|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Roin

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Taky jen jím, spím, cvičím+odpočívám .. nedá se to 5x tejdně cvičit, každý dvě hodiny jíst, aerobka 5x tejdně a dotoho ještě někde lítat po venku nebo tak něco to bych fakt už nedal už takhle sem kolikrát línej jít pěšky do fitka takže bud sjedu autobusem nebo pro mě Zdenda přijede :D
už ted se najim a za půl hodinky mam zase hlad .. nedokážu si představit bejt někde venku a bejt 3 hodiny bez jídla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Já s "oblibou" provozuji aerobní chůzi kombinovanou a anaerobním tlačením plně naloženého vozíku po obchodech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | Taky jen jím, spím, cvičím+odpočívám .. nedá se to 5x tejdně cvičit, každý dvě hodiny jíst, aerobka 5x tejdně a dotoho ještě někde lítat po venku nebo tak něco to bych fakt už nedal už takhle sem kolikrát línej jít pěšky do fitka takže bud sjedu autobusem nebo pro mě Zdenda přijede :D
už ted se najim a za půl hodinky mam zase hlad .. nedokážu si představit bejt někde venku a bejt 3 hodiny bez jídla |
Moje řeč:) Nejlepší je, když to držím, a pořádně se mi roztáhne žaludek...pak sním 250 g masa a sáček rýže za pár minut. Což mi dodává dobrý pocit z toho, že následně za dvě hodiny opět sním 200 g cottage se třemi celozrnými rohlíky jako nic a nebudu se muset do toho nutit.:) ...No a pak večer v sedm na tréninku to jde samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Já s "oblibou" provozuji aerobní chůzi kombinovanou a anaerobním tlačením plně naloženého vozíku po obchodech. |
dobrá hláška:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
Nechci nikoho urazit, ale pokud vynechám závodníky v určitých fázích přípravy, tak je mi líto běžných cvičenců, kteří jsou jen otroky jídla a posilovny. Život přece nabízí mnohem víc a kromě toho mám možná naivní představu o tom, že pořádnej chlap se musí umět přizpůsobit, něco vydržet a tak.
A jestli někdo není fyzicky schopnej vydržet hodinu na nohou, nakupovat nebo jít na procházku s prckem, tak to raději nechám bez komentáře... _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Roin napsal: | Taky jen jím, spím, cvičím+odpočívám .. nedá se to 5x tejdně cvičit, každý dvě hodiny jíst, aerobka 5x tejdně a dotoho ještě někde lítat po venku nebo tak něco to bych fakt už nedal už takhle sem kolikrát línej jít pěšky do fitka takže bud sjedu autobusem nebo pro mě Zdenda přijede :D
už ted se najim a za půl hodinky mam zase hlad .. nedokážu si představit bejt někde venku a bejt 3 hodiny bez jídla |
Moje řeč:) Nejlepší je, když to držím, a pořádně se mi roztáhne žaludek...pak sním 250 g masa a sáček rýže za pár minut. Což mi dodává dobrý pocit z toho, že následně za dvě hodiny opět sním 200 g cottage se třemi celozrnými rohlíky jako nic a nebudu se muset do toho nutit.:) ...No a pak večer v sedm na tréninku to jde samo. |
ja si dám ve vlnách např. 100g masa + zeleninu a sem rád, že pak zaspím ty dvě hodiny a mam další jídlo nevim co bych dělal kdybych nespal bych asi chcípl
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Nechci nikoho urazit, ale pokud vynechám závodníky v určitých fázích přípravy, tak je mi líto běžných cvičenců, kteří jsou jen otroky jídla a posilovny. Život přece nabízí mnohem víc a kromě toho mám možná naivní představu o tom, že pořádnej chlap se musí umět přizpůsobit, něco vydržet a tak.
A jestli někdo není fyzicky schopnej vydržet hodinu na nohou, nakupovat nebo jít na procházku s prckem, tak to raději nechám bez komentáře... |
A napadlo tě např. ,že většinou lidi co se nechávají ovlivnit jídlem a posilovnou se chtějí dostat na úroveň závodníků ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | Taky jen jím, spím, cvičím+odpočívám .. nedá se to 5x tejdně cvičit, každý dvě hodiny jíst, aerobka 5x tejdně a dotoho ještě někde lítat po venku nebo tak něco to bych fakt už nedal už takhle sem kolikrát línej jít pěšky do fitka takže bud sjedu autobusem nebo pro mě Zdenda přijede :D
Samozrejme je to vec kazdeho, ale podle me by to presne takhle byt nemelo a cviceni by nemelo prilis zasahovat do normalniho zivota, presne jak pise Marky V. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Roin: no já bych nedal jen maso a zeleninu bez rýže. Když nedám aspon 200 g vloček, jeden sáček rýže a kupu brambor denně tak jsem nesvůj:) nějakou dietu bych vůbec nemohl jet teda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
Tak to je potom věc každýho jak zasahuje cvičení do jeho života
Někoho to je jenom koníček na odreagování a pro někoho to je nezbytnou součástí života jako např. jít do školy, práce a nebo jíst a spát ale to už víc rozvádět nebudu
Neber to nějak zle
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
S pristupem "otrok jidla a posilovny" se nejspis clovek bude muset vyradit z pracovniho procesu (to by preci nezvlad chodit do prace) a nasledne i ze spolecenskyho zivota, coz je vlastne dobre, protoze se tak minimalizuje sance, ze by se v genech zakodovane sklony k takove obsesi predaly dale (ackoliv je to spolecensky temer neskodna obsese).
A nez nekdo zacne argumentovat zavodnikama, tak se obavam, ze ty taky musi pracovat, aby na zavodeni meli, a nekteri maj nedejboze i partnersky protejsek nebo rovnou rodinu óóó jak to jen muzou vsechno zvladnout ? _________________ "A vy jste jako kdo?"
Naposledy upravil Cratach dne po duben 02, 2012 7:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Marky V. napsal: | Nechci nikoho urazit, ale pokud vynechám závodníky v určitých fázích přípravy, tak je mi líto běžných cvičenců, kteří jsou jen otroky jídla a posilovny. Život přece nabízí mnohem víc a kromě toho mám možná naivní představu o tom, že pořádnej chlap se musí umět přizpůsobit, něco vydržet a tak.
A jestli někdo není fyzicky schopnej vydržet hodinu na nohou, nakupovat nebo jít na procházku s prckem, tak to raději nechám bez komentáře... |
A napadlo tě např. ,že většinou lidi co se nechávají ovlivnit jídlem a posilovnou se chtějí dostat na úroveň závodníků ? |
Přesně tak...můj sen je se jim aspon přiblížit v objemech:)) I když vím, že se mi to asi nepodaří, tak to zkouším.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tak cvičení je pro mě doplněk života, prostředek na udržení kondice a snad i zdraví. Posilovně bych nechtěl být otrokem ani za zlatý prase. Krom práce má člověk i nějakou rodinu, které se věnuje, chodí se psem do přírody atd. V poslední době zvyšuju kvalifikaci, chystám soukromě se na relativně těžkou zkoušku CCNP, takže po večerech nasávám informace. Co je pozitivní, že to učení člověka ve třiceti letech ještě baví _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tak většinou závodníci kteří tím žijí a jsou už na nějaké úrovni tak mají různé exibice za které mají peníze, sponzora který je sponzoruje suplementama a většina lidí i masokombinát na maso takže to se pak žije docela vpohodě ale přesto pracovat a živit rodinu určitě proně není jednoduché
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Tak většinou závodníci kteří tím žijí a jsou už na nějaké úrovni tak mají různé exibice za které mají peníze, sponzora který je sponzoruje suplementama a většina lidí i masokombinát na maso takže to se pak žije docela vpohodě ale přesto pracovat a živit rodinu určitě proně není jednoduché | Roin - lidí, kteří se v ČR uživí sponzoringem apod. je tak desítka? Zbylé stovky lidí se o to marně pokoušej a pokud neakceptuješ, že bez dopingu to na repre úroveň nedáš a že při těžší váhovce stojí příprava statisíce korun, tak vše je pouze v rovině snu.
I kdybych na to měl (jakože nemám), tak bych prostě nebyl ochotný obrat rodinu o půl mega ročně za kulturistiku.
zapálení pro sport je fajn, jen Ti doporučuji si tyto posty někam zkopírovat a podívat se na ně za deset let. S velikou pravděpodobností budeš někde jinda a dost možná ani nebudeš cvičit. sorry, že to píšu takto natvrdo, ale to je prostě realita.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|