Možná už ti ted skončila doba kdy to šlo zpočátku samo (i bez kvalitní stravy). Ted budeš muset dávat velkou pozornost na stravu. Jinak neporosteš.
Ohledně těch bílkovin z mléka nevím.
snažím se stravovat kvalitně :D
určitě by se mi hodil protein ale finance mě tíží teď .. .:D
nic si z toho nedělej, já mám přes hrudník jen 94 cm a to cvičím v sériích na benči 70 kg. Obvod stehen jen 56 cm a lýtka 37 cm. A to už cvičím 2 roky. Stravu mám výbornou a stejně když se ručička váhy zvedne o 1 kg, tak i pas se zvětší o 1 cm:) Takhle mizernou genetiku už dlouho dobu nikdo neměl:)
Mohl bys definovat tu vybornou stravu? + vysku vahu a trenink?
nenarazili jste na nějaký slušný trenink 4denní 2x vršek 2x spodek ? potřebuju se od něčeho odrazit (postupem času si ho překopu podle sebe ale chtěl bych vědět kolik mám zakomponovat cviku na jednu partii + minimální počty serií, hodně by mi to pomohlo
nenarazili jste na nějaký slušný trenink 4denní 2x vršek 2x spodek ? potřebuju se od něčeho odrazit (postupem času si ho překopu podle sebe ale chtěl bych vědět kolik mám zakomponovat cviku na jednu partii + minimální počty serií, hodně by mi to pomohlo
freimenovo kulturistický těžko-lehký split jsi zkoušel? jestli ne, tak na freimen.cz ho najdeš.
freimenovo kulturistický těžko-lehký split jsi zkoušel? jestli ne, tak na freimen.cz ho najdeš.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru