Já ty benche taky nechápu, ale pro koulaře je tohle provedení nezbytný a to jak si to tam ten dobytek háže, tak to nemá smysl komentovat
Silově jsem na tom o něco lépe než loni, ale víc jsem zapracoval na těch dynamických cvicích s velkou náloží, tam jsem se zlepšil o dost. Např. bench ten mi asi zůstane do smrti 165kg
_________________ "Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Co třeba Cantwell, Hoffa a tihle urostlí Amíci? Jsou jejich tréningy stejné/podobné? Jinak silová příprava pro kladivo, disk bude s koulí identická, co?
Ty výkony jsou brutální, ale štěstí ti přeju směrem k Londýnu =)
Co třeba Cantwell, Hoffa a tihle urostlí Amíci? Jsou jejich tréningy stejné/podobné? Jinak silová příprava pro kladivo, disk bude s koulí identická, co?
Ty výkony jsou brutální, ale štěstí ti přeju směrem k Londýnu =)
Silová příprava každé z disciplín je podobná nikoli identická a hlavně co se speciální síly týče. Tohle už vychází z predispozic jednotlivce (každej je dobrej na něco jiného )
_________________ "Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Chtěl jsem dát i dřep, ale zastavil jsem se už na 236kg, až tam padne aspon 250kg tak ho sem jebnu
Díkes, technika se zlepšila že ? :) Hlavně u toho výrazu teda myslím :)
Už konec zítra letíme zpět do toho hnusnýho počasí u nás, pak na chvilu do Brniska a asi zamířím rovnou do Nymburka.
Chtěl jsem dát i dřep, ale zastavil jsem se už na 236kg, až tam padne aspon 250kg tak ho sem jebnu
Ty vole! Zase na jeden nádech Tohle vypadalo lehce, co takhle 170 srágoro???
Ty voe jako bych čekal že se ozveš ... Fight, kdo dřív 170 ??? :):) ... na jeden nádech je to nejlepčí :):) ... V Nymbáči dám 171
Takže volnějších 14 dní je za mnou a od příštího týdne ještě 3 týdny vyšpičkovat a de se závodit :))
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru