|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: po duben 09, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Dnes Záda triceps.
Jedna aktuálka břicha.Tuku tam je pořád dost (boky ,spodek břicha).Ale břišáky se začínají pomalu ale jistě klubat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po duben 09, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Tlaky s jednoručkami na rovné:
5x8 (3x8 36kg PR bohužel potom jsem byl vyšťavenej a taky jsem trošku cítil pravé rameno.Tak jsem ubral váhu. 2x8 32kg)Příště zkusim 5x8 s 34kg
Bench hlavou nahoru:
4x8 60kg-těžky to bylo příště přidám
Bench hlavou dolů:
4x8 60kg opět přidám
Protisměrné kladky:
3x12 14kg-perfekt
Kliky na bradlech:
4x8-bohužel jsem si to musel rozdělit některé serie jsem nedojel ani s BW.Třeba příště.
Tricepsová kladka nadhmat:
4x10 20kg
Kick back:
3x12 12kg-super cvik
Břicho-
Nohy ve visu (pokrčené nohy) 4x10
Prkno 4x10
Rotoped
20 minut -šlo to
Tak zítra už škola.Tak snad budu vše zvládat i se školou (trénink,stravu).
Oddo:Mě přijde že když sem dám větši foto tak to je nějaký rozmazaný a ztrácí to kvalitu.Proto dávám takto zmenšené.A taky to je proto protože jsem zatim tlustej a foto dávám jen aby se ten log trošku obohatil.Zatim není o co stát.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út duben 10, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
6. Den Záda+ biceps
Mrtvý tah:
4x6 120kg
Stahování horní kladky za hlavu:
4x10 50kg
Přítahy spodní kladky v těle:
4x12 60kg
Přítahy jednoručky k pasu:
4x12 30kg
Biceps velká činka:
4x6 40kg
Biceps jednoručky:
4x10 10kg
Biceps ezeta:
4x10 30kg
Aerobka
Rotoped 20 minut
Dnes to byl smrtící trénink.Pěkně jsem si strhal ruce (mozoli).A trénink jsem odjel v hodně velkém tempu.Lilo ze mě fakt dost.Přestávky max 30s.Vše odjeto do 60minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
1. Den Spodek
Dřepy
5x5 102kg-nevim čim to bylo ale prostě dnes to šlo nahoru uplně lehce.rezerva tak na 104-106kg určitě.I přestávky byli super.
Mrtvý tah s naplýma nohama
5x6 66kg (+6kg)
Předkopy
4x8 54kg (+4kg)
Zakopávání:
4x8 24kg (+4kg)
Lýtka:
5x 15
Břicho:
5x15 zdvih nohy ve visu 2x15 zdvih ve visu na šikmý břišáky.Super už mi to jde celkem pěkně.
Aerobka
rotoped
200kcal
Celkově trénink odjet v tempu a skoro jsem se ani nezapotil.Což jsem celkem koukal.:D Protože před týdnem jsem lapal po dechu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Celkově trénink odjet v tempu a skoro jsem se ani nezapotil.Což jsem celkem koukal.:D Protože před týdnem jsem lapal po dechu. |
Tohle si myslim nevypovida o nejakem zlepseni, alespon ne pokud je to v horizontu jednoho tydne. Mam to tak casto take. Zrovna treba dnes jsem se u treninku naprosto neskutecne potil, vice jsem se zadychaval a vse bylo o neco tezci, pritom pri naprosto totoznem treninku minuly tyden jsem byl ve srovnani s dneskem skoro suchej a bylo to sviznejsi a i pocitove o neco lehci. Myslim, ze je to dano aktualnim stavem unavy a odpocinku, mozna i tlakem, jidlem, nejakymi bioritmy a ja nevim co jeste, protoze na dnesni trenink jsem spal celkem malo a ne moc kvalitne a na ten minuly naopak krasne.
Jo a kdyz uz ti sem pisu, tak proc tu aerobku meris na kalorie? Jen se ptam, protoze je to nezvykle. Samozrejme to nelze brat jako objektivni ukazatel spalene energie, ale jako ukazatel vykonu proc ne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
Draper:Asi máš fakt pravdu.Protože dnes jsem totálně nestíhal jídlo před posilkou.A nejedl jsem tak 1,5h před posilkou.A už od začátku jsem měl prázdnej žaludek,nějak jsem to přežil.A nakonec z toho vylezl ještě lepší trénink než minulý týden.Navíc jsem měl den volna před tím.A ráno jsem měl ve škole tělocvik ,takže asi metabolismus byl solidně rozběhlej.Jinak ten rotoped dělam na kcal protože mě přijde lepší spálit 200kcal sice za 24 minut protože fakt nějak extra nešlapu.Jde mě jen o spálení nějakých kcal ,aby jsem hubl.Jinak díky za koment.Sleduju taky tvůj log.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
2. Den Vršek
Dneska ze mě zase neskutečně lilo.Celý tričko pod mikinou promočený.Nebylo nikde suchý místo.
Přítahy v předklonu:
6x6 82 (+2kg) PR
Bench press:
3x94 5x3 90kg (v plánu mělo být 5x5 ale prostě to změnim na 5x3 protože síla na benchi jde trošku dolů a podsekávat nebudu)
Přemístění:
5x3 64kg PR (+4kg)-s přehledem ..Příště opět přidáváme
Shyby se zátěží:
6x6 -super
Tlaky na prsa na šikmé s JČ:
6x6 28kg-v superserii se shybama
Biceps velká činka:
6x6 44kg (+4kg) PR
Francouzský tlak s ezetou vleže:
6x6 36kg (+4kg)
Upažování:
4x10 2kg-příště 3kg.Bohužel víc v ruce asi neudržim.Pořád mě limituje zápěstí.
Aerobka:
20 minut rotoped
Trénink odjet uplně v tempu.Super.Zítra přidám asi aktuální fotky.Uvidim jak to bude vypadat.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
Včera bylo volno + aerobka 60minut ,ale vše se zrvtlo protože jsme jeli na návštěvu.A tak jsem to pojal jako prasečí den ,protože jídlo jsem si sebou nevzal takže chipsy,různy druhy salámu,sýrů,chleba,rohliky ,džus a další.Ale tak mám to za sebou dnes už zase jedu. :Drogar-Laugh:
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
4. Den Nohy+ramena
Dřepy:
5x8 86kg-fakt mě to překvapilo a bylo to dost lehký.Jel jsem to taky bez stopky nahoře prostě odraz a dolů.
Výpady s jednoručkami:
4x12 (každá noha) 12kg (+2kg)-každá ruka
Předkopy:
4x10 40kg (+10kg)
Zakopávání:
4x10 22kg (+2kg)
Lýtka:
5 x15 každá noha-dole 2s vydržet
Tlaky s jedn.
4x8 28kg (+6kg)-šlo to
Upažování:
4x12 3kg
Předpažování s kotoučem
4x8 19kg
facepulls
4x10 16kg (+2kg)
Břicho (nohy ve visu+šikmý)
5x10 +3x10
Rotoped
20 minut
Dnes se cvičilo celkem dobře.Akorát jsem spal 7 hodin.A po dřepech trošku rozbolela hlava ,ale potom už to šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po duben 16, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Tlaky s jednoručkami na rovné:
5x8 34kg
Bench hlavou nahoru:
4x8 60kg
Protisměrné kladky:
3x12 16kg
Kliky na bradlech:
4x8
Tricepsová kladka nadhmat:
4x10 20kg
Kick back:
3x12 12kg-super cvik
Břicho
Nohy ve visu (pokrčené nohy) 4x10
Rotoped
250kcal -dnes jsem dal o 50kcal více.
Protože jsem dnes ukazoval techniky mt dřepu a benche jednim začátečníkum tak se trénink natáhl na 110 minut,bylo to vše v pomalým tempu a ještě jsem zapoměl jet bench hlavou dolů.Dnes to bylo naprd.Příště přídám na všem a snad to odjedu už v lepším tempu.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po duben 16, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
6. Den Záda+ biceps
Mrtvý tah:
4x6 124kg (+4kg)
Stahování horní kladky za hlavu:
4x10 54kg (+4kg)
Přítahy spodní kladky v těle:
4x12 64kg (+4kg)
Přítahy jednoručky k pasu:
4x12 32kg (+2kg)
Biceps velká činka:
4x6 42kg (+2kg)
Biceps jednoručky:
4x10 12kg (+2kg)
Biceps ezeta:
4x10 32kg (+2kg)
Aerobka
Rotoped 20 minut
Od zítra to vše začne.Začínám sach. vlny.Zítra mě čeká nula a nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Tak konečně navařeno na zítra.
0sacharidů +trenink noh
Bude to moje první zkušenost.:D Tak uvidíme.
http://www.2i.cz/6c2cf2d80b
5bílků+1paprika,2 papriky+1/2 salátové okurky+250g mraž. zeleniny +4xkuřecí maso (dohromady 500g) ,v pánvi 120g masa+100g zeleniny,po tréninku dám asi protein a BCAA a večer pokud bude hlad tak ještě vajíčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|