|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/263935-horsi-to-byt-nemohlo-na-velikonoce-bude-zima-dest-a-snezeni.html
vubec jim to pocasi ale nevychazi, hlasili to same uz tento tyden ze tak ma byt do velikonoc a vcera bylo jak v lete u nas a dnes je taky pekne. |
Vzdyt jsem ti to rikal, ze vubec nema smysl ridit se temahle dlouhodobejsima predpovedma, protoze to obvykle nevychazi. A uz vubec ne na novinky.cz a podobnych portalech, kde si ty informace vycucavaji z prstu. Jedina seriozni predpovad pocasi je na www.chmi.cz , ale i tak se to meni den odedne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/263935-horsi-to-byt-nemohlo-na-velikonoce-bude-zima-dest-a-snezeni.html
vubec jim to pocasi ale nevychazi, hlasili to same uz tento tyden ze tak ma byt do velikonoc a vcera bylo jak v lete u nas a dnes je taky pekne. |
Vzdyt jsem ti to rikal, ze vubec nema smysl ridit se temahle dlouhodobejsima predpovedma, protoze to obvykle nevychazi. A uz vubec ne na novinky.cz a podobnych portalech, kde si ty informace vycucavaji z prstu. Jedina seriozni predpovad pocasi je na www.chmi.cz , ale i tak se to meni den odedne. |
No zrovna to jim vyslo cos rikal, minulou nedeli dopoledne snezilo a byla zima...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so duben 07, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | v tescu měli ve slevě žužu mix (člověk si může sám vybrat co a v jakém množství), tak jsem si vzal od každého trochu, protože jsem na to měl strašnou chuť .. radši ani nechci vědět kolik to mělo sachrů |
To si na tom jště dobře já se vnoci probudil,vychlastal 2l cherry cocacoly,sežral celej hermelín a dvě klobásy
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Strhnul jsem si při mrtvolách mozol Naštěstí ne do krve, ale příjemný to teda není. Blé. |
Jo vim co myslis, dnes se me pritelkyne zeptala jestli nedelam melouchy na stavbe protoze mam mozoly jako prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
... malý výběr sypaného müsli ... všude samé pojebané chrumkavé
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
... malý výběr sypaného müsli ... všude samé pojebané chrumkavé, nebo předražené a ještě aby se člověk jebal s jeho mícháním
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po duben 09, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Nechápu jak si někdo může kupovat musli za 150,- Když i to nejluxusnější třeba britské v Tescu je levnější.  a + ještě poštovný...
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po duben 09, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 09, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | http://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/drsne-reprezentanta-v-kickboxu-ubili-na-slovensku-k-smrti.html |
Ty vole! To snad není možný! Jsem zvědavej na jiný zdroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: po duben 09, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:59 am Předmět: |
|
|
Paráda, včera dřepy 8x8 a u poslední série kolaps, zvýšil se mi tep, totálně ze mě lilo a běžel sem se opláchnout ledovou vodu, kde jsem u kohoutku zůstal 15min ( co bych čekal když jsem vypil za den tři hrníčky pití ). Trénink sem lehce dojel a večer na mě čekalo překvapení v podání dost velkého zánětu v ramenu, takže noc bez spánku a bude následovat léčení a minimálně týden bez fitka. Když se daří, tak se daří. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|