|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
je mozny, ze jeste nekdo nezna johnyho valdu? prodejce ultravtipnejch tricek, vybornej kuchar, expert na hubnuti a predevsim poradnej narcis
edit: koukam, ze muj vycet nebyl zdaleka dostatecnej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne st duben 11, 2012 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | je mozny, ze jeste nekdo nezna johnyho valdu? prodejce ultravtipnejch tricek, vybornej kuchar, expert na hubnuti a predevsim poradnej narcis
edit: koukam, ze muj vycet nebyl zdaleka dostatecnej |
Neznal jsem, az ted jsem si vzpomnel. On se myslim o neco pokousel i tady na foru ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
Jo, koho nebolí kolena, ten necvičí. Včera jsem skučel při bulharech :)
A na nervy mi leze, že se ze mě stává "pocitový cvičenec". I když je pozitivní, že jsem díky tomu odboural veškerý legpressy, multipressy a podobně. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Jo, koho nebolí kolena, ten necvičí. Včera jsem skučel při bulharech :)
A na nervy mi leze, že se ze mě stává "pocitový cvičenec". I když je pozitivní, že jsem díky tomu odboural veškerý legpressy, multipressy a podobně. |
Co znamena "pocitovy cvicenec"? Ze cvicis podle pocitu a ne podle zadneho treninkoveho planu? Pokud ano tak to bude jen rad :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
Mna by skor zaujimalo, co je take pozitivne na odburani vsetkych legpressov, multipressov a podobne?
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
Čistě subjektivní věc, nemám ty stroje rád (lp kvůli zádům a mp kvůli ramenům). A na lp si při každým loupnutí v koleni vzpomenu na Drapera*a20* _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Jo, koho nebolí kolena, ten necvičí. Včera jsem skučel při bulharech :)
A na nervy mi leze, že se ze mě stává "pocitový cvičenec". I když je pozitivní, že jsem díky tomu odboural veškerý legpressy, multipressy a podobně. |
Pocitový? To jako dokud se pod cinkou nerozbrecit tak cvicis?
| Octopuss napsal: | Nechápu proč, ale poslední dobou mě náhodně občas bolí kolena. Není nad to muset překopat celej trénink, protože prostě nejdou cvičit ani dřepy ani mrtvoly - a jít přes bolest, na to už jsem trochu starej a posera. Kurvadrát! |
JJ kolena jsou sfine, v posledni dobe casto stridam klasicke drepy za drepy na bosu a musim uznat ze po 4 seriich i be¨z jakekoliv zateze lezu do satny uplne vyzdimanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Čistě subjektivní věc, nemám ty stroje rád (lp kvůli zádům a mp kvůli ramenům). A na lp si při každým loupnutí v koleni vzpomenu na Drapera*a20* |
Tak na toto si stale spomeniem aj ja to je pravda...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Nechápu proč, ale poslední dobou mě náhodně občas bolí kolena. Není nad to muset překopat celej trénink, protože prostě nejdou cvičit ani dřepy ani mrtvoly - a jít přes bolest, na to už jsem trochu starej a posera. Kurvadrát! |
To jen stari klepe na dvere. Nelamej si s tim hlavu, bude hur
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|