|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jan_Marcell

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
kurna to mi řekněte na jakým legpressu cvičíte ??? U nás když naložím 400kg tak to dám 3x a to na krev ; a tudle frajer dá 350kg na pressu a dřepne 120kg no to mně pose*te
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
a k čemu vůbec je legpress? Na objem nohou a u toho to asi končí co? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | a k čemu vůbec je legpress? Na objem nohou a u toho to asi končí co? |
Dost lidí nezvládně díky stavbě těla dřep. Třeba Dorian Yates uznával na nohy hlavně legpress.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak Dorian místo klasického dřepu jezdil Hackena.
Nejezdil rovnej bench jen šikmej taky třeba. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Reiben napsal: | | a k čemu vůbec je legpress? Na objem nohou a u toho to asi končí co? |
Dost lidí nezvládně díky stavbě těla dřep. Třeba Dorian Yates uznával na nohy hlavně legpress. |
Výrok bych upravil na "většina lidí si neumí vybrat vhodný styl dřepu vzhledem ke svojí tělesné stavbě".
Lidé kteří by kvůli tělesné stavbě neměli dělat dřep prakticky neexistují :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | guruhonza napsal: | | Reiben napsal: | | a k čemu vůbec je legpress? Na objem nohou a u toho to asi končí co? |
Dost lidí nezvládně díky stavbě těla dřep. Třeba Dorian Yates uznával na nohy hlavně legpress. |
Výrok bych upravil na "většina lidí si neumí vybrat vhodný styl dřepu vzhledem ke svojí tělesné stavbě".
Lidé kteří by kvůli tělesné stavbě neměli dělat dřep prakticky neexistují :) |
Víš někde o nějakým článku, kde jsou doporučovaný techniky dřepu v závislosti na stavbě těla? Celkem by mě to zajímalo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Víš někde o nějakým článku, kde jsou doporučovaný techniky dřepu v závislosti na stavbě těla? Celkem by mě to zajímalo |
Vím, jeden jsem v poslední době napsal, snad se brzy objeví na webu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Jan_Marcell napsal: | | kurna to mi řekněte na jakým legpressu cvičíte ??? U nás když naložím 400kg tak to dám 3x a to na krev ; a tudle frajer dá 350kg na pressu a dřepne 120kg no to mně pose*te |
Já na tomhle, vlevo, tedy skoro...je taky od Dafe:
http://www.dafe.sk/sk/product.php?go=17
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Jan_Marcell napsal: | | kurna to mi řekněte na jakým legpressu cvičíte ??? U nás když naložím 400kg tak to dám 3x a to na krev ; a tudle frajer dá 350kg na pressu a dřepne 120kg no to mně pose*te |
Cvičim na klasickym legpressu (45 stupňů) jako jsou všude ve fitku. Sice je to starší mašina (cca 30 let) ale má výbornou biomechaniku pohybu, mnohem lepší než " nový " legpressy od grün sportu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Lunreal napsal: | Legpress se neceni nijak... kazdej legpress stroj je jinej a i kdyz tam zvednes balik, tak je to tady kazdymu fuk.
Radsi napis svuj drep. |
Legpres byl šikmý, bez kladek. Kolena už musím šetřit a tak jsem jel naposledy hacken s tím, že jsem skončil asi s pěti opakováními na 150kg, ale rezerva tam byla. Strach byl silnější. Moc v kolenou mlaskalo. |
Pochybuju ze legpress je lepsi volba na setreni kolen nez klasicky drep. ALe kazdy at si nici zdravi podle sebe ...
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
| ikski napsal: |
Pochybuju ze legpress je lepsi volba na setreni kolen nez klasicky drep. ALe kazdy at si nici zdravi podle sebe ... |
Já o tom nepochybuji, osvědčilo se mi to.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | ikski napsal: |
Pochybuju ze legpress je lepsi volba na setreni kolen nez klasicky drep. ALe kazdy at si nici zdravi podle sebe ... |
Já o tom nepochybuji, osvědčilo se mi to. |
Otázkou ovšem je, jestli to nebylo spíš špatnou technikou dřepu, než tím, že je legpress na kolena nějak extra šetrný. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
15 let 70kg mrtvý tah 5x80kg dřep 3x80 bench 5x60kg
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Otázkou ovšem je, jestli to nebylo spíš špatnou technikou dřepu, než tím, že je legpress na kolena nějak extra šetrný. |
Ano, určitě. Ale pokud nejsem schopný chybu u dřepování odhalit a následně napravit a po legpressu nemám problém, bude volba jasná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|