|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
Tak, trénink Až do ME (nebo prostě do konce Května)
Nevím, teoreticky už to takhle zůstane, ale možná ještě budu nepatrně hýbat s váhama...Je to takovej docela jednoduchej trénink, tak jsem zvědavej..
+ Samozřejmě ještě bude spousta doplňků...pondělí nohy, středa záda, a pátek hrudník+triceps
A Jinak teda definitivně, pudu do 105ky, takže budu muset něco málo shodit...ale je to lepší něž jsem čekal, dneska ráno 106,5kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar
to je devítitýdenní ruský cyklus soutěžního vrcholu pokud se nemýlím.
Akorát mi přijde, že to máš nastavený na tebe nějak moc nízko ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Zdar
to je devítitýdenní ruský cyklus soutěžního vrcholu pokud se nemýlím.
Akorát mi přijde, že to máš nastavený na tebe nějak moc nízko ne? |
Čau, jo, je to on, už mě to dýl láká, chci to zkusit...máš s tím nějaký zkušenosti?
No ani ne hele...Já vycházím z úplnejch RAW maximálek, ani s bandážema na začátku nepočítám...ale samozřejmě že potom ty dresový serie budou o něco vyšší...
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
Přímo s tímhle tréninkem zkušenost nemám, ale jel jsem něco podobnýho na přelomu roku.
Jmenovalo se to cyklus 85+, mělo to vypadat nějak takhle:
1.týden 85% 1RM - 8sérií x 3opak
2.týden 6x4
3. týden 5x5
4.týden 4x6
5.týden - deload
6.týden - 90% 1RM 3x3
7.týden - 3x4
8.týden - 3x5
9.týden - deload
10.týden - 95% 3x2
11.týden - 95% 3x3
dojel jsem to do 6.týdne a pak mě skolila angína, ale obávám se, že i kdybych nedostal tu angínu, tak bych se stejně odvařil a nedojel to
byl to docela masakr, protože jsem to jel z reálnejch maximálek
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
To taky nevypadá zrovna lehce...sranda tyhle tréninky...
A co ti to, sice jen po 6ti týdnech, přineslo?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
No na konci nejlepší výkony byly:
dřep 3x6x160kg v 1 tréninku s bandama a páskem
bench 2x6x115kg + 2x5x115kg
mrtvola 3x6x190kg + 1x5x200kg (bez pásku)
ale jak rikam, uz to bylo dost na krev
pak přišla angína, 2 týdny antibiotika bez tréninku a všechno v riti
po angine jsem najel na JUGGERNAUTA
momentální forma je ted o neco lepsi, krome benche. Na bech bych ted 2x6x115kg nedal ani za zlatý prase
|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
A to chces jet celou dobu raw, kdyz vychazis z raw maximalek?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
| rzl napsal: | | A to chces jet celou dobu raw, kdyz vychazis z raw maximalek? |
Celou dobu ne, ale zatím, první polovinu určitě ne. Potom už budu vkládat i dresový tréninky....tam samozřejmě připočtu x kg, co mi přidává dres, aby to procentuelně bylo stejný...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřepy
5x50
5x90
5x130
5x130
5x130
5x130
Dosedy
3x130
3x130
3x130
Fatal eror. Nevím co se stalo, ale měl to bejt lehkej trénink, nakonec jsem měl co dělat abych to absolvoval...ještě jsem měl jít GHR ale po prvním opáčku jsem chytl křeč do hamstringů a nabil si držku takže radši konec.....no a teď chodím jak namrdanej kačer kurva, takhle jsem si to fakt nepředstavoval.....od pondělí to začne úplně jinak...
BTW- Nevím jestli se někdo koukáte na Výměnu manželek....já jsem dneska viděl asi prvních 5 minut, a jeden z těch manželů (sportovně založenej) tam cvičil biceps na multipresu
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | Jojo taky jsem na to právě koukal jako PUK.Viděl jsem to poprvé. |
Jo?
Ale co oni si nevymyslí ty vole....vždyť to přece ani nejde, vzhledem k dráze multupresu a dráze bicepsovýho zdvihu....no prostě to vypadá komicky
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Taky sem na to cucel, ale prislo me ze to nebyl klaickej MP, bud se me to zdalo, ale vypadalo to jako by to bylo pohyblivy v horizontalu i vertikalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
ja uz jsem par profiku cvicit biceps na multaku videl..dokonce jsem videl tenhle cvik zarazenej v nakym treninku v muscle&fiction..tak se asi inspiroval.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Trénink
Fatal eror. Nevím co se stalo, ale měl to bejt lehkej trénink, nakonec jsem měl co dělat abych to absolvoval...ještě jsem měl jít GHR ale po prvním opáčku jsem chytl křeč do hamstringů a nabil si držku takže radši konec.....no a teď chodím jak namrdanej kačer kurva, takhle jsem si to fakt nepředstavoval.....od pondělí to začne úplně jinak...
|
Seš po závodech vole a jedeš na čisto, tak tomu dej čas
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | Trénink
|
Seš po závodech vole a jedeš na čisto, tak tomu dej čas |
Jo, tak to je jasný, ale i tak mě to docela překvapilo....zase na druhou stranu, poslední trénink dřepů, když vynechám závody, byl přesně 14 dní zpět
Uvidíme, v pondělí už to musí vypadat trošku jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|