|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st duben 18, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
kdyz bude pekne, tak se pudu podivat az o vikendu do modran _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Elrubio - no stojka, jakou myslíš ty, to nebyla, tu jsem zatím nezkoušel.
Každopádně jestli se to jmenuje holycross, tak dík, nevěděl jsem název.
Tomuhle říkám motýlek - roztahování rukou od těla (hodně náročné, ale zlepšuju se)
A tohle je to 90° držení. Když nemůžu, povolím ruce do natažení a nechám břicho ještě dodělat s nohama 15cm nad zemí
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
LA-gym
Warm-up:
200x švihadlo
30x klik
30x zkracovačky
30x výpady
30x airsquats
30x KB swing 16kg
30x goblet dřep 20kg
10x ringdips
Rozcvičení: (nebylo místo tak abych něco dělal)
- švihadlo kombinace
- kruhy
- skoky na bednu
- plyo kliky s medi
- mt 8x60kg, 6x90kg
1 kolo
30x mrtvý tah (100kg)
30x goblet dřep (32kg)
30x kliky na dvojitém-bosu
30x KB swing (20kg)
30x skok na bednu (+5 kotoučů)
30x russian twist (8kg medi)
30x tricepsové kliky na bradlech
30x zkracovačky na velkém míči
- MT + váha + highreps =
- rychlý, ale kvalitní trénink, byl jsem slušně promočený
- nějak mě od začátku tréninku bolel lýtkový sval, trochu nad teda, jakoby natažený, nevím z čeho, rozcvičil jsem se kvalitně
edit: abych nezapoměl, tohle stojí za zapsání  :
- když jsem dnes zkoušel dvojšvihy přes švihadlo, nevím proč, ale já neudělal ani 3 v kuse  , prostě mi to VŮBEC nešlo, tohle se mi ještě nikdy nestalo. Většinou dám 30, 40, ale teď jsem dal 2 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt duben 19, 2012 10:23 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
Nebylo, ale chci se dopracovat na 30x100kg na jeden zátah, ale jelikož to rozjíždím dost nohama a jsem ve dřepu, nohy dostávaj hodně zabrat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
docela dobrej cíl 30x100MT na jeden zátah ... se 100kg bych si věřil tak na těch 20 opáček najednou ... asi vyzkoušim _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byl dnes na ORL, mám hnisavý zánět uší, paráda  .
Částečně moje chyba, měl jsem tam jít už dřív, pry tam mám už pěkně sedřenou kůžičku až do krve, takže mám dvoje kapky.
Dnes večer poska v Děčíně, spíš to vidím na cviky, které běžně nejezdím, bez kruháku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
Posilka v Děčíně
Warm-up:
500m+ veslo sprint
100x švihadlo
30x klik
30x zkracovačky
30x airsquats
500m+ veslo sprint
Přední dřep: 40-50-70-100-50
Rozpažky + krčení ramen s JČ: 4x (10x + 10x) - komplet vše bez pauzy
Veslovaní: 10x40kg, 10x60kg, 8x70kg, 8x80kg , 6x80kg, 8x70kg, 8x70kg
Dragon flags + zvedání pánve na lavici + holly cross: 3x (3x + 10x + x sekund)
- ne, nezbláznil jsem se, je to trochu kulturistický trénink, ale tak jednou za čas jako obměna....proč ne
- nejvíc mě bavilo veslo, technika OK, krásné procítění, navíc s 80kg jsem nikdy nezvedal, nevím kde se to ve mně vzalo
- dragony krásně nohama až dolu, super procítění břicha dnes, jinak zvedání pánve na lavici je super cvik!!
- hrozně mi hlodá v hlavě ten příspěvěk od patrika s těma zadníma deltama, mrgrmrmm _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
na tebe fakt nezvyklý ty CFáku  ... ale veslo good _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Fasting Day - 24hod
(08:30 -> 08:30)
1L čaj + lžička medu
700ml voda + 300ml multi
1L voda + citrón
700ml voda + 300ml multi
1L voda + citrón
700ml voda + 300ml multi
1L čaj + citrón
400ml voda
400ml voda
= celkově cca 8L tekutin.
= nejhorší to bylo v cca 11:00, bolelo břicho a měl jsem tzv. "head hunger" (psychický hlad), pak to přešlo a až doteď naprosto v pohodě
= na zítra se těším, aaaaaa jídlo _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Co takhle zkusit fast jen o vode? Jelikoz tady mas trochu cukru, takze to neni uplne ten pravej fast
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
Klidně můžu, no příště _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli tě bolelo břicho, tak byl ten hlad asi nejen psychický, ale i fyzický  Co tobě osobně takovéto dny o hladu přináší?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
"Short, periodic fast might actually rev up your fat-burning machinery while helping you control glucose and insulin. Important hormonal changes mean that fasting might even help your muscles grow when the next exercise session (and meal) comes. You might lose more fat and gain more muscle, all by skipping a few meals."
Hunger is not an emergency
Many people think hunger is an emergency and panic when it kicks in. But hunger is just a feeling. Commit an entire day to fasting, and you’ll realize that hunger really isn’t something to panic over. Nothing really bad happens if you miss a meal or two. After all, our prehistoric ancestors didn’t have a Taco Bell on every corner.
We evolved to deal well with hunger. Allow yourself to get hungry.
Physical vs. psychological hunger
Often when people think they’re hungry, they’re not experiencing true physiological (body) hunger, but rather psychological (head) hunger. The better you know the difference between the two, the better you understand your body’s signals. By the end of the day, you’ll feel real body hunger. In the future, use that feeling as a reference point to interpret your appetite correctly.
Eating as a privilege
...they’re not people sleeping on sewer grates. They’re people who are barely scraping by. They have food, just not enough to feed their kids every meal, every day. Taking a day to fast reminds us that there are people out there who fast regularly - not voluntarily - but because they don’t have food. We’re reminded that eating is a privilege.
Food marketing
Food advertising and marketing often flies under our radar when we’re fed. But that’s exactly what makes it so effective: It works on our subconscious. When fasting, everything changes. Food marketing jumps out at us. We’re aware of the manipulation. With awareness comes power. No more mindless junk food runs prompted by billboards or radio commercials. Now you’re in control.
...je toho ještě víc (např. odlehčení zažívacímu traktu), zdroj ti můžu poslat do PM, je to velmi zajímavé čtení.
Samozřejmě to nezařazuju každý týden, ale chtěl bych pravidelně 1x za 3 týdny určitě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne duben 22, 2012 10:09 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
A stejně tak by to možná chtělo jednou za 2-3 týdny pořádnej přežírací den, nejlíp po 2-3 náročných tréninkových dnech. Vřele doporučuju _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|