Dieta vlny-leden/unor

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dieta vlny-leden/unor  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dieta vlny-leden/unor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.4.2012

Trénink 9: Dětská posilovna někde ve středních čechách.

Přítahy v předklonu a přemístění v supersérii
6x10x50kg + 6x8x50kg

Dřepy - činka ve vzpažení nad hlavou
4x6x20kg
4x6x30kg

Přemístění a tlak
3x3x50kg
3x3x60kg

Kliky na bradlech
5x5

Stabilizační cvičení na velkym balonu
25 minut
Poman

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.4.2012

Volno...docela bodlo, byl jsem totálně vytuhlej:D

10.4.2012

Stabilizační cvičení na velkym míči

25 minut.

Víc nic, práce ve dvou nemocnicích a ještě v ambulanci. Taky bych z toho potřeboval rehabilitaci:D Zítra jsem na tom podobně,ale snad někam cvičení v posilce nacpu.
Poman

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11.4.2012

V noci spánek asi 3/4 hodiny... po nějakejé době jsem se dostal do své krásné depresivní fáze, takže spát nemůžu,všechno mě sere, nic nemá cenu a tak vůbec Do posilovny jsem se dokopal ani nevim jak,ale dlouho jsem tam nevydržel.

Bench
4x10x50g
5x5x80kg

Čelní dřep
3x6x50kg
3x6x60kg
3x3x70kg
3x3x80kg
1x6x80kg

Tlaky s JR incline
6x6x20kg

Tlaky s JR na ramena
6x6x15kg
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mimo práce v dětské nemocnici (ty dědi dávaj ale zabrat uf) a ambulanci ještě 4 hodiny trénink proprioceptivní neuromuskulární facilitace v přípravě na státnice za 12 dní:) VOLNO:) Navíc mám spodek zad unavenej jako... už holt nejsem nejmladší.
Poman

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.4.2012

Dnes neplánované volno, večerní trénink mi odpadl a do BG teď nemá cenu chodit:/ Záda stále unavený, přičítám to taky práci v dětský nemocnici, půl dne tam bejt skloněněj u těch robat není nic moc. Spánek v noci hodina a půl...psychika je svině:D
Poman

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.4.2012

Trénink 11: BIG1FC

Mrtvola
3x8x60kg
3x6x100kg
3x3x140kg
3x3x160kg
1x1x170kg

Bohužel bez magnezka,všechno mi z těch rukou padalo:)

Bench
3x10x50kg
2x10x60kg
2x10x70kg
1x6x80kg

Čelní dřep
3x10x40kg
3x8x50kg
2x6x60kg
2x3x70kg
1x4x80kg

Břicho, HSSP na míčích a bosu:)

Můžete kritizovat prasečí techniku:)
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abys jim v Clubu u tech ATG drepu zadkem neosoupal podlahu, pry je strasne draha Ale ty tam mas vlastne podlozku :)
Jinak uz to vypada, ze tam nejaky naznak svalu je, i kdyz ono jich nikdy moc nebylo, co si budem povidat, takze na tebe celkem dobry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spodní záda se ti v dolní pozici kulatí, pozor na to. Nedávno se o tom vedla diskuze, prý za to můžou (nevím, jestli jako hlavní příčina) zkrácené hamy.
Jinak já to dělám taky, ale když na to myslím a zaměřím se na to, je to lepší.
magion

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cekal bych, ze zrovna fyzioterapeut si da bacha na ty spodni zada.... ve spodni pozici ti strasne uleti, u vyssich vah bys to pocitil... kazdopadne urcite budes vedet jak to napravit... poradne strecovat zkraceny hyzde, hamstringy, lytka... soustredit se na to behem drepu a popr. nakej cas drepovat na paralel nez se do toho prodrepujes... + pomuze vzperacska obuv s vyvysenou podrazkou...
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem radsi nepsal nic, abych tady nebyl porad za otravnyho rejpala.. takze diky kluci
a abych nebyl OT, tak log pravidelne sleduju, libej se mi tvoje cile a sem zvedavej, jak si povedes
Poman

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.4.2012

Něco na mě leze,ráno jsem málem nevstal z postele sakra...Ale jelikož byla v plánu jízda po Brněnskym okruhu spolu s dalšíma 2K motorka a pak posilka tak se muselo. Snad zejtra nepadnu s horečkama

Trénink 12: BIG1FC

Jen něco lehkýho.

Přemístění a tlak
2x6x40kg
2x6x50kg
2x3x60kg
1x3x65kg

Kliky na bradlech
5x6

JR biceps
4x6x12kg:)

Bipces EZ
3x6x32kg

Vzpažování s kotoučem
4x8x10kg

Biceps stroj
3x nemám páru

Břicho, HSSP na bosu a velkym míči - po včerejšku střed těla na kaši, všechno bylo težký jako blázen.

Sauna - úžasná věc po cvičení:) Odteď praktikuju co to jen pujde.
Poman

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak teď na ty záda koukám tak nic moc:D Budu na to muset dát příště pozor. Zkrácenej jsem furt šíleně hlavně dolní půlka těla, jde to pomalu.

Díky
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem to samozřejmě zakřiknul-.-

Postel,čaj a léky...
Poman

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tejden na práškách a stále nejsem úplně ok...Uvidíme jak to bude vypadat zítra, nechci nic uspěchat, od pátku mě čeká prkno a ledovec:)
Poman

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak odpočinej se snowbordem skončil a jde se zase do posilovny a do dalších aktivit:)
Po těch naježděnejch šílenejch kilomtrech mám docela zničený nohy a překvapivě i břicho.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dieta vlny-leden/unor Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: