|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
No to já měl minulej víkend taky problém se zubama a když už konečně,tak chřipička. A jak tak necvičím a jen polehávám a nudím se,tak mi zas dochází,jak jsem všechno posral. No na hovno...když člověk cvičí,nemá čas babrat se v minulosti,ale takle? No uplně na hovno! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: po duben 16, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
a ještě me sere,jak tu všichni makaj a já ne _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po duben 16, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
V posilce jsou k dispozici asi 3 bederní pásy, člověk dřepuje a cítí spodní záda, tak si řekne, že si ho pro jistotu dá...dojdu k baru, samozřejmě ani jeden, protože jeden má ocas co pumpuje na kladce biceps, druhej má ocas co má "trénink nohou" (legpress s 80kg a předkopávání) a třetí má nějakej blbej šampón, kterej si ho dává pod mikinu aby měl užší pas, protože v jeho tréninku jinej smysl nemá...hlavně že všichni 3 cvičej v pantoflích naboso, ale pásy musej mít kdyby nevím co bylo...bože!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po duben 16, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
a ctvrtej chce drepovat i presto, ze citi spodni zada a mysli si, ze mu pasek pomuze :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po duben 16, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
Pavelcb: a to sem myslel, ze trpime jenom rymickou a ona uz tu je i chripicka ?:D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po duben 16, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | a ctvrtej chce drepovat i presto, ze citi spodni zada a mysli si, ze mu pasek pomuze :) |
me teda pas pomaha a narozdil od tech jarynu ho pouzivam ve chvili, kdy to ma smysl (pri mt nebo drepu)...takze pokud si potrebujes rypnout, tak si vem klacek a najdi si v parku psi hovno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 16, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Jestli si bereš pás od začátku a neumíš správně dýchat a zpevnit střed těla, možná bys to hovno měl hledat ty :)
Což samozřejmě nic nemění na faktu, že kdo ho sebere na pumpování bicepsu je píčus :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po duben 16, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Jestli si bereš pás od začátku a neumíš správně dýchat a zpevnit střed těla, možná bys to hovno měl hledat ty :)
Což samozřejmě nic nemění na faktu, že kdo ho sebere na pumpování bicepsu je píčus :) |
nene, beru ho až na poslední, nejtěžší série a to jen když cítím, že je to vhodný...takže třeba teď už jsem ho neměl asi měsíc ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 16, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | a ještě me sere,jak tu všichni makaj a já ne |
Jo to me taky vzdycky sralo, kdyz jsem z nejakeho duvodu necvicil, proto jsem ty logy radeji vubec neoteviral a kdyz uz ano, tak jsem mel uprimnou radost z toho, kdyz neci trenink stal za hovno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po duben 16, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
posledny mesiac iba pracujem, ucim sa do skoly a pisem diplomovku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|