bolí mě trapézy z bench pressu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bolí mě trapézy z bench pressu  Úvodní stránka -> Trénink -> bolí mě trapézy z bench pressu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marcos23

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám takový problém, už asi rok cvičím pořád 70 kg na benči ve 4 sériích po 6 opakováních. Takže tak jak se to má cvičit pro objem. Max si tam někdy přihodím na 75 kg ale víc ne pro série. Pořád stagnuju a nevím proč. Když jsem začal cvičit, tak jsem si váhy zvyšoval každý měsíc. Přes hrudník mám jen 94 cm. Nevím čím to je. Vážím 80 kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jaké tréningy si za ten půlrok zkusil?
marcos23

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
a jaké tréningy si za ten půlrok zkusil?

Na hrudník jezdím pořád stejně....cvičím na objem, nejdřív benč 4 série, následují kliky na bradlech pár sérií....no a pak už jdu na ramena.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičíš dlouhodobě stejný tréning a stejná opakování?
to bude asi ta chyba

jezdíš do selhání? s dopomocí? jsou poslední opakování vydřená, nebo se jedná o dynamické opakování?
marcos23

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
cvičíš dlouhodobě stejný tréning a stejná opakování?
to bude asi ta chyba

jezdíš do selhání? s dopomocí? jsou poslední opakování vydřená, nebo se jedná o dynamické opakování?

ano jezdím už delší dobu stejný trénink, asi tak 2 roky, ale pořád si říkám že 70 kg v sériích je ještě málo a že se to zlepší.

Cvičím až do konce co to jde. Když už vidím, že se mi po čtvrté sérii třepou ruky a jde to pomalu nahoru, tak další sérii už nedávám. S dopomocí nejezdím, ani mě nikdo nejistí.
8Shade

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
ano jezdím už delší dobu stejný trénink, asi tak 2 roky, ale pořád si říkám že 70 kg v sériích je ještě málo a že se to zlepší. .

Chceš li mít výsledky, které jsi doposud neměl, musíš dělat věci, které jsi doposud nedělal. Tvrdohlavě jezdit 2 roky stejnej trénink a při stagnaci si myslet, že se něco rázem změní je blbost. Dej si tejden pauzu na hrudník a začni jinej styl/počty opakování apod. Mě osobně se teď osvědčilo 5x5 v pondělí a 8x3 v pátek, ale na každýho zabírá něco jinýho.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak...

a necvič tak, že poslední opakování budou vydřená, tak sílu nezískáš...
marcos23

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza a spol: dneska mám na programu trénink hrudníku.:-) můžu při stagnaci na benči třeba zkusit jezdit místo něj tlaky s jednoručkami? jakože uplně jiný cvik? nebo benč by měl být stále základ?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
guruhonza a spol: dneska mám na programu trénink hrudníku.:-) můžu při stagnaci na benči třeba zkusit jezdit místo něj tlaky s jednoručkami? jakože uplně jiný cvik? nebo benč by měl být stále základ?

Odpovím ti za ně - můžeš
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ve tvém případě je způsobena stagnace špatným cvičením (opakování s dopomocí, na krev, do selhání, stejný tréning dva roky)... to zaprvé

zadruhé - funguje skoro každej tréning, který není hloupě poskládanej a je odcvičenej správně technicky, takže můžeš... ale nejlepší cesta, jak zlepšit bench, je cvičit bench
marcos23

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
ve tvém případě je způsobena stagnace špatným cvičením (opakování s dopomocí, na krev, do selhání, stejný tréning dva roky)... to zaprvé

zadruhé - funguje skoro každej tréning, který není hloupě poskládanej a je odcvičenej správně technicky, takže můžeš... ale nejlepší cesta, jak zlepšit bench, je cvičit bench

Já si uvědomil ještě jednu věc....kluci mi v posilce říkali, že mám úžší úchop, že moc zapojuju triceps. Takže to byla asi taky chyba, protože když se podívám na triceps tak ten mám rozvinutý dost. Každopádně dík za pomoc.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - bolí mě trapézy z bench pressu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: