Na drobné nachlazení mi pomáhá HerbalMed pastilky na cucani...jeto vyborny a krk vždycky zatím potom povolil, doporučuju (zvlášť když přes den nežereš tak pro tebe budou fajn, páč se potom nesmí žrát asi 30minut:D)
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Už jsem 5 dní netrénoval, dnes jsem šel konečně do LA gymu, i když na tom nejsem úplně dobře. Krk furt bolí, když mluvím tak mě to dráždí a pořád kašlu, nějak se mě ten bacil drží :-).
Ale při tréninku jsem se cítil dobře.
Dnešní trenink LA-gym
Warm-up:
30x KB swing
30x airsquat
30x klik
8 kol (trh 50kg, KB 24kg)
7x trh od země
12x KB swing
+ na konec 10x50kg trh
2x60s kruhy statické držení (PR +15s) + 2x10 kliky na medicim.
2x8 ring dips + 2x10 rocky kliky
5x motýlek (roztahování rukou od těla na kruzích)
Břicho:
Triserie
3x (7x ab-wheel + 15x metronomy + 10x zkracovačky s medicim.)
na konec 50x plyo. odhozy s 5kg medicim.
- z výpisu se to možná nezdá, ale ty trhy + swing = náročný, hlavně na úchop/předloktí, po poslední sérii jsem si musel i na chvíli sednout na zem a to se mi moc často nestává.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so březen 31, 2012 10:43 pm, celkově upraveno 3 krát
Frozzi zdý sa, že si to pekne vytvrdil, napriek menšej hmotnosti opticky vyzeráš aj najväčší z tých fotiek + pri lepšej kvalite
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Toes to bar + rotace s nohama ve vzduchu:
asi 5 serií
Angličáky: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
(zlepšení, ale stejně je nemám rád)
- výklus
- dobrý trénink na to, že se mi dnes vůbec nic nechtělo
- pneu prý musíme dát pryč z areálu, takže vubec nevím, co teď, je to pěkně na hovno, už nebude žádný trénink s ní
10 kol vše bez pauzy (nebo max pár sek) 4x cleansquat (60kg)
6x ring dips
10 kol vše bez pauzy (nebo max pár sek) 12x KB swing (24kg)
8x box jumps (+4 kotouče)
Břicho:
x-sérií zkracovačky na míči + ab-wheel
- celý trénink v podstatě bez pauzy, zabijárna
- jsem spokojen s těma cleansquat (přemístění ze země + přední dřep pro ty, co nevědí), paráda
- na to, že jsem celý den v podstatě nic nejedl (brigáda), tak jsem měl energie na rozdávání
Trhy ze země:
20kg, 40kg
3x3x50kg
2x2x55kg
3x2x60kg PR
2x1x65kg BIG PR!!
5 kol 5x shyby
5x kliky na medicimbalu
5x toes-to-bar
3 kola 50s statické držení kruhy
10x angličáky
4 kola (bench 50kg, medi: 8kg)
10x bench dynamický
10x plyo-odhoz medicimbalu
10x russian twist s medicimbalem
40s plank
+ 5xMAX roztahování rukou na kruzích
- ou je, tak přesně tohle miluju , parádní tvrdý trénink - všechny úseky téměř bez pauzy
- velká radost z trhů, ale cítím, že bych 70kg dal, každopádně i tak docela zničili, je poznat, že je to komplexní cvik
Jelikož na cca květen plánuju udělat nové tréninkové video, udělal jsem si radost - ať to stojí za to (alespoň kvalitou ):
...no a další radost, 10kg vesta (na běh, angličáky, shyby, skoky - plyometrii...), tím posunu trénink zase na vyšší level:
ten trh mas dobrej,taky bych takovej chtel ,nechapu proc,ale ze zeme to proste nikdy neodlepim,staci cinku zvednout klidne o 10 cm nad zem a je to lehky jak papir...mam asi spatnou techniku,budu muset potrenovat
Dík. Můj menší cíl je 70kg, pak 80kg - téměř svojí BW, ale to ještě potrvá.
Zkus třeba zapojit víc nohy, já to v podstatě rozjíždím od nohou, pak v pase do činky "kopnu" a zároveň ramena jdou výbušně nahoru a přitom se i trochu zakloním, a pak se dostanu pod činku. Šířku úchopu mám cca 15cm od konce tyče, takže néé úplně nejširší.
Budu dělat video, tak tam uvidíš, jak to dělám já - chyby tam určitě budou, proto to natočím.
- dneska povětšinou cviky, které běžně necvičím, žádné drsňárny, v klidu
Warm-up:
30x airsquat
30x klik
7x shyb
Přední dřep: up to 4x3x90kg (dnes to moc nešlo) Rumunský MT: up to 50kg
Dynamické přítahy v předklonu: up to 4x10x50kg (pohodička) Krčení + kroužení ramen s JČ: up to 30+30kg
Biceps: nuda, nebaví
Dragon flags: 4x3 (nechápu, nikdy jsem nedal víc jak 2op, nevím čím to je, ale cítím 100% zlepšení) Rotace s 12kg kotoučem:
- moc mě to dnes nebavilo, nevím proč, měl jsem mít volno, ale jelikož jsem se domu vrátil dřív, tak jsem šel
- zátěžová vesta už je doma, no, je docela těžká , ale fajn je, že se dá závaží vyndavat
Naposledy upravil Frozz. dne so březen 31, 2012 8:31 am, celkově upraveno 2 krát
Takhle, ale příště se musím pokusit jít ještě více dolů:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru