|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
31/3
1. SS: kliky + mrtvy tah 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 105kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (21 minut)
2. power clean 72kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,5
3. military press 52kg x 10,10,10,10,10,10
4. SS: kliky + pritahy VC podhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 70kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
5. bicepsovy zdvih VC 45kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
6. francouzsky tlak ve stoje 35kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
7. zkracovacky (nohy hore) 20,20,20,20,20
8. pullover s kotoucem ve stoje 10kg x 15,15,15,15,15
9. kolo 40 minut (28,40km, 37 minut na max zatez)
-po dni volna jsem mel chut to trochu vic osolit, takze jsem dal FB a nejake SS.
-DL + kliky neuspesny pokus o sebevrazdu. Uz vim, co je to, kdyz dochazi kyslik, jak CIZO porad opakoval pri superseriich ve svem video blogu  Proste silene na udychani a jeste v tomhle vysokem poctu opakovani, hlavne kdyz pak po DL jdu na kliky a lehnu na zem, to se pekne dusim. Po prvni SS jsem zacal propadat skepsi, kdyz jsem si predstavil jeste dalsich 9 respektive 18 serii  no ale to bych byl pekna sracka, kdybych se na to vykaslal nebo nekde ubral . Dnes jsem si zmeril cas, 10 superserii v kazde po 30 opakovanich, celkem tedy 20 serii a 300 opakovani za bez par sekund 21 minut. Chtel jsem to dostat na 20, ale to bych fakt chcipl. Obdivuji crossfitaky a jejich kapacitu plic.
-premisteni pridal jsem 2kg a snazil se ucit techniku, sice porad asi na hovno, ale dnes byla dynamika a celkem v tempu, jen ty lokty neumim tlacit dopredu, pritom nedavno to celkem slo pekne.
-MP: take jsem pridal vahu a celkem me prakvapilo, ze jsem udrzel 10 op. v seriich, sice to ke konci kazde serie lehce inclinovalo k PP, ale opravdu jen lehce, protoze pri kazdem vetsim leg drivu mne jebalo v koleni.
-pak jsem si dal jeste jednu SS kliky a pritahy, bylo to o neco mene hnusne nez v kombinaci s DL, ale taky pecka na udychani
-pak pumping rukou a nakonec siloveho casti treninku povinne bricho. Ten cvik, ktery nazyvam pullover ve stoje s kotoucem, ani nevim, jestli oficialne existuje. Vezmu kotouc a pomalym pohybem ho v napnutych rukach dostanu nad hlavu nebo spise za hlavu a krome ramen z toho moc pekne citim brisni svaly (pokud se ovsem soustredim na jejich praci). Ono i u klasickeho pulloveru pres lavicku brisaky pekne berou
-kolo totalni likvidacka, to proste bez komentare  , ale byla energie.
-vynikajci sebevrazedny trenink _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so březen 31, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
Draper, vysvetli mne jaktoze mas nick legendarniho kulturisty, fotkus musel hledat tak aby to byl Dave Draper pri tvem oblibenem cviku, v jednom topiku jmenujes sve oblibene kulturisty a proc se ti ktery libi..... ale ze zasady tvrdis ze je ti kulturistika lhostejna a vubec te to nezajima. Tomu nerozumim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 31, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Proboha....
Kulturistika me nezajima a to myslim uplne smrtelne vazne, neberu to jako sport, nic mne to nerika, popravde ani nevim, kdo na te fotce je, vim, ze je to nekdo znamej, ale nevzpomenu si na jmeno, vim, ze to neni Draper, proste jsem tu fotku nekde videl a stahl jsem si ji. Kdysi jsem mel mozna nejaky "zachvat" zajmu u BB, ale to me hodne rychle preslo.
Nechces jit delat neco uzitecneho nez premyslet na picovinama? A pokud mas podobne dotazy, pis mne je prosim te do PM a nezasirej mne tu log. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 31, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Tommy, avatar nic neznamená. Já taky podle Ronnieho Colemana ve tvém avataru nemůžu nic usoudit :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Proboha....
Kulturistika me nezajima a to myslim uplne smrtelne vazne, neberu to jako sport, nic mne to nerika, popravde ani nevim, kdo na te fotce je, vim, ze je to nekdo znamej, ale nevzpomenu si na jmeno, vim, ze to neni Draper, proste jsem tu fotku nekde videl a stahl jsem si ji. Kdysi jsem mel mozna nejaky "zachvat" zajmu u BB, ale to me hodne rychle preslo.
Nechces jit delat neco uzitecneho nez premyslet na picovinama? A pokud mas podobne dotazy, pis mne je prosim te do PM a nezasirej mne tu log. |
Na té fotce máš tuším Mike Mentzera:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
1/4
1. power clean & push press 62kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,5
2. power clean 72kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,7
3. military press 52kg x 10,10,10,10,10,10
4. trh s JR 32kg x 8,8,8,8,8, 22kg x 30 (kazda ruka)
5. kliky s nohama nahore 20,20,15,15,15,15
6. SS: upazovani s JR + predpazovani s JR 10kg/10kg x 15,15,15,15,15 + 10kg/10kg x 15,15,15,15,15
7. SS: bicepsovy zdvih VC + bicepsovy zdvih JR 47kg x 8,8,8,8,8,8 + 10kg/10kg x 12,12,12,12,12,12
7. kliky na uzko (tricepsove kliky) 20,20,17,17,15,15
8. kolo 40 minut (28,50km, 38 minut na max zatez)
-PC + PP neni leg drive, neni sila a ramena vic proste nevytlaci. Leg drive je jen slaby, s nestabilnim kolenem se toho bojim. Od minule jsem pridal 2kg, prvnich 5 serii tezsi nez dalsich 5 serii, kdy jsem preci jen trochu vice zapojoval spodek a bylo to znat, ovsem vse celkem na doraz, 6. opakovani bych asi uplne nedotlacil v zadne serii. Mam z toho cviku ale vyborny pocit (dokud se nepodivam na to, kolik tam mam  ) a opravdu me bavi. Budu ho cvicit tak, jak to pujde a se*u na vahu.
-PC dnes opet stejna vaha jak minule, jel jsem to spise na techniku a tempo a dnes z techniky mnohem lepsi pocit nez vcera, lepe se zapojovaly nohy a bylo tam vice dynamiky. Pokud jsem si dobre chytl tu moji krivou osu, byla tam rezerva, pokud blbe mel jsem u 5. opakovani co delat
-MP stejne jako vcera a bavi me to
-trh masakr, vse na doraz, do posledni serie jsem se hecl a s 22kg na kazdou ruku po 30 opakovanich, ovsem takovou tepovku, jakou jsem po tom mel, jsem asi nemel nikdy ani na rotopedu nebo vesle
-dalsi naprosto bezchybny trenink  , vic jim nez v predchozich tydnech, kdy jsem jedl jak 15 leta anorekticka holka, kdyz se na to divam zpetne a je to znat na energii _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne ne duben 01, 2012 12:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Drapere, ty těm ramenům dáváš pořádně pokouřit
Tohle tak trochu z dlouhodobýho hlediska smrdí průserem i přes tvoje velmi slušný regenerační schopnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Drapere, ty těm ramenům dáváš pořádně pokouřit
Tohle tak trochu z dlouhodobýho hlediska smrdí průserem i přes tvoje velmi slušný regenerační schopnosti. |
Ok, tohle mne sem ale psat nemusis _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | spekounP napsal: | Drapere, ty těm ramenům dáváš pořádně pokouřit
Tohle tak trochu z dlouhodobýho hlediska smrdí průserem i přes tvoje velmi slušný regenerační schopnosti. |
Ok, tohle mne sem ale psat nemusis |
No nic, já se polepším a nebudu psát kraviny, já si jen představil, jak bych asi po tomhle tréninku dopad já (ovšem pokud bych ho vůbec přežil)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
V poho, ja jen ze je to uplne zbytecne mne neco rikat, protoze si stejne pojedu po svem a uz to tu taknejak cca 95% lidi, co ctou muj log, pochopili  tak ty uz ted snad taky
Ja cvicim s malyma vahama a obrovsky treninkovy objem, ty cvicis s obrovskyma vahama a mensi objem, oboji je jinak narocne a oboji asi z dlouhodobeho hlediska bez patricne regenerace smrdi zranenim. Myslim ale, ze na tve vykony se tu na foru momentalne hrabe malokdo a opravdu respekt, jak jsi se zlepsi, stejne tak ne kazdy by asi uregeneroval objem mych treninku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Myslim ale, ze na tve vykony se tu na foru momentalne hrabe malokdo a opravdu respekt, jak jsi se zlepsi, stejne tak ne kazdy by asi uregeneroval objem mych treninku. |
trochu silna slova, ale dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
2/4
1. SS: kliky + pritahy VC nadhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 90kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 (20 minut)
2. mrtvy tah 115kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8
3. floor press 25kg/25kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
4. SS: kliky + pritahy VC podhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 70kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
5. pritahy JR 32kg x 15,15,15,15,15 (kazda strana)
6. kliky 20,20,20,20,20
7. kolo 40 minut (28,40km, 38 minut na max zatez)
-uff  3. trenink po sobe a uz ty unavene svaly byly trochu znat a strasne se mne do nej nechtelo. Vse odjeto dle planu, nejhnusnejsi byly asi mrtvoly, tam jsem myslel ze naprosto seriozne zdechnu :) a bylo mne i mirne blitmo, protoze jsem se za posledni tyden docela rozezral, no ale dal jsem to  Chtel jsem si to pro zmenu dat s JR, ale strasne se mne nechtelo prehazovat zavazi, takze priste si to dam jako prvni cvik v SS s klikama.
-Trenink to byl jinak vyborny, jen tomu trochu chybelo tempo oproti minulym treninkum (mozna trochu vic), protoze jsem byl jakejsi prejetej, vsechno bylo tezky a trochu se sebezaprenim, ale nic co by me zastavilo, takze ok a spokojenost.
-zitra volno, celkem mne ted vyhobuje 3+1, 1. trenink FB, 2. ramena + ruce a 3. prsa + zada, uvidime, jestli se toho budu drzet. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|