Víc nic, práce ve dvou nemocnicích a ještě v ambulanci. Taky bych z toho potřeboval rehabilitaci:D Zítra jsem na tom podobně,ale snad někam cvičení v posilce nacpu.
V noci spánek asi 3/4 hodiny... po nějakejé době jsem se dostal do své krásné depresivní fáze, takže spát nemůžu,všechno mě sere, nic nemá cenu a tak vůbec Do posilovny jsem se dokopal ani nevim jak,ale dlouho jsem tam nevydržel.
Dnes mimo práce v dětské nemocnici (ty dědi dávaj ale zabrat uf) a ambulanci ještě 4 hodiny trénink proprioceptivní neuromuskulární facilitace v přípravě na státnice za 12 dní:) VOLNO:) Navíc mám spodek zad unavenej jako... už holt nejsem nejmladší.
Dnes neplánované volno, večerní trénink mi odpadl a do BG teď nemá cenu chodit:/ Záda stále unavený, přičítám to taky práci v dětský nemocnici, půl dne tam bejt skloněněj u těch robat není nic moc. Spánek v noci hodina a půl...psychika je svině:D
Abys jim v Clubu u tech ATG drepu zadkem neosoupal podlahu, pry je strasne draha Ale ty tam mas vlastne podlozku :)
Jinak uz to vypada, ze tam nejaky naznak svalu je, i kdyz ono jich nikdy moc nebylo, co si budem povidat, takze na tebe celkem dobry
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Spodní záda se ti v dolní pozici kulatí, pozor na to. Nedávno se o tom vedla diskuze, prý za to můžou (nevím, jestli jako hlavní příčina) zkrácené hamy.
Jinak já to dělám taky, ale když na to myslím a zaměřím se na to, je to lepší.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
cekal bych, ze zrovna fyzioterapeut si da bacha na ty spodni zada.... ve spodni pozici ti strasne uleti, u vyssich vah bys to pocitil... kazdopadne urcite budes vedet jak to napravit... poradne strecovat zkraceny hyzde, hamstringy, lytka... soustredit se na to behem drepu a popr. nakej cas drepovat na paralel nez se do toho prodrepujes... + pomuze vzperacska obuv s vyvysenou podrazkou...
ja sem radsi nepsal nic, abych tady nebyl porad za otravnyho rejpala.. takze diky kluci
a abych nebyl OT, tak log pravidelne sleduju, libej se mi tvoje cile a sem zvedavej, jak si povedes
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Něco na mě leze,ráno jsem málem nevstal z postele sakra...Ale jelikož byla v plánu jízda po Brněnskym okruhu spolu s dalšíma 2K motorka a pak posilka tak se muselo. Snad zejtra nepadnu s horečkama
Trénink 12: BIG1FC
Jen něco lehkýho.
Přemístění a tlak
2x6x40kg
2x6x50kg
2x3x60kg
1x3x65kg
Kliky na bradlech
5x6
JR biceps
4x6x12kg:)
Bipces EZ
3x6x32kg
Vzpažování s kotoučem
4x8x10kg
Biceps stroj
3x nemám páru
Břicho, HSSP na bosu a velkym míči - po včerejšku střed těla na kaši, všechno bylo težký jako blázen.
Sauna - úžasná věc po cvičení:) Odteď praktikuju co to jen pujde.
Tak odpočinej se snowbordem skončil a jde se zase do posilovny a do dalších aktivit:)
Po těch naježděnejch šílenejch kilomtrech mám docela zničený nohy a překvapivě i břicho.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru