webster log

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - webster log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> webster log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
webster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:06 pm    Předmět: webster log Odpovědět s citátem

8.4.2012

Věk: 24let
Váha: momentálně 96kg
Výška: 182cm

Něco o sobě:

Ani nevím co se sem jak píše, jsem nováček, tak doufám že nebude ostuda, ikdyž už to vidím :D

Začátek 1.1.2011. Začínal jsem na váze 86kg + tuk. Foto časem dodám.

Jinak cvičím obvykle 3+1 a momentálně:

1. záda, triceps, břicho šikmé
2. prsa, biceps, břicho střední
3. ramena, nohy, lýtka, břicho spodní
4. volno - volno i tehdy když si o to tělo řekne, není podmínkou 3+1

DOST BYLO KECŮ

Takže dneska je 8.4.2012 a trénink 3:

Nohy :

dřep

1x60kg
3x80kg

(jinak dřep jedu po měsíční pauze kdy mně zlobilo koleno, takže začínám zlehka, dřep jsem si zkusil i se 120kg)

lýtka

3x90kg

Ramena (na ramena jsem snížil váhu, zlepšil techniku a myslím že ted k něčemu trénink je)

tlak velkou činkou ve stoje

4x 40kg

rozpažování jednoruček (ZAMĚŘENO NA TECHNIKU)

4x 8x5kg a 4x 8x2,5kg

zadní delty

4x 10x10kg a 4x 8x5kg

pomalé tempa, hlavně technika, ramena pálila jak kráva :)

břicho spodní

4x10 zvedání nohou nahoru dolů a pánve na žíněnce, pomalé tempo, technika, ikdyž málo opakování, krásně pálilo.

dnes: cca 210 bílkovin

Naposledy upravil webster dne pá červenec 20, 2012 10:54 am, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzik833

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Prvne takova technicka. Strasne dlouhej nazev topuku a stejne se tam celej nevlezl ( zrejme) priste zvol kratsi. Dalsi drobnosti co by me zajimala, proc ses rozhodl cvicit a ceho bys chtel dostahnout? Co je tvym cilem?

Tak ke cviceni hodne zdaru. Je to tezda, dlouho, mnohdy stastiplna cesta na dlouhou trat. Tak hodne odhodlani a vydrze do tezkych dni a hodne radosti z uspechu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:22 pm    Předmět: Re: Úspěch je definován jako vstát o jedenkrát víc, než koli Odpovědět s citátem

citace:
dřep

1x60kg
3x80kg

přišels do posilky - naložils 60kg - dals 1 opakování - naložils 20kg - dals 3 opakování - konec dřepů?
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru,myslel 1x serie 3x serie. jeste musi zamakat na te uprave :)
webster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:47 pm    Předmět: Re: Úspěch je definován jako vstát o jedenkrát víc, než koli Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
citace:
dřep

1x60kg
3x80kg

přišels do posilky - naložils 60kg - dals 1 opakování - naložils 20kg - dals 3 opakování - konec dřepů?

Psal jsem že mě koleno zlobilo a byl jsem rád že chodím, takže návrat ke dřepům jen zlehka, jinak měsíc jsem je nejel, jsem rád že to aspon takhle jde, časem budu přidávat.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:55 pm    Předmět: Re: Úspěch je definován jako vstát o jedenkrát víc, než koli Odpovědět s citátem

nebo jinak =) jak se rozcvičuješ? a co si všechno dělal před sérií s 60kg?

ta rozcvička (protažení a zahřátí svalů, kloubů, úponů... ta je důležitá a čím dřív si jí osvojíš, tím líp ;)
webster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 9:04 pm    Předmět: Re: Úspěch je definován jako vstát o jedenkrát víc, než koli Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
nebo jinak =) jak se rozcvičuješ? a co si všechno dělal před sérií s 60kg?

ta rozcvička (protažení a zahřátí svalů, kloubů, úponů... ta je důležitá a čím dřív si jí osvojíš, tím líp ;)

Jo to už mi ted taky došlo, možná proto bylo to zranění, ale to se přihodilo při mrtvým tahu, né při něm, ale druhý den jsem byl rád že na levou nohu jdu.

Před dřepama zařezuju vesla, když jdu na dřepy dávám duraz na zahřání nohou když ramena kladu důraz na vesla, po té dřepy s prázdnou činkou 1x 10 :)
webster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
Ahoj. Prvne takova technicka. Strasne dlouhej nazev topuku a stejne se tam celej nevlezl ( zrejme) priste zvol kratsi. Dalsi drobnosti co by me zajimala, proc ses rozhodl cvicit a ceho bys chtel dostahnout? Co je tvym cilem?

Tak ke cviceni hodne zdaru. Je to tezda, dlouho, mnohdy stastiplna cesta na dlouhou trat. Tak hodne odhodlani a vydrze do tezkych dni a hodne radosti z uspechu.

Jo máš pravdu, trochu jsem upravil. Čeho bych chtěl dosáhnout a co je mým cílem? Sranda je že jsem si před tím četl profil guruhonza a tam má přesně zodpovězeno proč cvičí a důvody, a já si při přečítání jen říkal, jo mám stejnej názor, ano je to tak...takže je to od krásného pocitu přes dřinu až po nárůst svalů, zkráceně řečeno...
honzik833

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

webster napsal:

Jo máš pravdu, trochu jsem upravil. Čeho bych chtěl dosáhnout a co je mým cílem? Sranda je že jsem si před tím četl profil guruhonza a tam má přesně zodpovězeno proč cvičí a důvody, a já si při přečítání jen říkal, jo mám stejnej názor, ano je to tak...takže je to od krásného pocitu přes dřinu až po nárůst svalů, zkráceně řečeno...

A pak, ze to nejde ;-) tak ti preji abys vydrzel. Nenech se zlakat na rychle zazracne vysledky, snaz se cvicit poctive a tvrde a casem to pujde. Je tady spousta lidi co ti muzou poradit, par co o tom moc nevi ( ja) par dalsi. Jinak doporucoval bych popremyslet o nejakem ucelenem treninkovem systemu do budoucna co by ti mohl pomoci. Muzes posefovat tady na ronnim clanky pripadne i z jinych zdroju. GL
webster

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
webster napsal:

A pak, ze to nejde ;-) tak ti preji abys vydrzel. Nenech se zlakat na rychle zazracne vysledky, snaz se cvicit poctive a tvrde a casem to pujde. Je tady spousta lidi co ti muzou poradit, par co o tom moc nevi ( ja) par dalsi. Jinak doporucoval bych popremyslet o nejakem ucelenem treninkovem systemu do budoucna co by ti mohl pomoci. Muzes posefovat tady na ronnim clanky pripadne i z jinych zdroju. GL

Jo díky, no cvičím už rok a něco málo, což je krátká doba, první měsíce o tom člověk nevěděl ani prd, až toho posledního půl roku bych řekl že v tom mám systém a celkem jasno, ono člověk každým měsícem týdnem se naučí, dozví něco nového a přínosného... Takže pokud bude zdraví sloužit, posilování bude moje priorita :)
webster

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 10:18 am    Předmět: Milý deníčku :) Odpovědět s citátem

9.4.2012

Velikonoční pondělí a já mám dnes VOLNO

asi skočím vymrskat holky co mají vaření vajíčka
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chodis k pouzarovi?
webster

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CowsGiveUsMilk napsal:
chodis k pouzarovi?

ne, tam jsem ještě nebyl. Malou Rambodílnu máme v práci, sem tam zajdu na Zvonku či Igy
webster

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:48 pm    Předmět: Milý deníčku :) Odpovědět s citátem

10.4.2012

Takže dneska byly na programu záda , ramena a břicho ,po práci jsem na to vlítl, ve stylu soustředěnost na techniku, menší váhy.

Záda

1.shyby
4x 5

2.mrtvý tah (opatrně po úrazu kolene)
1x10 (60kg)
1x8 (80kg)
2x6 (100kg)

3.přítahy v předklonu
1x15 (60kg)
3x8 (70kg)

4.přítahy kladky v sedě
1x10 (65kg)
4x10 (60kg)

Triceps

1. s EZ činkou zvedání nad hlavu (vlastní cvik :D )
1x15 (30kg)
2x10 (40kg)

2. tlaky na mulťáku v leže
4x8 (70kg)

3. kladka
1x20 (25kg)
1x12 (30kg)
1x10 (35kg)
1x6 (40kg)
1x14 (25kg)- doraz

Břicho

1.břicho šikmé zkracovačky (zlehka)
3x20
webster

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 4:37 pm    Předmět: Dneska pohodička Odpovědět s citátem

11.4.2012

Takže dneska PRSA a BICEPS

Prsa

1x40 klik

1.bench press
1x8 (60kg)
4x6 (80kg)

2.šikmá lavice nahoru a jč
4x8 (27kg)

3.rozpažky
4x8 (20kg)

Biceps

1.velká činka
2x6 (35kg)
2x6 (40kg) -technika bez houpání těla

2.jednoruč činky
3x8 (14) + dodělání se 5ti kilovkama, dodržení techniky

3.scottova lavice
-bez počítání sérií a závaží, dodělání svalu.

Krásné vyčerpání 130g sachariďáku do mě padlo jak nic, dobrej trénink.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - webster log Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: