|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Lehci trening na zpusob HST, s kterym jsem mel dobrou zkusenost uz v minulosti. Uz jen tyden volna predemnou. Pauzy do minuty mezi vsema seriema.
Deload #2
Shoulder press
32.5 kg x 15,15
Biceps s JC o koleno
12.5 kg x 15,15
Triceps s JC, extenze, kazda ruka zvlast
8 kg x 15,15
Pritahy v predklonu s VC
42.5 kg x 15,15
Bench na sikme
42.5 kg x 10,10
MT s natazenyma nohama
42.5 kg x 15,15
Drepy zadni
42.5 kg x 15,15
Zvedani nohou v leze
15,15
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ted jeste tech 82.5 kg zkombinovat i se squat cleanem a konecne si pak muzu rict, ze jsem dostal ze zeme nad hlavu pres 80 kg :-)
A test noveho stojanu dneska https://forum.ronnie.cz/post934878.html#934878
Deload #3
Celni Drep
40 kg x 5
50 kg x 5
60 kg x 5
70 kg x 5
80 kg x 5
Push Jerk
40 kg x 5
50 kg x 3
60 kg x 3
72.5 kg x 2
82.5 kg x 1 PR!!
WOD
5 rounds of:
5x Toes to bar
10x Burpees
15x Box jump
Time: 7:17
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 09, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Tak konecne po dvou tydnech zase zpet k treningu, telo je odpocate a doufam, ze poradne.
U WODu jsem cerpal inspiraci od PavlaCB a na to, ze on to jel jako jeho uplne prvni WOD, tak ma muj respekt, ze to prezil
A cvik na bricho byl ten z videologu od Ciza. Pro me jeden z tech lepsich cviku na bricho a jsem rad ze jsem ho vyzkousel, urcite ho budu zarazovat pravidelne.
Crossfit #107
WOD (G)
5 kol:
15 x Drep s vyskokem (+20kg - osa)
10x Shyby na kruhach
20x Burpees
Time: 15:37
Toes to bar
5,5,4,5,5
Bricho
5 serii
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út duben 10, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem vyzkousel 40/40 TRX challange: http://kulturistika.ronnie.cz/c-11696-balancni-trenink-vsestranny-pomocnik-jmenem-trx.html ,jel jsem to sice na kruhach, ale i tak to dalo zabrat, poslednich 10 v kazde serii bylo opravdu nadoraz a kdyby nebylo predepsano 40, tak dobrovolne z toho slezu na 30ti, vsechno to bylo v jedne serii a tech 40 bylo splenenych, nevedel jsem jestli je mezi atomic push ups a low rows dovolena pauza nebo ne, tak jsem mel "pauzu" jen na zvednuti kruhu nahoru, cas je jen orientacni pro vsech 40 + 40 opakovani
Prvni serie u 60 kg tlaku na ramena mi nejak nesedla, zbytek uz ok
Crossfit #108
TRX 40/40
40 Atomic Push ups
40 Low Rows
Time: 3:29
WOD (W)
Shoulder press
40 kg x 6,6
60 kg x 1,4,3
Hypertrophy
Pritahy v predklonu (30 sec pauzy)
60 kg x 12,12,12,9
KB Swing (30 sec pauzy)
28 kg x 10,10,10,10
WOD (M)
Svihadlo 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 11, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
Trasu jsem si doma naklikaval do mapky, telefon byl vybity, byla to jedna z kratsich tras, ale jsem spokojeny s casem, ocekaval jsem horsi.
Crossfit #109a
WOD (M)
Běh
Time: 16:26
Distance: 3.8km
Pace: 4:19 km/min / 13.9 km/h
Naposledy upravil Seva98 dne st duben 11, 2012 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 11, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Druha faze, uz dochazi inspirace co cvicit, spodek zniceny, zada znicena, ramena znicena, zitra se zkusim teda poradne zamerit na stred tela a v patek to uz bude takove uz jen na zakonceni tydne.
Crossfit #109b
WOD (GW)
10 min AMRAP
5x Ring Pull Up
5x Hang Snatch 42.5 kg
5x HSPU
9 rounds + 5x ring pull up + 1x hang snatch
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Bricho dostalo poradne zabrat a ruce bylo potreba aspon jednou za ten tyden protahnout, jinak takovy lehci trening, zamereny spise na techniku, cas jsem nemeril, celkove to bylo do 20 minut.
Crossfit #110
WOD (WG)
3 kolecka
Mt s natazenyma 45 kg x 15
Bricho v leze, zvedani do svicky 15
Plank 1 minute
Side plank 30 sec + 30 sec
3 kolecka
Ring dips x 5
Biceps s VC 40kg x 5
Extenze s JC 10 kg x 15
Biceps s JC 10 kg x 15
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Muj nejdelsi beh, ktery jsem kdy bezel, od 60te minuty prisla silena krize, zacly se mi trepat ruce a uz jsem se nemohl udrzet na nohach, nastesti uz domov nebyl az tak daleko, tak jsem se prekonal. Moc ty behy nad 10k praktikovat nebudu, jednou bych jeste rad zabehl pul maraton, ale jinak ty kratsi trasy 3-5-10k. Chtel jsem napsat, ze to byla delsi trasa v mirnejsim tempu, ale kdyz se na to podivam zpetne, ono ani vetsi tempo neslo  , bylo nakonec dobre, ze jsem se ze zacatku setril, protoze pak bych byl uplne bez energie.
Crossfit #111
WOD (M)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po duben 16, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 16, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
U CF games wodu, zlepseni o 3 cele opakovani, coz mi udelalo velkou radost, aspon vidim, ze to neustale procvicovani ruznych variaci vzperacskych cviku nekam vede. Ten druhy WOD, ty 3 kolecka, ten push press byl o hubu, 1x jsem se prastil osou do celisti, ani nevim jakto, asi jsem nemel v ruce ten cit s FatGripz a nevedel jsem, kde presne osa je. A hlavne jsem mel uz slaby uchop, takze jak to po tom 9tem opakovani slo dolu, tak jsem mel co delat at osu nehodim na zem, trosku jsem si ji pomohl pribrzdit i stehnama. Chtel jsem dat kolecek 6, ale nechtel jsem at se stane neco spatneho pri tech push pressech.
Crossfit #112
WOD (W)
Crossfit Games Open - Week 3 (2011)
porovnat s: https://forum.ronnie.cz/post915520.html#915520
Squat clean 75kg +
Jerk 75kg
5 min AMRAP
10 rounds + 1 x sq clean
Deadlift FG (30 sec pauza)
75 kg x 8,8,6,6,4,4,2,2
3 rounds of
Power Clean + 9x FG Push press 45 kg
6x KB swing (28 kg)
3x HSPU
Time: 3:18
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 16, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jeste ukazka meho jidelnicku, ktery se snazim drzet, az na par zmen kazdy den uplne stejny. Snazim se at strava odpovida z vetsi casti Paleo.
Zaklad:
Snidane: 3 domaci vajicka
Obed: Pstruh 250g
Vecere: Domaci hovezi 200g
Doplnky (libovolne mixuju dle chuti a potreby, vypsal jsem jen ty co se nejcasteji opakuji):
Ruzne druhy oleju, hlavne olivovy
Recky jogurt 10% tuku
Ruzne orechy/seminka, hlavne vlasske, mandle a para
Kokos, kakao
Ovoce, hlavne banany a jablka
Zelenina, okurka, mrkev, rajce, zeli kysane, cinske, paprika
Cibule, cesnek
Koreni
Vedlejsi jidla:
A kdyz na me jde hlad, tak si dam par orisku, suseneho neslazeneho ovoce, anebo si proste udelam jidlo drive, kdyz jsem doma. A nalozim si toho vice. Ve dny, kdy cvicim davam po treningu shake z ovoce, mlika a proteinu. Jinak se kazdy den drzim na tech 3ech velkych jidlech denne. A ac se to nemusi zdat, ve vsech uvedenych jidlech je minimalne 50-75g tuku (teda az na to prvni ta fotka je starsi, ale staci si tam predstavit jeste burakove maslo a recky jogurt).
Nutricni hodnoty:
Bilkoviny: cca 110-130g + ty z orisku apod.
Sacharidy: nizke, vetsinou jen z nejakeho ovoce na snidani, malokdy mam sachry jeste odpoledne, + ty sachry co jsou v te zelenine co tam mam
Tuky: minimalne 150-200g denne
Foto:
Na obrazku, neni aktualni snidane, ale omeleta s vajicek, kterou mivam s ovocem pravidelne kazdy den, vetsinou ji jeste potru burakovym/mandlovym maslem + ji delam masle a kdyz je stale malo tuku, tak pridam reckeho jogurtu a nebo seminka/orechy
Na obed vetsinou pstruh (prodavaji se vzdy 2 v pul kilovem baleni a jeden vychazi na tech 250g cca) k nemu orestovana zelenina, na olivovem, ke konci pridam oleje jeste jednou a par orechu at ty tuky nahrabu
Na veceri pak uz 200g hoveziho, vetsinou uplne bez sachru, tortila byla jen spis tak na dochuceni a to vyjmecne, tez to byla jen jedna ta mala, takze sachru i tak minimum, k tomu tam mam nakrajeny okurek s (300g) reckeho jogurtu a jeste kaple olivoveho oleje
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
zkoušel jsi tu omeletu někdy né tak udělanou a neobrácenou? já od té doby, co jí tak dělám, tak se mi ještě nepřejedla a hlavně chutná dokonale a není cejtit do přepálení vajíček ...
Jinak ty jídla vypadají skvěle!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Tahle byla zrovna s vlockama, ale i tak obracim omeletu, jak to myslis? Delas ji jen na jedne strane, prikryte poklickou a az je temer hotova z vrchu tak ji beres?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Zajímavé.
Není ale těch bílkovin trochu málo?
A těstoviny / rýži / brambory jíš (nejíš) jak často? Jinak ta omeletka vypadá fajn, napiš mi prosím do PM jak ji přesně děláš :-), dík. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|