|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
vyberte 20 mil., pošlete mě na výcvik a já pak budu postupně tuto republiku systematicky odčervovat, pomaličku tyto vytipované kurvy, které něco spáchaly bez milosti vraždit, díky penězům na můj provoz nebudu muset chodit do práce a plně se věnovat výcviku ve sběru informací, sledování, unášení, mučení a týrání a pak nakonec tyto svině rituálně ukončím, nebudu s tím mít problém si tyto svině najít, po tom, co je spravedlivý soud odsoudí a dám jim podmínku, bude mi stačit, že jsou vinni, o trestu rozhodnu já a to bude jedině smrt... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
..tak teď jsem si nadělal do trenek _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Cipinek se nám rozčepýřil _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Na co tolik ... staci poridit ty nelegalni zbrane, prijit a zmacknout nic tezkeho a zadne vycitky svedomi ... |
jsi blázen, musíš si všechno detailně připravit, mít někde svůj statek, kde budeš ty svině mučit, to nejde dělat někde v lese, aby tě překvapil myslivec, jde o to, aby trpěli, všechno natočit a pak to poslat jejich rodičům a pak taky příbuzným obětí, ať se jim trochu uleví, když ty svině uvidí trpět třeba měsíc..., chápeš, to bude systematické odčervování, musíš mít informace, kde kdo bydlí, kam chodí, kde se pohybuje, naplánovat akci na tichý únos, potřebuješ techniku, prostory, dopravní prostědky, zbraně, drogy, výbušniny, pak v tichosti zahladit stopy... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 6:56 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Třeba na něčem frčí |
To si o nem myslim uz dlouho a kdyz se prectes nektere jeho posty, tak je to celkem rozumne vysvetleni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:18 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | V případě Randa to ale není moc reálný vysvětlení, protože jemu by drogy nikdo neprodal |
Tak o Randovi vim jen to, ze existuje, ale popravde jeho posty a diskuze s nim vubec nectu. Staci, kdyz se podivam do nejake diskuze pod clankem na MW a vidim, Jen RANDO, RANDO, RANDO a jeste asi 100x RANDO, tak diskuzi okamzite zaviram, protoze me to nebavi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|