zkus si dát na činku svojí BW (73,5 kg).. udělej 1 opak. dřepu, pauza, 2 opak. a takhle až kam se dostaneš
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
dobře ty! překvapils mě, protože jsem fakt myslel, že 11 bude tak na úrovni, kde to budeš muset položit... dobrý je to, že kdybys to zkusil příště, tak to dáš =)
Jinak k cestě dolů =) ta je s minutovejma pauzama vždycky lehká, ale pumpovačka je to i tak brutální :D ale už to asi nepojedeš
Press: to je military? pokud jo, tak to k pláči je =) já teď dostal kluka, ,kterýho trénuju, za 2 měsíce při dietě z 5x30 na 3x45, takže to nahoru půjde to se neboj. Bench press má 80kg maxko přibližně, to máš ty víc, ne?
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
K arašídovému máslu-taky mám Skippyho, je výborný, v Albertu stojí 85,- ..na kolik výjde tak v tom Tescu?
To přemístění mi příjde solidní, ale určitě bude lepší když se výjádří zkušenější.
U přemka sniž váhu a piluj techniku (budu to teď taky dělat).
Ty ruce a lokty ti v horní fázi vystřelí pěkně, ale ty tu činku "obracíš" už pod/u pasu, ty by si ji měl explosivním pohybem vytáhnout co nejvýš a pak se dostat pod ní, navíc tam není žádné nakopnutí činky. Podívej na videa a budeš vědět, co tím myslím.
Ale jinak je to hezky dynamický, palec nahoru.
edit: u těch dotahů zkus ramena trochu zatáhnout dozadu, máš je moc vystrčený.
1:13 - tohle tam ty nemáš:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá duben 06, 2012 10:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Odjel tu uz nekdy nekdo premisteni alespon dobrou technikou? Tohle je vazne sci-fi cvik a treba zrovna u Moochy jsem si po shlednuti videa rikal, ze mu tady nemuze nikdo nic vytknout.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Frozz: Něco na ten způsob jsem měl namysli, jenom jsem nevěděl, jak to pojmenovat. Prostě mi přišlo, že jsem tu činku "nějak" vytáhl nahoru a pak se pod ní pokrčením nohou dostal.
Snížím na 50kg, tam se mi ta technika i líbila.
Akorát přesně nechápu, co jsi myslel tím nakopnutím..
Ramena mam dopředu pořád, jsem shrbený malý mužík né, už strečuju kozy a cvičim víc záda + suzukiho strečink. Ono se to dá dopohody časem.
Gur: Příště to dotáhnu do konce :)
Mě vážně nenapadlo, že na těch dotazích mam něco špatně, jenom jsem chtěl machrovat že dávam 150 a nemam u toho hrb
Guru a je v tom nejaky vyrazny rozdil? Prijde mi, ze kdyz ten pohyb zastavis nekde kolem toho bodu co je na videu, tak vahu drzi svaly a v momente kdy se uplne srovnas nebo dokonce lehce zaklonis, tak vaha cinky tlaci vertikalne na osu patere... ale mozna je to jen muj dojem.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Drap: No vidíš, já si taky myslel, že na dotazích není co skazit ..
to přemístění si jednou podam, ono to chce podle mě hlavně přemisťovat a přemisťovat, nic jinýho v tom nebude..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru