MT, trhacky, uchop

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MT, trhacky, uchop  Úvodní stránka -> Trénink -> MT, trhacky, uchop
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 5:28 am    Předmět: MT, trhacky, uchop Odpovědět s citátem

Nazdar

V MT jsem novacek, od tohoto roku to jedu, pomalu se dostavam k 5x150.
Jenze pri 3 a vice opacku uz to rukou, ktera jede podhmat, sotva urzim, skonci to vecinou na polonatazenych prstech. Obe ruce nadmat me nejde uz vubec.

Moje osa uz skoro nema vroubky jak je to po letech zaneseny, takze je to mozna i tim, pres molitany me to nesedi a rukavice nechci.

Takze si rikam, ze asi nasadim trhacky, ale je to normal, u vahy 150 nebo mam slabej uchop ?
Nepujde muj uchop este vice do haje, kdyz nasadim trhacky a tim ho prestanu namahat ?

Dik za odpovedi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si tohle u bedes mit po problemu. https://obchod.ronnie.cz/s-3409-sedco-magnesium-kostka.html
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alebo školní křídu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buď rád, že vůbec můžeš střídavej úchop - já mám divný ruce a prostě je nevytočím
Úchop se dá trénovat: bafni nějaký těžší jednoručky a prostě je drž dokud ti nevypadnou :) Nebo se pověs na hrazdu a počkej než "uzraješ"
Judson

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Buď rád, že vůbec můžeš střídavej úchop - já mám divný ruce a prostě je nevytočím
Úchop se dá trénovat: bafni nějaký těžší jednoručky a prostě je drž dokud ti nevypadnou :) Nebo se pověs na hrazdu a počkej než "uzraješ"

Hm, tak to ja teda asi trenuji pritahama jednorucek k brichu v kleku na lavici. Jedu s 60kg a po 6 opackach to uz sotva udrzim. Mam ty osy uz po letech uplne cerny, ohmatany.

Ale skusim to magnezko, este nikdy sem to v ruce nikdy nemel, tak jsem zvedavej.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Octopuss napsal:

Hm, tak to ja teda asi trenuji pritahama jednorucek k brichu v kleku na lavici. Jedu s 60kg a po 6 opackach to uz sotva udrzim. Mam ty osy uz po letech uplne cerny, ohmatany.

Ale skusim to magnezko, este nikdy sem to v ruce nikdy nemel, tak jsem zvedavej.

Magnézko doporučuji. Od té doby co ho používám nevím co to je problém s úchopem.
seeya

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uchop ti urcite neodide s trhackami. Neviem preco si to kazdy mysli. Tie trhacky ti nedrzia celu vahu cinky. Navyse s trhackami nemusis chodit vsetky serie ale len tie ktore uz vies ze nedas normalnym uchopom.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zacal pouzivat magnezko loni v ramci sveho FB treninkum, kdy jsem byl s MT na vaze 5x5x170kg a uz to bylo hodne tezke, na krev. Nasledujici trenink, kdy jsem mel pridat 5kg, jsem si poprve prinesl magnezko, ale nic moc jsem od toho necekal, ovsem byl jsem skoro sokovan :) tim, co to s vahou udelalo. Tim, ze byl mnohem pevnejsi a naprosto jisty uchop, ta cinka jakoby zlehkla o 20kg a hned se tahalo uplne jinak a opravdu jsem tomu skoro neveril. Takhle jsem se dostal az na 5x5x200kg, coz bych bez te bile zazracne veci nikdy nedal. Magnezko je opravdu hodne velky pomocnik u mrtveho tahu.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se říct, že magnézko = rukavice, nebo je v tom nějaký větší rozdíl? Možná rukavice rozšíří úchop, nic jinýho mě nenapadá..
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Dá se říct, že magnézko = rukavice, nebo je v tom nějaký větší rozdíl? Možná rukavice rozšíří úchop, nic jinýho mě nenapadá..

Magnezko rozhodne lepsi. S rukavicema nebo molitanama podle me nesrovnatelne, s tim neudrzim nic. To uz radeji hole ruce.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teda rukavice pomohly, možná jenom pocitově, ale na tom už moc nezáleží..

Asi si kostku koupím, když tu o tom všici mluvíte jako o zázračném prášku na superhero mrtvolu
ikski

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rukavice na lepsi uchop ? Come on ..... rukavice leda pokud clovek nechce mit mozoly k nicemu jinymu to neni. Draper ma pravdu magnezko jediny pomuze.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže lepší spocené dlaně než rukavice?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Takže lepší spocené dlaně než rukavice?

Asi věc každého člověka, ale má osobně rukavice sílu úchopu snižují.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidám svůj názor. Bez rukavic mi to nejde vůbec, potí se mi ruce, klouže to. Na rukavice jsem dlouhou dobu zvyklý, vyhovují mi na 100%.
Magnésko jsem zkusil na MT, a zázračně mi to teda nepomohlo, spíš mi to připadalo stejné, jako na holé ruce.
Takže asi případ od případu, každému vyhovuje něco jiného.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MT, trhacky, uchop Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: