dobu 1h a 15 minut mam dost.. ale měřit a vážit se mohu no
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
Asi je to mimo no.. udělám to jak říkáš. Jsem ti moc vděčný za tvou ochotu, velice jsi mi pomohl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se ještě nevážil ani neměřil.. nicméně jsem zkusil dát do toho proteinu 5g glukopuru... nedá se to pít.. myslim, že se pozvracim, šíleně sladký..
30g proteinu + 5g glukopuru a zalít mlíkem.. samozřejmě rozmixovat :D
Takže jestli neni ten glukopur nutnej tak bych ho tam nedával.. i bez něj je to dost sladký..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: st duben 11, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
| JoanL napsal: | Tak jsem se ještě nevážil ani neměřil.. nicméně jsem zkusil dát do toho proteinu 5g glukopuru... nedá se to pít.. myslim, že se pozvracim, šíleně sladký..
Takže jestli neni ten glukopur nutnej tak bych ho tam nedával.. i bez něj je to dost sladký.. |
Co ti říkal Owar o glukopuru? _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st duben 11, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
| JoanL napsal: | Tak jsem se ještě nevážil ani neměřil.. nicméně jsem zkusil dát do toho proteinu 5g glukopuru... nedá se to pít.. myslim, že se pozvracim, šíleně sladký..
Takže jestli neni ten glukopur nutnej tak bych ho tam nedával.. i bez něj je to dost sladký.. |
Narvi tam 20g glukopuru a 30g maltodextrinu a máš parádní gainer po těžkém tréninku
Sladký? Tak tam dej víc vody.
Jinak jestli chceš jen protein v diětě tak bych nedráždil hada (inzulin) bosou nohou (glukopurem) a nepřidával tam ten cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|