|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:17 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva... |
musis mit infraport i na PC, jinak je ti to k nicemu, nektere notebooky to maji, ale vsichni prechazi spis na BT
jinak je jeste moznost to poslat jako MMS na maila |
kdyz to chcu poslat jako mms tak tam musim zadat jako prijemnce tel. cislo, ne mail. A kdyz to chcu odeslat na mail tak to hodi chybu ze neni spojeni se siti. |
prijde mi rychlejsi ti dat svoje cislo, posles to me a ja ti to poslu na maila, beres? |
ok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
Tak sme to zkouseli a nejde mne to jako MMS odeslat, pise to chyba site nebo jeji konfigurace
chybejici nast.: CSD data
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po duben 16, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marraw

|
Zaslal: po duben 16, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Datový kabel na CX 65 mám ale mobil už delší dobu ne, tak pokud sedí i na tvůj mobil napiš a můžem se domluvit. Mobily mi to příjdou víc než podobné, ale jestli i ty konektory sedí, nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so květen 26, 2012 7:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 26, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
mohla by, sice uz jsme jednu takovou mel a moc nevydrzela,a le zaradim do uzsiho vyberu
mas s nim osobni zkusenost? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 26, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | nebo výklopný? http://www.zbozi.cz/vyrobek/nokia-n97/
osobní zkušenosti - 2,5 roku používání a konstrukce je pořád stejně pevná, žádná vůle, všechno funguje jak má, psaní je pohodlný | jeste intimni dotaz, kolik toho tak denne napises?
ja se pod 50 sms nevejdu nikdy, a nekdy (narazovka max 8x do mesice) jich poslu klidne 500
a nejaky obycejnejsi? predvanocema jsem na alze nasel nejakeho erika, ten neme ani fotak, proste jenom na sms a volani, ale uz ho asi stahli
ja vazne nic nepotrebuju, mel jsem dvakrat HTC s vysuvnou klavesnici a pokazde jsme ho dal pryc, protze jsem ho nedokazala vyuzit, a vsechny ty blbosti navic jenom zraly baterku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
500 sms / den? Kdybys napsal jednu za minutu, tak Ti to zabere víc než 8 hod. času.
Já napíšu tak 50...ale za rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 26, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 26, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jeste intimni dotaz, kolik toho tak denne napises?
ja se pod 50 sms nevejdu nikdy, a nekdy (narazovka max 8x do mesice) jich poslu klidne 500
a nejaky obycejnejsi? predvanocema jsem na alze nasel nejakeho erika, ten neme ani fotak, proste jenom na sms a volani, ale uz ho asi stahli
ja vazne nic nepotrebuju, mel jsem dvakrat HTC s vysuvnou klavesnici a pokazde jsme ho dal pryc, protze jsem ho nedokazala vyuzit, a vsechny ty blbosti navic jenom zraly baterku |
denně toho napíšu kvantum, sms sice nepíšu ale polovinu svého času na internetu jsem připojen na mobilu, takže odpovědi na fóra, IM konverzace (ať už icq/skype/irc) apod. napíšu denně dost. na klávesnici si lehce zvykneš (pokud nemáš obří prsty, ale to bys pak měl problém s každou mobilní qwertz klávesnicí) a nestalo se mi, že by klávesnice (resp. tlačítka) špatně reagovala nebo se ošoupaly nápisy písmen
EDIT: ale je pravda, že ten telefon je na víc než jen psaní sms, takže jestliže nepotřebuješ internet v mobilu, slušný foťák a spoustu dalších vychytávek a stačí ti opravdu jen ta klávesnice, šel bych být tebou do toho tvého favorizovaného SE, pro tento účel ideální aparát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so květen 26, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | blazen napsal: | nebo výklopný? http://www.zbozi.cz/vyrobek/nokia-n97/
osobní zkušenosti - 2,5 roku používání a konstrukce je pořád stejně pevná, žádná vůle, všechno funguje jak má, psaní je pohodlný | jeste intimni dotaz, kolik toho tak denne napises?
ja vazne nic nepotrebuju, mel jsem dvakrat HTC s vysuvnou klavesnici a pokazde jsme ho dal pryc, protze jsem ho nedokazala vyuzit, a vsechny ty blbosti navic jenom zraly baterku |
OMG komu to píšeš, to máš 10 bab? 50sms pošlu sotva za rok..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 28, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Tak jak to zatím vypadá? Koupíš ho?
Mě dneska taky "umřel" mobil a jsem možná i podprůměrný uživatel - s nikým si nevolám ani nepíšu, občas nevím ani kde je a nechybí mi, jediné na co ho pravidelně používám, je domlouvání tréninků se sparingem, takže nepotřebuji chytrej telefon za x tisíc. :)
Docela si mě nalákal, chtěl bych zkusit tu QWERTZ klávesnici a co jsem koukal tak nedostatky nejsou nějak velké ani od koupě odstrašující.
Docela mě láká i tenhle:
http://mobilenet.cz/clanky/nokia-c300-qwertz-bez-symbianu-5868 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|