|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Khalaf

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:58 am Předmět: Tréninkový plán |
|
|
Zdravím, je mi 15 let (měřím 192cm a vážim něco přes 80 kg, jsem Mezomorf, mám mírnou skoliózu, zatim minimální) cvičím cca rok vždycky jsem cvičil na bradlech nebo hrazdě s vlastní vahou (v pondělí a ve středu chodim na teakwondo) a teď jsem se rozhodl začít chodit do posilovny (chtěl bych zvětšit objem ale nejdřív se do toho potřebuju dostat) . Udělal jsem si tréninkový plán a chtěl jsem se zeptat jestly v něm nemám nějaký nedostatky ... (do posilky chodim 3x - 4x týdně)
2i.cz/6158b69c4f , 2i.cz/7049a78d5e
(s váhama nechci zatim přehánět nemám ještě u všeho úplně zmáklou techniku)
A jestly by jste mi mohli doporučit pro mojí váhu nějakej vhodnej jídelníček hledal jsem ale radši se ptám  .
P.S. Zdá se mi, že za posledních asi 14 dní se mi zmenšil biceps nemůže to bejt tim, že mám i s tréningem teakwonda kde občas svaly dostanou taky pěknej záhul 5-6 tréningů do tejdne ? Nijak přetrénovanej se necítim ale "preventivně" se ptám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:14 am Předmět: Re: Tréninkový plán |
|
|
a kde jsi hledal neco o treningu a o jidle? tady na rw?
docela silne o tom pochybuju, protoze tady najdes vsechno _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Khalaf napsal: | Jo tady už jich pár mám otevřenejch v oknech, jenom si vybrat, de mi ale spíš o ten plán než o jídelníček |
porad ta sama odpoved, je tu sekce venovana zacatecnikum |
jak pořád ta samá odpověď ?... (vybral jsem si tendle, forum.ronnie.cz/jidelnicek-kontrola-t29700.html jídelníček, možná přidám víc tuků jak tam Merrao psala )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
Já mám plán hotovej (když jsem ho dělal četl jsem si průběžně vždycky nějakej ten topic ) ale udělal jsem ho pro sebe "na míru" aby mi vyhovoval, všude jsou mrtvý tahy a plno dalších cviků který já ve svym plánu mít nechci, chápeš ? Jenom mě na něj zajímá názor lidí co s tréninkem mají dlouholeté zkušenosti ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
| Khalaf napsal: | | Já mám plán hotovej (když jsem ho dělal četl jsem si průběžně vždycky nějakej ten topic ) ale udělal jsem ho pro sebe "na míru" aby mi vyhovoval, všude jsou mrtvý tahy a plno dalších cviků který já ve svym plánu mít nechci, chápeš ? Jenom mě na něj zajímá názor lidí co s tréninkem mají dlouholeté zkušenosti ... |
ja tvuj plan nkde nevidel
proc ti vadi v treningu mrtvy tah?
nejsem si uplne jisty, jestli je posilka to nejelpsi pro tebe, je ti jenom patnact
mozna by jsi mohl venovat vice energie cvikum s vlastnim telem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Khalaf napsal: | | Já mám plán hotovej (když jsem ho dělal četl jsem si průběžně vždycky nějakej ten topic ) ale udělal jsem ho pro sebe "na míru" aby mi vyhovoval, všude jsou mrtvý tahy a plno dalších cviků který já ve svym plánu mít nechci, chápeš ? Jenom mě na něj zajímá názor lidí co s tréninkem mají dlouholeté zkušenosti ... |
ja tvuj plan nkde nevidel
proc ti vadi v treningu mrtvy tah?
nejsem si uplne jisty, jestli je posilka to nejelpsi pro tebe, je ti jenom patnact
mozna by jsi mohl venovat vice energie cvikum s vlastnim telem |
Udělal jsem si tréninkový plán a chtěl jsem se zeptat jestly v něm nemám nějaký nedostatky ... (do posilky chodim 3x - 4x týdně)
2i.cz/6158b69c4f , 2i.cz/7049a78d5e - hoď si tydle dva linky do prohlížeče a uvidíš můj plán
Myslíš že nevim že bych v 15-ti neměl neměl chodit do posilky a proto jsem taky psal - (s váhama nechci zatim přehánět nemám ještě u všeho úplně zmáklou techniku) (to je i důvod proč nechci dělat mrtvej tah , dřepy atd. , v plánu mám zařazený cviky u kterejch znám techniku, nebo cviky na strojích kde mám podepřenou páteř, když jsem začínal posilovat měl jsem doma 5kg jednoručku a díky nesprávný technice jsem si udělal tu skoliózu ... nejsem tvrdohlavej, nezodpovědnej puberťák z toho už jsem vyrost ... už chápeš ?
Jinak plánuju se vrátit ke cvikům s vlastní vahou ale teď chci měsíc nebo dva vytrénovat svaly který na "tyčích" nebo klikama jdou udělat hůř nebo například udělat nohy je taky s vlastní vahou težší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
trenuj cele telo, to je primarni, sekundarni rada je, drz se vlastni vahy, takove vyskoky na bednu udelaji dost prace _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: po duben 30, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Udělal jsem si novej plán (měl by bejt objemovej)...Nějaké nedostatky nebo nějaké připomínky k němu ?
Den : Partie
Cvik - Série x Opakování - Váha
Pondělí : Teakwondo
Úterý : Prsa, Biceps
Bench Press - 4x5 - 35kg
Bicepsový zdvih na scotově lavici - 3x8 - 20kg
Peck-Deck - 4x10 - 30kg
Bicepsový zdvih s oporou o koleno - 4x8 - 15kg
Bench Press - 3xmaximum - 25kg
Středa : Teakwondo
Čtvrtek : Triceps, Záda, Ramena
Tricepsový Bench Press - 4x4 - 25kg
Stahování horní kladky s širokým úchopem - 5x10 - 40kg
Tricepsové kliky na bradlech - 5x5 - vlastní
Hyperextenze - 3x18 - vlastní + 5kg
Tlaky na ramena na stroji - 5x6 10 kg
Přitahování dolní kladky s úzkým úchopem - 5x12 - 30kg
Pátek : Volno
Sobota :
a) Jsem na chatě
b) Břicho, Nohy
Běh - 6 minut - vlastní
Předkopávání na stroji - 5x10 - 20kg
Sedy-Lehy - 4x20-25 - vlastní + 5kg
Legpress - 5x10 - 40kg
Zvedání nohou před sebe na bradlech - 3x12 - vlastní
Zakopávání na stroji - 5x8 - 20kg
Běh - 3 minuty - vlastní
Neděle :
a) Sobota b) přesunuta sem
b) Prsa, Biceps
Peck-Deck - 4x10 - 30kg
Bench Press - 4x5 - 35kg
Bench Press - 4x5 - 35kg
Peck-Deck - 4xmaximum - 20kg
(Před každym tréninkem 3 minuty rozeběh)
Váha a info o mě nahoře.
Děkuji za odpovědi k tématu, ostatní si prosím odpusťte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Koukne na to někdo prosim ? .. Je to objemovej tréning ? Nějaký nedostatky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: po květen 07, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
| Khalaf napsal: | Udělal jsem si novej plán (měl by bejt objemovej)...Nějaké nedostatky nebo nějaké připomínky k němu ?
Den : Partie
Cvik - Série x Opakování - Váha
Pondělí : Teakwondo
Úterý : Prsa, Biceps
Bench Press - 4x5 - 35kg
Peck-Deck - 4x10 - 30kg
Bench Press - 3xmaximum - 25kg
Středa : Teakwondo
Čtvrtek : Triceps, Záda, Ramena
Tricepsový Bench Press - 4x4 - 25kg
Stahování horní kladky s širokým úchopem - 5x10 - 40kg
Tricepsové kliky na bradlech - 5x5 - vlastní
Hyperextenze - 3x18 - vlastní + 5kg
Tlaky na ramena na stroji - 5x6 10 kg
Přitahování dolní kladky s úzkým úchopem - 5x12 - 30kg
Pátek : Volno
Sobota :
a) Jsem na chatě
b) Břicho, Nohy
Běh - 6 minut - vlastní
Předkopávání na stroji - 5x10 - 20kg
Sedy-Lehy - 4x20-25 - vlastní + 5kg
Legpress - 5x10 - 40kg
Zvedání nohou před sebe na bradlech - 3x12 - vlastní
Zakopávání na stroji - 5x8 - 20kg
Běh - 3 minuty - vlastní
Neděle :
a) Sobota b) přesunuta sem
b) Prsa, Biceps
Peck-Deck - 4x10 - 30kg
Bench Press - 4x5 - 35kg
Bench Press - 4x5 - 35kg
Peck-Deck - 4xmaximum - 20kg
(Před každym tréninkem 3 minuty rozeběh)
Váha a info o mě nahoře.
Děkuji za odpovědi k tématu, ostatní si prosím odpusťte. |
Tejden čekám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po květen 07, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
Týden čekáš zbytečně, protože tu máš všechno řečeno. Peter Ustinov ti tu všechno napsal. Možná by sis to měl celé přečíst znova a přemýšlet nad tím co a proč ti odpověděl. Kdyby tu napsal nějakou kravinu tak věřím, že by se někdo ozval, jenže tomu tak není a můžeš hádat proč. Nečekej tedy další týdny než ti sem někdo napíše, že to je vynikající trénink. To co chceš slyšet nemusí být co, co ti taky nejvíce pomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Týden čekáš zbytečně, protože tu máš všechno řečeno. Peter Ustinov ti tu všechno napsal. Možná by sis to měl celé přečíst znova a přemýšlet nad tím co a proč ti odpověděl. Kdyby tu napsal nějakou kravinu tak věřím, že by se někdo ozval, jenže tomu tak není a můžeš hádat proč. Nečekej tedy další týdny než ti sem někdo napíše, že to je vynikající trénink. To co chceš slyšet nemusí být co, co ti taky nejvíce pomůže. |
Jediné co jsem se dozvěděl že bych neměl chodit do posilky a že bych měl dělat cviky s vlastní váhou. Sekci pro začátečníky jsem přečet ještě dřív než jsem začal vůbec zakládat topic. A nechci trénovat celý tělo chci si to rozdělit na partie, už jsem rok trénoval celý tělo tak myslim že je čas to vystřídat..
..Ptám se na svůj plán a nechci slyšet že je dobrej ale naopak se ptám jestli v něm nejsou nějaký nedostatky a jestli je objemovej, 2 věci co mě zajímaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|