|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 27, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
27.3.
REGENERACE
ranni ukecana sestka po kopcich pred snidani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
28.3.
pred snidani konverzacni sestka
VRSEK
tlaky JC 5x10x32
BP 3x3x110
biceps EZ 3x3x70 13x45
SS kliky na bradlech/zvedani nohou 5 x 25/15 x BW/BW
jina posilka, jedina osa na bench, takze misto push pressu jenom tlaky, bench byl strasne tezkej, zato na bicepsu jsme si dal jedno opacko s 65 a prilo mi lehke, tak jsme pridal, pak uz to bylo na krev
a na klicich zase s prehledem, tak jsem prihodil, ale od treti jsme se bal, ze kvotu nesplnim, ale jinak spokojenost, akorat chybela zada _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem se nezeptal, nikdy jsem to nečetl, ale už vím, co to znamená to Valtice :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
29.3.
REGENERACE
ukecana kopcovita sestka pred snidani
to daymoon: jak necetl? a jak to teda vis??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Já po tom nijak nepátral, furt jsem si říkal, že je to nějaká šifra a teď jsem tady viděl topik o strongman závodech a došlo mi to :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
zdrejme slusnej oddil
nechces se prihlasit?
v jednotlivcich jsou jeste volen fleky
je tam mrtvola a ti jde dobre _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Díky za nabídku, ale to bych musel trénovat jako strongman a ne jako ženská po přechodu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Díky za nabídku, ale to bych musel trénovat jako strongman a ne jako ženská po přechodu :-) |
naposled yjsi tvrdil, ze jsi rok mertvolu nezkousel a dal jsi 190 jako nic,a 200 nebylo jenom tesne, tak by jsi hodil jenom mrtvolku, a za pul hodiny mas bednu a muzes domu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 4:48 am Předmět: |
|
|
Cítím z tebe nějakou zahořklost :-) Přitom máš můj obdiv a pozornost. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
30.3.
FUllbody
PC 5 x 30 - 40 - 50 - 60 - 70 2x80 1x85 0x87,5 6x70
Bulharsky drep 6xBW 6xBW+10 6xBW+15 3x6xBW+17
SS tlaky JC/shyby 5 x 15/10 x 32/BW
SS uklony/zadni delty 3 x 20/10 x 17/10
az najdu toho, co mi doporucoval bulhary, tak ho prejedu s autem
mel jsme tam vahu jak pro desetileteho skolaka a potil jsem krev
citil jsem svaly, o kterych jsme netusil, ze je mam, a drepal jsem se jeste u obeda
asi z toho udelam svuj oblibeny cvik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Bulharsky drep 6xBW 6xBW+10 6xBW+15 3x6xBW+17
az najdu toho, co mi doporucoval bulhary, tak ho prejedu s autem
mel jsme tam vahu jak pro desetileteho skolaka a potil jsem krev
citil jsem svaly, o kterych jsme netusil, ze je mam, a drepal jsem se jeste u obeda
asi z toho udelam svuj oblibeny cvik |
Podobne pocity ma snad kazdy, kdo tenhle cvik cvici, pritom vypada celkem nevinne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
Do tohodle cviku se musím přemlouvat snad nejvíc ze všech, protože je to fakt hnus, takže jsem rád, že mám věrné následovníky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 31, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
strasne me boli zadek, pomalu nemuzu vstat z postele
31.3.
REGENERACE
Kladiva 4x5x27
zvedani nohou 3x15
jneom tak, kdyz uz jsem se byl protahnout v posilovne
ten zadek je po bulharech vazne ocistec _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
2.4.
SPODEK
LEG PRESS 20x 0 - 20 - 40 - 60 - 80 - 95 - 110 - 125 - 140 -150 - 160 - 170 - 180 - 190 -200
DL 3x 50 - 50 - 70 - 90 - 110 - 110 -110
SS BP/Shyby 4x 15/6 x 70/BW
LP desny, od 180 peklo, ale nakonec jsme se dostal kam jsme chtel, na zbytek cviceni nebyla vule, a na bricho a ramena ani cas _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|