FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 363, 364, 365  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

to me mrzi, ze jsme to propasl
a co teda bude cvicit?

Myslim ze Arnieho ne
Bude cvicit trenink :)

dej link, to me nemuze jen tak minout
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie cvici ted na zkousku spit trochu jinak nez ho cvicil a myslim, a to si ted troufam mluvit za nej, ze uz nechce, aby mu do toho nekdo dal kecal. Guruhonza mu sestavil pekny trenink, kde to ma rozdelen na vrsek / spod /FB a ten prijde na radu pozdeji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Arnie cvici ted na zkousku spit trochu jinak nez ho cvicil a myslim, a to si ted troufam mluvit za nej, ze uz nechce, aby mu do toho nekdo dal kecal. Guruhonza mu sestavil pekny trenink, kde to ma rozdelen na vrsek / spod /FB a ten prijde na radu pozdeji.

a kde se to da precist?
slibuju ze nebudu psat
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezismarja kde asi? Osobni treninkove logy
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.4.
VALTICE
tahle soutez byla nad moje sily
na pristi bud poradne natrenuju nebo se vykaslu, tohle bylo jenom pro ostudu, za relativne dobre umisteni tymu vdecim jenom spoluzavodnikum, kteri predvedli vykony hodne nadprumerne

Bench na 5 minut - 70kg cinka, pocitaji se platna opakovani, libovolne stridani- cca 50 opakovani, lehce pod prumer, ale s necim takovym jsem pocital od zacatku, takze vicemene OK

Hod kouli - 3 pokusy, nejlepsi pokusy kazdeho zavodnika se scitaly- tady to byla velka neznama,maximum 8,85, sice vzrustajici tendence, ale porad tezce pozadu, kluci delali co mohli ( 10+, 11+)

Farmarska chuze - 60kg JC se prenasely na 10m usecich bez polozeni, kazdy usek za jeden bod - nejvetsi sklamani, i kdyz se 47 jsem dal 2x20 bez polozeni, tady jenom jeden usek a asi tretina druheho, patrne nejhorsi vykon cele souteze (kluci 80kg 3x, 90kg 4x)

Atlasuv kamen - cca 80kg sutr prehodit pres hrazdu cca 120cm za 45sec - nejvetsi zahul na cele telo, ale asi nejvetsi spokojenenost s vysledkem, dal jsem 4x, jeden z horsich vysledku, patrne se projevilo to, ze jsem byl ze zavodniku asi nejlehci (75kg), ale i 80kg kluk pri 170 cm to dal 5x, treti kolega (185/90) 7x, tady byla vyska vazny problem, protoze jsme to museli zvedat az na hrudnik a dvoumetrovi habani jenom nekam k pasu

takze ted si dam tak 3 tydny jenom hrazdu, bradla a beh, a budu premyslet, jestli ma cenu zkusit cely rok venovat priprave a pokud ano, tak jak, nebo si najit jinou soutez
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhľadom na tvoju váhu aj tak slušné výkony, nie vždy všetko vyjde ako by si človek predstavoval, duplom, keď kamene či farmers walk s vyššou váhou si robil prvýkrát, zúčastnil si sa, zabojoval a to je dôležité.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Vzhľadom na tvoju váhu aj tak slušné výkony, nie vždy všetko vyjde ako by si človek predstavoval, duplom, keď kamene či farmers walk s vyššou váhou si robil prvýkrát, zúčastnil si sa, zabojoval a to je dôležité.

dik, ale vazne se stydim, kdybych mel vykony jako zbytek tymu, tak jsme v nejhorsi treti, mozna by mohly byt i smele sny o zlate
avanti

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco bych ti k tomu taky napsala, ale ty bys mě pak zbil, takže raději no comment.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Závody vypadaly takhle napsané pěkně. Celkem i pro normálního smrtelníka. I jsem dostal chuť se na příští rok připravit

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Závody vypadaly takhle napsané pěkně. Celkem i pro normálního smrtelníka. I jsem dostal chuť se na příští rok připravit

ze bych si te vzal do teamu kdyby me kluci nechteli?
kdyz premluvime i drapera tak je zlato nase
proc mam zas edojem, ze bych se jenom vezl na silnem teamu???
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč ne, nevím co bude za rok ale teď se mi to líbí :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten bench a koule mi na tebe taky přijdou slabý. Ta koule teda určitě. Ty další disciplíny jsou ale otom, že je potřebuješ natrénovat (což kouli vlastně taky, protože ta technika je k brutální síle vždy potřeba).
Ale určitě je blbost trénovat na to celej rok. I dva měsíce by bylo hodně.

Mě se ta soutěž taky líbí a vypadá zajímavě i pro normálního smrtelníka. Ty bys na ní taky určitě neměl zanevřít, zvlášť potom, co se můžeš zlepšit. Kdyby to šlo, tak tě klidně naučím techniku tý koule a myslím, že 11kg ještě ten první den.

Farmářská chůze - úchop - je taky dost o natrénování. Ty máš mrtvolu prostě slabou a přítahy v předklonu taky moc nejezdíš a ten úchop nenatrénuješ. Jenže ten se dá taky zlepšit cíleně.

Takže co chci říct. Zkus to příští rok a připrav se chytře. Ale celej rok na přípravu rozhodně nepotřebuješ. Navíc je dost soutěží, kterých se můžeš zúčastnit i tak. Tvoje shyby jsou hodně dobrý a takový soutěže občas jsou.
Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinove, všude máš výkony fakt obdivuhodný, hlavně cviky s vlastní vahou a tlakový cviky, ale co mi nejde do hlavy je právě ta mrtvola. Podle ostatních výkonů bych jí u tebe hádal cca 180-200 kg.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Proč ne, nevím co bude za rok ale teď se mi to líbí :-)

sutr nemam, v posilce jsou nejvetsi 47, ale pry dostanu kouli k narozeninam, tak se trenovat bude
a az si nasporim, tak uplatim cizu o treningovy plan
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Ale určitě je blbost trénovat na to celej rok. I dva měsíce by bylo hodně.

Mě se ta soutěž taky líbí a vypadá zajímavě i pro normálního smrtelníka. Ty bys na ní taky určitě neměl zanevřít, zvlášť potom, co se můžeš zlepšit. Kdyby to šlo, tak tě klidně naučím techniku tý koule a myslím, že 11kg ještě ten první den.

Tvoje shyby jsou hodně dobrý a takový soutěže občas jsou.

u vytrvalosti vetsinou plati, ze cim dele ji trenujes, tim lepe, neni to jako se silou, ale chce to chytre a posledni dva mesice, uz jenom discipliny, ale to ze se budou tahat dve 60kg jednorucky v propozicich nebylo, jenom ze to bude bremeno a tecka

kde bydlis? na techniku bych si klidne zajel se priucit, ale na netu jsme nasel jenom 7kg

takoovu soutez uz jsme zkousel, ale potreli me horolezci, tam jsme byl pro zmenu asi nejtezsi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 363, 364, 365  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: