Bolest předlotí

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest předlotí  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest předlotí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Imdrunk

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 9:15 pm    Předmět: Bolest předlotí Odpovědět s citátem

Ahojte lidi, vím že je to tu řešené už tisíckrát, ale nikdy jsem se nedočetl do konce, co pomáhá. Můj problém tkví v tom, že posiluju už asi 2 roky s přestávkama, ale teď poslední dva měsíce intenzivně 3x týdně. Už od začátku "intezivního" tréninku mě píchá na vnitřní straně předloktí na pravačce. ale taková zvláštní bolest. Třeba když si nakládám na bench a pravačkou to chytám ze spoda, tak to začne píchat v momentě když pustim závaží, ale né hned, tak po 1s a píchá to tak 4s a pak se to pustupně vytratí. Bolí mě to, i když tahám těžký věci a rychle je pustim. Teď jsem zkusil tejden bez námahy na ruce, tejpuju a mažu ale pořád to bolí i když hodim psovi aport větší silou... Co s tím? děkuju moc :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano protože se to tady řešilo tisíckrát, tak si to najdi, někde toho tady je tuny..., ano i já jsem s tím měl problémy, když jsem najel do opravdu "intenzivního" tréninku...
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vim presne, co popisujes. Takhle jsem to drive mel nekolikrat, ale i kdyz to ku*evsky bolelo, tak jsem to samozrejme ignoroval, pozdeji z toho byl pekny karpal, ale samozrejme jsem cvicil dal Sice to trvalo dlouho, ale odeslo to samo jako vetsina mych "bolistek". Tohle ti samozrejme neradim a urcite to bude chcit minimalne omezit zatizeni, lepe pak pauza a ono to odejde. Myslim, ze jsou to pretizene slachy, ta pauza je urcite vhodna, protoze by se z toho mohl vyklubat pekny zanet.
kuše

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně jak píše kolega, dej si pauzu, nebo cvič takový cviky, u kterých tě to nebolí.... já tímhle trpil před rokem u bicepsových cviků s VČ, vždy když jsem odložil činku, bolest jak kráva..... tento cvik jsem vyměnil za kladky a za půl rok jsem se k tomu vrátil a je to v pohodě.... :)
xCROWx

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to bolí třeba u bicepsových zdvihů, tak pomáhá držet činku nadhmatem.
Imdrunk

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde hlavně o to, že mě to bolí i když neposiluju, stačí abych dával židli nahoru ze země pravačkou a už brečim. Teď jsem ještě zjistil, že když dám ruku před sebe v pěst a palec dám přes ukazovák, natočim k tělu a zmáčknu, tak brečim zase. Začíná to bejt fakt otravný
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Odpočinek na 1 - 2 týdny, nasadit něco protizánětlivého a po návratu k tréninku nějakou dobu omezit těžké přítahové cviky pro záda a místo klasických bicepsových zdvihů dělat nějakou dobu bicepsové zdvihy nadhmatem a klopení zápěstí nadhmatem.

Derek Poundstone
U.B0B

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vystrečovat
Spashett

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam to same.. uz se mi to vratilo asi 2x.. je to jak uz tady nekdo psal, pretizeni slach v horsim pripade zanet karpalniho tunelu, coz se resi dost casto obstrikem, v horsim pripade operaci... je potreba opravdu odpocinek. Doporucuji ale odpocinek od cviceni uplne, protoze to ze clovek jezdi cviky kde to "nezabira"neznamena, ze se tak opravdu nedeje. Ja jsem nemohl vlastne ke konci ani cvicit zadny cvik, protoze jsem nemohl vzit kotouc do rukou pri stisku leve ruky... nyni se mi to zase vratilo takze uz mam naplanovanou prestavku ale az po tomto tydnu... musim doject plan :).. stejne je to demence.. proste to boli a stejne clovek cvici
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsem měl taky, nejvíc mě to startovalo z bicepsu s EZ tyčí a s VČ, jinak to bylo klidný. Poté co se mi zesílil úchop, tak už tyhle problémy nemám. Ale určitě dej pauzu tam, kde tě to bolí
jirdano

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co vim, tak s timhle měl problém téměř každej koho znam hlavně při intenzivním splitu, určitě to není neobvyklá věc
Imdrunk

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:41 pm    Předmět: Info Odpovědět s citátem

Tak jenom pro ty, kteří by tu hledali odpovědi. 3 týdny pauza a mazání, žádně významné zlepšení. Rozhodl jsem se to zkusit pravidelně strečovat a posilovat biceps nadhmatem+klopení nadhmatem. Za měsíc se ozvu s novinkama.
Vokr

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 11:35 pm    Předmět: Re: Info Odpovědět s citátem

Imdrunk napsal:
Tak jenom pro ty, kteří by tu hledali odpovědi. 3 týdny pauza a mazání, žádně významné zlepšení. Rozhodl jsem se to zkusit pravidelně strečovat a posilovat biceps nadhmatem+klopení nadhmatem. Za měsíc se ozvu s novinkama.
Já to měl taky někdy asi před rokem, ale ani nevím jak to odeznělo . Ale od tý doby co jezdím mrtvoly tak zápěstí ani předloktí žádný problém (teda tipuju to na to, ale je možný, že to je něčím jiným. Jinak určitě nedělat to, při čem tě to bolí.
Imdrunk

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpověď Odpovědět s citátem

Tak jsem tu zas s infem. Nepomohlo vůbec nic, bolí to furt při všem co dělám Tak nějak jsem si na to už zvyknul, ale řikám si na co mi je velká síla co honim v posilovně, když mě pak ve finále bolí i zvednou 10kilovou židli jednou rukou?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice sám doktory obecně moc nemusím, ale kdybys tam býval šel hned, třeba už jsi aspoň měl diagnózu a nějakej pokus o léčbu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest předlotí Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: