|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imdrunk
|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:15 pm Předmět: Bolest předlotí |
|
|
Ahojte lidi, vím že je to tu řešené už tisíckrát, ale nikdy jsem se nedočetl do konce, co pomáhá. Můj problém tkví v tom, že posiluju už asi 2 roky s přestávkama, ale teď poslední dva měsíce intenzivně 3x týdně. Už od začátku "intezivního" tréninku mě píchá na vnitřní straně předloktí na pravačce. ale taková zvláštní bolest. Třeba když si nakládám na bench a pravačkou to chytám ze spoda, tak to začne píchat v momentě když pustim závaží, ale né hned, tak po 1s a píchá to tak 4s a pak se to pustupně vytratí. Bolí mě to, i když tahám těžký věci a rychle je pustim. Teď jsem zkusil tejden bez námahy na ruce, tejpuju a mažu ale pořád to bolí i když hodim psovi aport větší silou... Co s tím? děkuju moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Vim presne, co popisujes. Takhle jsem to drive mel nekolikrat, ale i kdyz to ku*evsky bolelo, tak jsem to samozrejme ignoroval, pozdeji z toho byl pekny karpal, ale samozrejme jsem cvicil dal  Sice to trvalo dlouho, ale odeslo to samo jako vetsina mych "bolistek". Tohle ti samozrejme neradim a urcite to bude chcit minimalne omezit zatizeni, lepe pak pauza a ono to odejde. Myslim, ze jsou to pretizene slachy, ta pauza je urcite vhodna, protoze by se z toho mohl vyklubat pekny zanet. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
přesně jak píše kolega, dej si pauzu, nebo cvič takový cviky, u kterých tě to nebolí.... já tímhle trpil před rokem u bicepsových cviků s VČ, vždy když jsem odložil činku, bolest jak kráva..... tento cvik jsem vyměnil za kladky a za půl rok jsem se k tomu vrátil a je to v pohodě.... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
Pokud to bolí třeba u bicepsových zdvihů, tak pomáhá držet činku nadhmatem. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Imdrunk
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
Odpočinek na 1 - 2 týdny, nasadit něco protizánětlivého a po návratu k tréninku nějakou dobu omezit těžké přítahové cviky pro záda a místo klasických bicepsových zdvihů dělat nějakou dobu bicepsové zdvihy nadhmatem a klopení zápěstí nadhmatem. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út duben 03, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Tohle jsem měl taky, nejvíc mě to startovalo z bicepsu s EZ tyčí a s VČ, jinak to bylo klidný. Poté co se mi zesílil úchop, tak už tyhle problémy nemám. Ale určitě dej pauzu tam, kde tě to bolí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
co vim, tak s timhle měl problém téměř každej koho znam hlavně při intenzivním splitu, určitě to není neobvyklá věc
|
|
| nahoru |
|
 |
Imdrunk
|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:41 pm Předmět: Info |
|
|
Tak jenom pro ty, kteří by tu hledali odpovědi. 3 týdny pauza a mazání, žádně významné zlepšení. Rozhodl jsem se to zkusit pravidelně strečovat a posilovat biceps nadhmatem+klopení nadhmatem. Za měsíc se ozvu s novinkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út duben 10, 2012 11:35 pm Předmět: Re: Info |
|
|
| Imdrunk napsal: | | Tak jenom pro ty, kteří by tu hledali odpovědi. 3 týdny pauza a mazání, žádně významné zlepšení. Rozhodl jsem se to zkusit pravidelně strečovat a posilovat biceps nadhmatem+klopení nadhmatem. Za měsíc se ozvu s novinkama. | Já to měl taky někdy asi před rokem, ale ani nevím jak to odeznělo . Ale od tý doby co jezdím mrtvoly tak zápěstí ani předloktí žádný problém (teda tipuju to na to, ale je možný, že to je něčím jiným. Jinak určitě nedělat to, při čem tě to bolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Imdrunk
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Sice sám doktory obecně moc nemusím, ale kdybys tam býval šel hned, třeba už jsi aspoň měl diagnózu a nějakej pokus o léčbu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|