|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:36 am Předmět: 3/4/2012 |
|
|
5 kol
50x double under
10x kombinace shyb + špičky hrazda (moc fajnový .-))
10x klik v kruzích (kruhy nad zemí - prsa dotyk podlahy ...)
čas 16:14
výborná byla kombinace shyb a špičky na hrazdu, v tom se snad nedá chytit jakýkoli rytmus ...
20x get up 32kg Kettlebell (10+10, střídal jsem to po 2)
výklus cca 1km _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:40 am Předmět: 4/4/2012 |
|
|
30x 70,5kg squat clean + jerk
čas 5:58
silově power clean + jerk
max 87kg, 92 jsem už nedal nad hlavu
5 minut trénink výdrže ve stojce - u zdi .-)) + krátké pohyby do HSPU _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:26 am Předmět: 5/4/2012 |
|
|
schválně napíšu úplně kompletní trénink .-)
warm up: poskoky, švihadlo, "rozproudění" oblasti krku, ramen a kyčlí cca 10 minut
30x sed leh, 30x angličák,30x dřep, 30x klik
hlavní WOD:
800m běh
pak (hned po doběhu)
10 kol "dvojce"
10x kolena lokty na hrazdě
10x trh 24kg jednoručkou (ruce jsem střídal po kolech)
a opět (ihned) 800m běh
techniky:
5 minut nácvik L-sed
5 minut nácvik výdrž ve stojce u zdi + krátké HSPU
strečink jsem nestíhal, takže tentokrát v průběhu celého dne s klienty ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 6:01 pm Předmět: 6/4/2012 |
|
|
10 min interval, každou 1 min:
7x shyb - v 9. minutě jsem dal 1+6 negativních, ale 10. min jsem opět vydřel
7x dip v kruzích
20x dřep + vesta 9kg, 10.minuta na maximum (50 op.)
20x sed leh
každý cvik měl svých 10 minut ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so duben 07, 2012 12:58 pm Předmět: 7/4/2012 |
|
|
"Pheezy"
3 kola na čas:
74,5kg čelní dřep 5 op.
18x shyb
102kg mrtvý tah 5 op.
18x špičky na hrazdu
74,5kg push jerk 5 op. (tlak ve stoji s podskočením? :-))
18x odlepené kliky (dole zvedni dlaně)
14:01,29 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:22 am Předmět: 9/4/2012 |
|
|
"VELIKONOČNÍ NÁŘEZ" WOD akce ve fitku
9 minut AMRAP
20x SDHP KETTLE 32kg (Sumo mrtvý tah + výtah k bradě)
12x Wallball 9kg (dřep + výhoz medicinbalu na značku 305 cm)
4x Angličák
celkem 5 kol +25 op. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:24 am Předmět: 10/4/12 |
|
|
SNATCH TRÉNINK
technika trhu - jednotlivé fáze
spojování
power snatch
squat snatch
stupňování zátěže ... 77kg _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:26 am Předmět: 11/4/2012 |
|
|
WOD by crossfit.com :-)
800m běh, pak ihned
"dvojice" 10 kol
10x shyb
10x dip v kruzích
a ihned opět 800m běh
vše v zátěžová vestě 9kg
čas 33:19 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 4:10 pm Předmět: 12/4/2012 |
|
|
21-15-9
špičky hrazda
klik
výskok (do napřímení) 61cm bedna
21-15-9
32kg swing
kolena na lokty (na hrazdě)
angličák
vše bez času, "honili" jsme se ve dvojici :-)
pak "skills" doubleunders 110 op. (o 10 vylepšení P.R.)
_________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:45 am Předmět: 15/4/2012 |
|
|
po "přežrané" sobotě, jsem se ráno po 8 hodině vytrestal "Helen" :-)
takže:
3 kola
400m běh
21x KB swing 24kg
12x shyb
čas 9:13
pár nedostatků to mělo a vzhledem k posobotnímu stavu si alespoň fandím, že to "příště" bude určitě lepší
technika: OHS
52kg 5x 10 op. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:50 am Předmět: 16/4/2012 |
|
|
startuji silový program wendler 5/3/1
je to součást přípravy na Crossfit games 2013 a odstraňování slabin.
Dnes: "Leg session"
wendler - čelní dřep
74kg x 5
86kg x 5
98kg x 9
pak 5 kol interval 40/20 sec
výskok na bednu 61cm
doubleunders
byla to mnohem větší pohoda než jsem myslel, ještě uvidím co zítra lýtka .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út duben 17, 2012 9:46 am Předmět: 17/4/2012 |
|
|
wendler - benč
5x 68kg
5x 78kg
13x 88kg
po pauzičce
3 kola
400m
15 kliků (1. kolo diamant, 2. kolo lokty lokty podél těla, 3. kolo standard)
40x kolena lokty ve vzporu (lev. koleno na pr. loket a opačně)
po pauzičce
5x 10 dipů na bradlech - štafeta ve dvojici ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:59 am Předmět: 18/4/2012 |
|
|
wendler Mrtvý tah
5x 118kg
5x 136kg
13x 154kg
přechod na shyby + 9kg vesta
5x 5-7 nahoru kipping dolů brzda
počet dle pocitu, že to ještě brzdím ...
po pauze WOD
5 kol
7x 84kg power clean
10x toes to bar
30x doubleunder
čas 15:47min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 23, 2012 12:38 pm Předmět: 19/4/2012 |
|
|
5 kol
400m běh
20x klik
20x sed leh
20x 32kg KB swing _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 23, 2012 12:43 pm Předmět: 21/4/2012 |
|
|
wendler press
5x 36kg
5x 42kg
12x 48kg
squat snatch 5x5 op.
52, 57, 62, 67, 72 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|