|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Datum:14.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 74,7kg
"CROSSFIT"
Supersérie 20x5 shybů + 10 kliků
čas něco do 10 minut
Břicho
=======================
Tak včera jsem se dostal po dlouhé době hodně blízko k magické hranici 75kg. Bohužel jsem večer slavil, takže jsem dneska radši ani nestoupal na váhu, jídelníček taky raději postovat nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
Datum:15.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: ??kg
"CROSSFIT"
Supersérie 5x tlaky JC na rameno 10x[11kg] + 10 kliků na ramena
Supersérie 5x tricepsové extenze JC zahlavou 10x[20kg] + 10 kliků na triceps
Shyby - 50
Břicho
=======================
Tak nemoc už snad ustupuje, zítra bych si konečně mohl sáhnout na železo.
Triceps jsem si odsral tak, že mi dělalo problém úplně natáhnout ruku, bicepsy na shybech taky dobrý, když jsem zkoušel něco na styl arnoldovy jednadvacítky  .. no dejme tomu, že mívám lepší nápady
Docela zvláštní je, jak je najednou pro mě těžký cvičit svaly koncentrovaně..
Jídelníček hrůza děs už od rána, tak se to pokusím teď odpoledne nějak dohnat
Jídelníček
Snídaně: Chleby se šunkou + kafe, cherry rajčata
Svačina: Mléčná rýže + kiwi + pomeranč
Oběd: Kuře, brambory, kiwi
Svačina: Toasty s arašídovým máslem, kiwi, sýrový rohlík, hamburger
Večeře: Steak z hovězího, půlka chleba (dřevorubecká večeře :D)
Před spaním:
jídelák doplnim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 16, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
Datum:16.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,8kg
"CROSSFIT"
1) Reibenova třístovka
LEVEL 1 : 50x skákání panáků, 5x shyby podhmat, 20x kliky, 30x dřepy, 20x sed lehy, 10x zadní kliky, 30x výpady, 20x mosty, 5x shyby podhmat, 20x výstupy na lavičku, 5x diamantové kliky, 15x burpees, 50x skákání panáků, 20x dřepy
Čas: 6:34 (dosavadní rekord 7min 45s)
2) 100 burpees na čas
Čas: 9:30 (dosavadní rekord 9:45)
3) 1 shyb, 20 sekund pauza, 2 shyby, 20 sekund pauza, 3 shyby... ∞ a pak zase shazovat až k 1 shybu
1-2-3-4-5-6-7- (5+1)- (4+1)- (2+2)-3-2-1
Čas: 6 minut
4)
10 rounds of
10 goblet squats [25kg] + 10 pushups
Čas: 19:04
=======================
1) Level 1: Rychleji už to nejde, jel jsem jak blesk a bez pauz
2) burpees: musel jsem shodit boty, hrozně mě v nich pálila chodidla, měl jsem asi 40 burpees v 5. minutě, shodil jsem boty a pořádně to napálil, docela radost :)
3) Já že nedal 4 shyby v kuse?! Jako nechci se tu nějak vychvalovat, ale myslel jsem, že shyby jsou moje silná stránka.. Ty krátký pauzy způsobily, že mi skoro vybouchly ruce tou hroznou pumpou, nic takovýho jsem dlouho nezažil.
4)  goblety jsem jel prvně, fakt už jsem byl přepálenej a zřízenej.. ale kliky, musím zaklepat, hezkou technikou bez bolesti ramen :)
Celkem: 59 shybů, 235 kliků, 165 dřepů + 100 dřepů se závažím, no a tak dál :D
Naposledy upravil Moocha dne út duben 17, 2012 8:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po duben 16, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
hodně dobrý  . Jinak tu třístovku bych mohl taky někdy vyzkoušet, když jsem jí vymyslel  . Tak někdy třeba v LA se k tomu dokopu. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 16, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Mě se nejvíc líbí level 4 :)
tak ho zkus, jsem na tebe zvědavej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
Datum:17.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 74,6kg
"CROSSFIT"
30x Přemístění JC + Pushpress [22kg] (na každou ruku)
+ každou minutu času udělat 5 burpees
Čas: 9:47
=======================
Dneska jsem měl asi tak 10 minut času.. Nejdřív škola, pak práce, pak CF pak večeře a spát :D dal jsem to za 9:47, takže jsem se vešel :D
Celkem 60 pcl + 60 pp, 45 burpees
Jo, a bylo to šílený
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
Datum:18.4.2012.........................................................................................Trénink: Venek......................................................................................Váha: 73,7kg
"CROSSFIT"
1)
6 round of
200m run
24 squats
12 burpees
6 diamond pushups
Čas: 19:30
2)
Maximum kliků za 10 minut
- 147
=======================
1) zasvěcoval jsem kamaráda do crossfitu, tak jsem chtěl běžet s nim, ale asi u 5 kolečka mě nasral, tak jsem mu utekl.. Každopádně čas bych měl o něco lepší, kdybych jel svým tempem.
Místo diamantových kliků měly být shyby, ale nebyla hrazda
celkem - 72 burpees, 144 dřepů, 219 kliků a tak dále
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Datum:19.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 74,8kg
"CROSSFIT"
1 shyb, 20 sekund pauza, 2 shyby, 20 sekund pauza, 3 shyby... ∞ a pak zase shazovat až k 1 shybu
1-2-3-4-5-4-3-2-1
1-2-3-4-5-4-3-2-1
1-2-3-4-5-4-3-2-1
Čas: 12 minut
Břicho
=======================
celkem 75 shybů
Dneska takový hodně lehčí den, zítra snad pojedu dvoufázově (ráno na těláku s vlastní vahou a pak odpoledne na mrtvolku do fitka)
Jinak dneska jsem zběžně pročítal log a za posledních 30 dní jsem měl 3x pauzu a 2x z toho nuceně kvůli nemoci, pak už jsem na ni sral a stejně si cvičil :D
Joo a myslíte, že se dá přemko v klidu cvičit z normální osou bez otočných nakládacích ploch? Ona olympijská osa je trošku plácanec přes kapsu
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Joo a myslíte, že se dá přemko v klidu cvičit z normální osou bez otočných nakládacích ploch? Ona olympijská osa je trošku plácanec přes kapsu |
Neni to tak pohodlný, ale jde to. Hlavně to chce moc neutahovat uzávěry, ať se ty kotouče můžou protáčet a neruve ti to zápěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Dík, schválně jsem si vybral osu s nakládací plochou bez šroubování, aby mi pořád nevylítávala matka, jak se to bude protáčet:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Datum:20.4.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 74,8kg
I. fáze
"MRŤVÁK"
Benchpress do 3x3 [80kg].. nehodilo se do zápisu :D
Plný pohyb
MT do 4x3 [125kg] dynamika, technika
Horní část pohybu
MT z kolen do 3x3 [155kg] + 5kg
Powerclean do 4x3 [55kg] dynamika, technika
Press do 4x5 [40kg] +5kg
Břicho
=======================
Moc dlouho jsem nemrtvolil, šlo to hrozně znát
Dotahy šíleně ztěžkly a jelikož jsem neměl svoje milé krásné rukavice, tak mi činka vyklouzávala
Přemístění na piču
Pressy - radost a veliká! nedělá se ještě něco jako dotlaky na tlaky? :D ono by bylo hezký tlačívávat nějaké větší váhy :)
A snad ještě bude dneska druhá fáze, jestli úplně u toho kompu nevytuhnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Datum:20.4.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 74kg
II. fáze
"CROSSFIT"
Angie
100 pull-ups 11:00 (dosavadní rekord 20:25)
100 push-ups 16:35
100 sit-ups 20:14
100 squats 22:46
Time: 22:46 (dosavadní rekord 34:50)
======================
cíl byl dostat se pod 30 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
hmm to je rekl bych dost slusnej cas, hlavne ty shyby vubec nechapu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Datum:21.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,6kg
"CROSSFIT"
Suzukiho strečink, asi 10 minut
Cross trenažer 30 minut
======================
Hodně příjemný trénink :) je zvláštní, jak semnou to pomalé tempo nic nedělá, prostě jako bych u toho filmu neběžel ale seděl..
Dneska byl ten oddych vážně potřeba, na shyby ani kliky už by to nebylo a bez nich toho moc s vlastní vahou nevykouzlil..
Zítra bych rád zafáral do fitka (snad budu stíhat) a zkusil bych Fran
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|