|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
heymee
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:51 pm Předmět: drepy.. |
|
|
Zdravim.. mam problem ked robim drepy.. cinku mam polozenu dobre v strede.. ale jedna strana mi uteka do predu.. tym padom druha strana do zadu.. neviem ci sa to da pochopit.. :D vysledok je ze ma potom boli prava cast spodneho chrbta.. neviem cim to moze byt..
dik za kazdu radu.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
johny.26
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
Máš špatnou techniku a nakládáš si moc velký váhy. Jestli takhle budeš cvičit dál tak si zničíš páteřní plotýnky. Sniž váhy aspoň o 10 nebo 20 kg a konci serii daleko od selhani, nesnaz se tlacit za kazdou cenu dalsi opakovani, kdyz uz jde technika do hajzu. A taky bude lepsi cvicit s sirokym postojem - vic nez na sirku ramen a spicky vytoceny v uhlu cca 45 stupnu do stran.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrossFit Committed

|
Zaslal: po duben 09, 2012 10:49 am Předmět: Re: drepy.. |
|
|
Ahoj,
tady je video s ukázkou a popisem techniky dřepu včetně náprav chyb.
Doufám, že ti pomůže. Když budeš chtít/potřebovat, tak nás kontaktuj. :-)
http://crossfitcommitted.com/2012/04/nase-prvni-instruktazni-video-drep-squat/
| heymee napsal: | Zdravim.. mam problem ked robim drepy.. cinku mam polozenu dobre v strede.. ale jedna strana mi uteka do predu.. tym padom druha strana do zadu.. neviem ci sa to da pochopit.. :D vysledok je ze ma potom boli prava cast spodneho chrbta.. neviem cim to moze byt..
dik za kazdu radu.. :) | _________________ Look Better Naked!
CrossFit Committed
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: út duben 10, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
cvicim pyramidu smerom hore.. a aj pri nizsych vahach sa mi to stava..
techniku mam zvladnutu.. chodim na trojboj.. ale s tymto mam problem uz dlho.. nemoze to byt tym ze mam asi jednu stranu chrbta silnejsiu??..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 10, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
muze, pravdepodobne nejaka (y) disbalance.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út duben 10, 2012 12:45 pm Předmět: Re: drepy.. |
|
|
| heymee napsal: | Zdravim.. mam problem ked robim drepy.. cinku mam polozenu dobre v strede.. ale jedna strana mi uteka do predu.. tym padom druha strana do zadu.. neviem ci sa to da pochopit.. :D vysledok je ze ma potom boli prava cast spodneho chrbta.. neviem cim to moze byt..
dik za kazdu radu.. :) |
To se stava pomerne dost lidem. Chce na to myslet a nechat se na to od lidi s kterymi cvicis neustale upozornovat. Sice to leze na nervy, kdyz to slysis porad, ale jinak se toho nezbavis.
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
takze asi som zistil pravu pricinu aj ked nemusi byt jedina..
zrkadlo v posilke.. to zrkadlo je predelene.. takze aj ked stojim v skutocnosti rovno v zrkadle som nakrivo.. preto som sa vzdy napravil tak aby som bol v nom "rovno".. vsimol som si to az vcera ked som povedal mojmu sparingovi ze nech ide celu drahu pohybu so mnou a nech ma drzi tak aby som bol ja aj cinka rovno.. pozrel som sa do zrkadla a bol som cely vykriveny.. vobec som neveril tomu ze som rovno..
bohuzial alebo vlasne chvala bohu som bol rovno co som aj citil na spodnom chrbte..
poslednu seriu som isiel skoro celu sam a rovno.. :) dufam ze je to len otazka casu ked sa tato odchylka napravi..
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:28 am Předmět: |
|
|
A robis aj celne drepy? Ak ano, ako to prebieha? Tiez mas pocit, ze si "krivo"? Pri zadnych drepoch vidavam v posilke cokolvek, ale pri celnych sa spravna technika velmi osrat neda, podla mna.
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:04 am Předmět: |
|
|
skusal som ale necvicim ich.. na nohy cvicim iba drepy.. trojbojarska technika.. tz. siroky postoj spicky od seba kolena tlacim od seba pohyb zacina v bokoch.. s kolenami skoro vobec nepohnem.. zabera hlavne zadok a hamstringy.. samozrejme dobra rozcvicka a na koniec si dam 5 min. bicykel na uvolnenie.. volakedy aj svihadlo.. na celne drepy sa este necitim.. az ked budem mat fakt dobru techniku na klasickych tak potom by som chcel urcite zaradit aj celne drepy.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:49 pm Předmět: bolest ramena pri prednych drepoch |
|
|
Potreboval bych poradit. (Jsem zacatecnik, cvicim rok a par mesicu) Kdyz cvicim predny drepy, mam na levom, nebo pravom ramene bolest (je nesnesitelna), nevim jestli mam zly uchop nebo co.. lokty drzim horizontalne, tyc je v jamce na ramennim kloubu.
Mam pouzivat pod tyc neco mekke, nebo v cem je chyba?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:13 pm Předmět: Re: bolest ramena pri prednych drepoch |
|
|
| keis09 napsal: | Potreboval bych poradit. (Jsem zacatecnik, cvicim rok a par mesicu) Kdyz cvicim predny drepy, mam na levom, nebo pravom ramene bolest (je nesnesitelna), nevim jestli mam zly uchop nebo co.. lokty drzim horizontalne, tyc je v jamce na ramennim kloubu.
Mam pouzivat pod tyc neco mekke, nebo v cem je chyba? |
Koza si musi zvyknut, rovnako ako napr. koza na dlaniach pri mrtvom tahu. Po par treningoch to nebudes citit vobec, z vlastnej skusenosti _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:40 pm Předmět: Re: bolest ramena pri prednych drepoch |
|
|
| matejkorvin napsal: | | keis09 napsal: | Potreboval bych poradit. (Jsem zacatecnik, cvicim rok a par mesicu) Kdyz cvicim predny drepy, mam na levom, nebo pravom ramene bolest (je nesnesitelna), nevim jestli mam zly uchop nebo co.. lokty drzim horizontalne, tyc je v jamce na ramennim kloubu.
Koza si musi zvyknut, rovnako ako napr. koza na dlaniach pri mrtvom tahu. Po par treningoch to nebudes citit vobec, z vlastnej skusenosti |
Já nosím mikinu s kapucí, osu dám pod ni a bez problému. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Dekuji, nikde sem o tomhle nenasel zadne informace..
Ano, predne drepy cvicim jen chvili, dnes asi paty krat.. tu bolest budem ignorovat a uvidim casem co to udela
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 9:42 pm Předmět: Re: bolest ramena pri prednych drepoch |
|
|
| Tracey napsal: | | matejkorvin napsal: | | keis09 napsal: | Potreboval bych poradit. (Jsem zacatecnik, cvicim rok a par mesicu) Kdyz cvicim predny drepy, mam na levom, nebo pravom ramene bolest (je nesnesitelna), nevim jestli mam zly uchop nebo co.. lokty drzim horizontalne, tyc je v jamce na ramennim kloubu.
Koza si musi zvyknut, rovnako ako napr. koza na dlaniach pri mrtvom tahu. Po par treningoch to nebudes citit vobec, z vlastnej skusenosti |
Já nosím mikinu s kapucí, osu dám pod ni a bez problému. |
nosis kapucu vpredu? pise o prednych drepoch _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|