|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, že jsem šulín, protože tam pořád ještě chodím. Až budu mít sto litrů postavit si na zahradě vlastní, s radostí přestanu šulínem být :P
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
a proč vlastně nechodíš jinam? někde jsi ten důvod psal ale nemůžu si vzpomenout...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Není tu jiná možnost. Teda je, ale po vyzkoušení jsem ji zavrhnul - nedá se tam cvičit ani s přimhouřením obou očí. A do Sokola nejdu, sice to tam stojí tři kila na rok, ale plíseň, pavouci, a kotouče dělaný z ozubenejch kol už je i na mě trochu moc velkej punk
Do pěti let si postavím vlastní na zahradě... Máme solidně velkej pozemek.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so březen 31, 2012 11:38 pm Předmět: |
|
|
ty bys vecne jenom sekal, strilel a popravoval..nacisti hadr.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po duben 02, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
Jedu tlaky s jednoručkama na šikmé, po ruce není žádný "normální" cvičenec, tak řeknu klukovi poblíž, jestli by mi pomoh, jak nebudu moct, ať mě to pomůže vytáhnout a drží mě za zápěstí. při šestým opakování už potřebuju pomoct, borec na mě čumí a čeká.. pak mi odpoví, že MYSLEL, že potřebuju pomoct až nahoře to dotlačit.. Nevím, podle mě, člověk kterej řve, činky se nehnou a je čím dál tím rudší asi potřebuje pomoc :D
Na bicepsu už to bylo trochu lepší. S velkou osou jedu, říkám okolo stojícímu klukovi, potřebuju pomoct dostat činku nahoru, dolů jedu sám. V podstatě mi pomohl, jenom když jsem chtěl jet skoro do proplých loktů, tak mi asi pět centimetrů před koncem dráhy pohybu prostě tu činku začal rvát nahoru :D tak sme se chvíli přetlačovali, já chtěl ještě níž, ale borec byl proti :D
no, ten druhej mi aspoň pomohl :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
Doprdele proč všichni ostatní po cvičení nebo jiným intenzivním sportu spí jako zabitý a já pětkrát hůř než obvykle (což i taky stojí za hovno)???!!!
Usínal jsem do půl druhý nebo dýl, a od šesti tu už zoufale sedím u kompu. Se pak divím, že stojí regenerace za hovno : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:48 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Doprdele proč všichni ostatní po cvičení nebo jiným intenzivním sportu spí jako zabitý a já pětkrát hůř než obvykle (což i taky stojí za hovno)???!!!
Usínal jsem do půl druhý nebo dýl, a od šesti tu už zoufale sedím u kompu. Se pak divím, že stojí regenerace za hovno : ( |
To je celkem normalni. Ja bych nemohl cvicit vecer, protoze bych pak usinal za svitani. Telo je proste nastartovane a nejakou dobu mu trva nez se zklidni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:56 am Předmět: |
|
|
No já byl cvičit později odpoledne...
... a samozřejmě jsem to z nadšení z těch drog od doktora trochu přepálil
A ráno bych cvičit stejně nemohl, docela dlouho mi trvá než se probudím a rozhýbu. Párkrát v životě jsem to zkoušel a stálo to za prd.
Už začínám uvažovat, že párkrát zkusím Stilnox, protože posledních pár týdnů je to fakt nahovno
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
Ja cvicim vecinou 19:30 - 21:30 , a o pulnoci usnu jak zabitej )
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:07 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | No já byl cvičit později odpoledne...
... a samozřejmě jsem to z nadšení z těch drog od doktora trochu přepálil
A ráno bych cvičit stejně nemohl, docela dlouho mi trvá než se probudím a rozhýbu. Párkrát v životě jsem to zkoušel a stálo to za prd.
Už začínám uvažovat, že párkrát zkusím Stilnox, protože posledních pár týdnů je to fakt nahovno |
Obcas jsem taky daval stilnox nebo diak, s usinanim to pomohlo, po diaku jsem se druhy den citil ok, po stilnoxu moc ne. Ted jsem si nastesti celkem odvykl a dam opravdu jen vyjmecne, kdyz potrebuji rano brzo vstavat. Jinak jsem si ted zvykl varit si pred spanim kozlik lekarsky a od te doby, co to piju, jsem nemel problem usnout. Nocni buzeni to uz je jina vec, ale to uz moc neresim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
Jo, nějaký čaje nebo něco podobnýho bych asi vyzkoušet mohl, ale jsem vůči těmhle věcem skeptickej :)
Ale cokoli co má aspoň minimální šanci to zlepšit má smysl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Jo, nějaký čaje nebo něco podobnýho bych asi vyzkoušet mohl, ale jsem vůči těmhle věcem skeptickej :)
Ale cokoli co má aspoň minimální šanci to zlepšit má smysl... |
Ja mam spanek roze*ranej uz roky, nikdy jsem moc nespal uz jako dite a pak mne to jeste dojebaly nocni smeny, navic to mame trochu v rodine. Co se tyka caju, tak jsem byl take vzdy skeptickej, zkousel jsem vse mozne (medunka, chmel, levandule...), ruzne tinktury, melatonin a nic nezabiralo, nedavno mne padl do oka v obchode se zdravou vyzivou kozlika (kvalitni sypany), tak jsem si rekl, proc to nekoupit jen tak na zkousku, ale moc jsem tomu take neveril, ovsem od te doby jsem nesahl po prasku a usinam prakticky 5-10 minut po ulehnuti, coz predtim bylo trochu scifi :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
No to je kurva scifi!
Asi vyrazím do lékárny, je tam taková šikovná usměvavá holka....  Jenže to mi žena zase řekne že jsem dobytčí prasák, že chci prznit lékárnice a ať jí koukám dotáhnout domů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|