|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:03 am Předmět: |
|
|
Ahá, už to vidím, jsem si to nemohl v hlave otocit :) Jo, jendou byl kamos ozralej, zacal na me mavat rukama ala vetrny mlyn, tak jsem mu tam jednu lehkou poslal a taky hned dira ve rtu jak blazen... jde to nejak podezrele lehce rozseknout, ne jak ve filmech  . _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:06 am Předmět: |
|
|
Jo taky se divím, že se mu to povedlo, je to takovej 60kg pavouk, bohužel jsem kok*t a vůbec jsem nepočítal s tím, že mi jí pustí a počkal jsem až jí dostanu no.
Aspoň pro příště už vím, že nikdy už nečekat.  První rána kolikrát je poslední no...
btw: jinak by člověk nevěděl, kolik je rtu krve, celou cestu (cca 500m) mi to furt chcalo jak sviňě. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
Tak já ho znám, když jsme byly malý děti, tak on byl zmrd a dost lidí šikanoval, už jsme na sebe takhle hodněkrát měli kecy, ale nikdy to nedopadlo takhle.... pro příště no.
Jinak, né že jsem přímo čekal až mi jí dá, ale spíš jsem prostě nečekal, že mi já dá no... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
Stve me,ze sem si vcera vecer pripravil do lednicky rohlik a rano jsem ho v rozespalosti vyndal a nekam "uklidil" ( nepamatuju si ze bych ho snedl) a ted bloumam po byte a nemuzu ho nikde najit... jen doufam, ze jsem ho nestrčil do pračky, ktera mi ted pere obleceni na vecer _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak já ho znám, když jsme byly malý děti, tak on byl zmrd a dost lidí šikanoval, už jsme na sebe takhle hodněkrát měli kecy, ale nikdy to nedopadlo takhle.... pro příště no.
Jinak, né že jsem přímo čekal až mi jí dá, ale spíš jsem prostě nečekal, že mi já dá no... |
Ono by to možná stejně nic nezměnilo. Tihle agresivní skřeti jsou nevypočitatelní a houževnatí A hlavně pokud fakt nevíš, jak někomu naložit pořádnou mrdu, není šance ho sestřelit
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so březen 31, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Pěkný měl sme to samý akorát od hokejbalovýho míčku kterym sem to schytal chvíli budeš vypadat jak kapr ale do dvou dnů už budeš v poho a ta krev s tim musim souhlasit,nidky byhc nečekal kolik z toho může týct
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se v posilovně brutálně nasral. Byl tam zase ten českej Mendelson. Dopumpoval svůj bicepsohrudníkový split a bez pozdravu odešel. Na benchi naloženej metrák, do kladky na triceps zamotaná 14kg jednoručka (zmrdství). Šel jsem za ním do šatny a konverzace probíhala zhruba následovně:
já (klidným přátelským /fakt :P/ tónem): "Hele, ty kotouče bys po sobě mohl uklidit ne?...."
Mendelson: "He? Tam po mně něco zbylo?"
(jde se mnou do posilovny, kde se rohlíží)
M: "Jako ten bench? Ty se tady vo to staráš jo..."
já: "No to ne, ale vždycky když sem přijdu, všude se válí činky a jsou naložený kotouče, a uklízím to jako blbec."
M s nasraným výrazem sundá půlku toho benche, a s ještě nasranějším výrazem pronese něco jako: "Tak se radši starej vo sebe!"
ČŮRÁK!!
Co to do posiloven kurva chodí za arogantní namyšlený hovna, že jim vůbec nedojde, že něco dělají špatně??!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
 Máš starosti. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Dneska jsem se v posilovně brutálně nasral. Byl tam zase ten českej Mendelson. Dopumpoval svůj bicepsohrudníkový split a bez pozdravu odešel. Na benchi naloženej metrák, do kladky na triceps zamotaná 14kg jednoručka (zmrdství). Šel jsem za ním do šatny a konverzace probíhala zhruba následovně:
já (klidným přátelským /fakt :P/ tónem): "Hele, ty kotouče bys po sobě mohl uklidit ne?...."
Mendelson: "He? Tam po mně něco zbylo?"
(jde se mnou do posilovny, kde se rohlíží)
M: "Jako ten bench? Ty se tady vo to staráš jo..."
já: "No to ne, ale vždycky když sem přijdu, všude se válí činky a jsou naložený kotouče, a uklízím to jako blbec."
M s nasraným výrazem sundá půlku toho benche, a s ještě nasranějším výrazem pronese něco jako: "Tak se radši starej vo sebe!"
ČŮRÁK!!
Co to do posiloven kurva chodí za arogantní namyšlený hovna, že jim vůbec nedojde, že něco dělají špatně??! |
Tohle se u nás děje pořád, už to ani nevnímám, předevčírem kluci jeli přítahy v předklonu a nechali osu se závažím na stojanu a nic je nesralo.
Další "borec" zas jel tlaky, a u poslední série nedotlačil a odhodil jč tak nešťastně, až ztrhl závit. Takových blbců je víc a víc, uklízet neuměj a co není jejich, proč by to nezničili. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
No docela jo. Tebe by nesralo pokaždý když přijdeš do posilovny páčit jednoručky z kladek, sundavat z benche a dřepů metrák z každýho, a uklízet 6-8 jednoruček 20+kg všude možně roztahaných po podlaze?
Plus jsou všude vylepený papíry, aby to lidi uklízeli.
Mikra: mě na tom nejvíc sere, jak byl ještě nasraně dotčenej, že ho buzeruju, i když mi do toho je hovno. Píčus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Tam nemáte nikoho, kdo se stará o pořádek?
že by jim třeba roztrhal permanentku když to neuklidí :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tam žádný permanentky ani obsluha nejsou, je to malá posilovna v rámci hotelu, kam si zvykli chodit šulíni z okolí |
tak to je přesný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|