|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
Jj kolena jsou des. Nekolik let basketbalu a pak behani na asvaltu se ted v 32 pekne oziva.
Kvuli tomu jedu jen celni drepy.
A to me stve.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
Zkusím dát týden pauzu a uvidím. Je fakt, že teď tomu dávám pokouřit jako kráva, když jsem s 95kg začal zase běhat a jezdit na kole.
Asi bych měl jíst Deli Super, den má pak 25 hodin a je čas na odpočinek
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
premasiruj si IT band a kvadriceps _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Zkusím dát týden pauzu a uvidím. Je fakt, že teď tomu dávám pokouřit jako kráva, když jsem s 95kg začal zase běhat a jezdit na kole.
Asi bych měl jíst Deli Super, den má pak 25 hodin a je čas na odpočinek |
Já teď hrál hokejbal match s 121kg, mít 95 tak sem jak vítr a kolo je na kolena supr, vlétě jezdim, běh už nic moc to je fakt. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | premasiruj si IT band a kvadriceps |
Nerozumět řeč tvoje kmen
(a není to jazykovou bariérou řekl bych )
| keba napsal: | Já teď hrál hokejbal match s 121kg, mít 95 tak sem jak vítr a kolo je na kolena supr, vlétě jezdim, běh už nic moc to je fakt. |
S tím kolem si nejsem až tak jistej. Cca dva roky zpátky jsem po minimálně celý zimě bez pořádnýho pohybu (posilovnu jako pohyb moc nepočítám, a i tak jsem cvičil hodně málo) vyjel ven, v euforii z pěknýho počasí to trochu napálil, a někdy v následujících dnech mě začlo bolet koleno a skoro rok mě v něm při podřepu docela nepříjemně bolelo.
Ono je to hodně závislý na nějaký základní nebo dlouhodobý váze. Mám tak pět kilo nad to na co jsem byl zvyklej a je to docela znát. Nejvíc teda v běhání a kalhotách
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
google it _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 14, 2012 5:38 am Předmět: |
|
|
Vstávat v sobotu v šest ráno jen abych odvezl do Prahy jeden blbej papír!!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so duben 14, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
cha cha _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
" ILL BE THERE WITH UNIVERSAL! Evan C. Is gonna be there too along with David HOFFMANN!! " Antoine Vaillant ... bude na FIBU. Grrrr = (
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 14, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
a proc tam nejedes ? vsak jedem primo z brna tim busem
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
Původně jsem chtěl, ale vypadalo to tak, že ten program zas tak dobrej nebude a teď už mám práci na celej víkend. Vynahradím si to snad na podzim a abych nemohl brečet, tak beru lístky na tu Masters Olympii už zejtra (pokud fakt budou v prodeji) .
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Sere mě chřipička. Uplně na hovno, když člověk nemuže cvičit! Pak mam depky. 3 měsíce a jako bych byl na začátku! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|