Posilování hrudníku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilování hrudníku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Posilování hrudníku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukas95

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redis-Ok není zač, koukni na teorii a když budeš někdy chtít zkus.
POkud nemáš čas tak i 1x týdně lepší než nic, sám teď občas jedu partie 1x týdně někdy 2x týdně doma s jednoručkami.
Není to ono, ale co nadělám snad v zimě začnu naplno ve fitku se sparingem
a začnu tvrdě dřít.

Ať se daří
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukas95

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavicze - ten peck deck ti moc na prsa nedá, tedy jak u koho, ale spíše je vhodné ho cvičit když už řádná prsa máš.
Peck deck mě hodně dal když jsem na něm drtil zkusmo HD a unavil prsa před benchem na multipressu...

Základ bych viděl:
bench s obour. osou, tlaky na prsa a případně rozpažky

Peck deck bych vynechal nebo jej jel nakonec na doražení prsou a
nebo na začátku před benchem, abys trochu prsa unavil před osou, kde většinou limitují tricepsy.
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám otázku - co myslíte, že je lepší pro rozvoj prsních svalů? Klasický benchpress nebo tlaky s JČ? Jasny, u JC je vetsi a lepsi rozsah pohybu, ale na benchi mi jdou lepe vetsi vahy (napr. 3 opakovani se 120kg udelem snaz a lepsi technikou nez-li s JC = tzn na benchpressu muzu davat lepsi a vetsi vahy, jestli mi rozumite). Zajimalo by me to, diky....
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oboje. Stridej to. Nebo si dej jako prvni cvik BP a druhy JR, v pristim treninku zase jako prvni cvik JR a jako druhy BP a treba jinym sklonem lavicky.
jir.ka

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj problem je takovy, ze at pri benci, ci tlakach zkratka levou stranu rozpumpuju, krasne procitim, vse ok a prava nic... jsem levak. Co byste mi doporucili na prociteni praveho prsa? Nejaka zlavstni technika? nebo davat polovicni vahy a smrdlat to s tim?
CIZO

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
Muj problem je takovy, ze at pri benci, ci tlakach zkratka levou stranu rozpumpuju, krasne procitim, vse ok a prava nic... jsem levak. Co byste mi doporucili na prociteni praveho prsa? Nejaka zlavstni technika? nebo davat polovicni vahy a smrdlat to s tim?

V první řadě zkontrolovat držení těla, konkrétně polohu lopatek.

Derek Poundstone
kuše

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, chtěl bych se zeptat, můžu stavět trénink hrudníku na stroji Hammer? JEdná se přesně o tenhle:
http://www.google.cz/imgres?q=hammer+chest+press&um=1&hl=cs&rlz=1R2ADFA_csCZ468&biw=1366&bih=561&tbm=isch&tbnid=l_Y8X9nSOP9LhM:&imgrefurl=http://www.makeoverfitness.com/hammerstrength-exercises.html&docid=pyCy8Vt64y6shM&imgurl=http://www.makeoverfitness.com/images/stories/hammer-strength-exercises.jpg&w=350&h=400&ei=aTF_T83UDofesgajloCiBA&zoom=1&iact=hc&vpx=1087&vpy=51&dur=1400&hovh=240&hovw=210&tx=111&ty=129&sig=104393749971218049691&page=1&tbnh=114&tbnw=94&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:24,s:0,i:114
vždy na něm začínám, těžký váhy po 4-7 opakováních (90-100kg), pak až jdu na bench... do dneška jsem jel jako první bench, velký váhy a málo opakování, ale prsa mi z toho moc nebrala (technika byla dobrá, ale cejtil jsem z toho spíš klouby...), narozdíl od tohoto stroje, tam ramena klouby v pohodě (i při velkých vahách) a pak jak jdu hned na bench, jsem už trošičku napumplej a prsní svaly cejtím krásně, ale mám tam polovinu normální váhy (60kg po 8-10 opáček), ale jsem spokojenej.... proto se chci zeptat, jestli to mám takhle provozovat, kdy už od prvního opakování prociťuju svaly :), než jít první na bench a cejtit jen klouby... (s vahou 130 kg)... díky
blazen

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže obyčejně jezdíš na benči série se 120kg po 8-10 opakováních... zajímavé
jasně proč ne, není jediný důvod proč před benčem nedat třeba tohle, navíc když to pro tebe bude lepší ;)
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl že rozhodně bude lepší se naučit lepší techniku na benchi a jet první bench - ten střídal s jednoručkama a potom jít na stroje.
kuše

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
takže obyčejně jezdíš na benči série se 120kg po 8-10 opakováních... zajímavé
jasně proč ne, není jediný důvod proč před benčem nedat třeba tohle, navíc když to pro tebe bude lepší ;)

to jsi mě špatně pochopil, 120kg dávám tak 5-6x.... 60kg dávám 8-10x (normálně 20-30x na rozcvičení) po tom stroji, na kterej jsem sem vložil odkaz .. asi jsem kripl, ale ten stroj mi ty kozy docela sundá...
kuše

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Já bych řekl že rozhodně bude lepší se naučit lepší techniku na benchi a jet první bench - ten střídal s jednoručkama a potom jít na stroje.

psal jsem, ze o techniku v mým případě nejde, ale dík za odpověď....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilování hrudníku Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: