Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:22.4.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,6kg

"CROSSFIT"

20km pochod

Fran
Thruster 95 lbs
Pull-ups
21-15-9 reps, for time

Čas: 55:59

======================

Pochod fajn

Fran mě docela dost překvapila. Po pár opáčkách thrusterů už jsem musel chodit z dřepu do jerku, všechno bylo fajn, ale zase to zdupaly ty moje ramena... Budu makat, rád bych ji jednou dal pod 5 minut

Naposledy upravil Moocha dne čt duben 26, 2012 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:23.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,6kg

"CROSSFIT"

1) Hodina trénink kippingu

2)
Udělej 100 kliků, opakuj třikrát
Mezi každým kolem máš přesně 3 minuty oddech, každé kolo stopuj

Čas:15:37 + 9 minut oddech
1. kolo - 3:34
2. kolo - 6:14
3. kolo - 5:49

břicho
======================

1) nešlo to, vůbec

2) docela fajn

V blízké budoucnosti plánuju jednodenní klikovací půlmaraton, to jest 2100 kliků během jednoho dne. Přemýšlim, že bych to dal do sérií po 300 klicích, nebo můžu jak velká trapka udělat 4x za hodinu sérii po 10 klicích :DDD

Naposledy upravil Moocha dne čt duben 26, 2012 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do toho pulmaratonu jdu s tebou :) 2000 uz jsem kdysi dal. Btw jak je to s technikou, kdybys to delal oficialne na nejakych CF zavodech, nevis? S dotykem hrudniku zeme to je jasne a co propinani loktu nahore?
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Propínám, vždycky.. Hlavně když odpočívam, tak je to pro mě i výhodnější. Na CF závodech by mi to asi neuznali, dole neodlepuju dlaně od země. Né, že bych byl línej, ale bojím se dost o ramena, nedělá jim to dobře.

Tak to dohodnem na nějaký víkend až nebudu v práci, dám ti vědět předem :)
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo kdyz uz ke konci serie nemuzu a odpocivam, tak take propinam uplne, je to lepsi a poctivejsi nez nejake ctvrt kliky nebo podobni mrzaci :). Ze zacatku serie ne uplne, ale vicemen skoro ano. Co se tyka tech dlani, tak jsem je drive mel celou plochou na zemi, ale posledni dobou jsem si zvykl dat prsty a cast dlane jakoby mirne do vzduchu (opravdu jen par mm) a vahu prenesu na horni cast dlani, coz mne pripada mnohem lepsi. Nevim, jak bych to lepe popsal.
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi to chápu, jenom se mi to nějak nedaří uskutečnit :D
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Asi to chápu, jenom se mi to nějak nedaří uskutečnit :D

Proste vahu neprenesu na celou plochu dlane vcetne prstu, ale jen na jeji horni cast https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1335180777_1.jpg a zbytek mam mirne ve vzduchu :)

Nekdy zkousim i kliky na kotnicich tzn. prsty sevrene v pest, je to take neco jineho, rekl bych i lepsi dynamika, ale to mne maximalne vyhovuje u tricepsovych kliku na uzko, to mnohem lepe zabiraji tricepsy (alespon muj dojem).

Jsem rad, ze je tu alespon nejaky klikar, s kym to muzu obcas probirat

btw. pro me naprosto nepochopitelne toto (cas 2:45)
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, já bral to co je na obrázku jako spodek tak na té "horní části" jak ty říkáš, mi to jde a prsa cítím líp. Ikdyž teda nevím, jestli to není tím, že jsem teď klikoval.

To video dobrý, koukal jsem jak puk :D jsem rád když dám pár kliků s tlesknutím v řadě.. To co dělá on je fakt šílenost.

Jo a Drape, kotníky josu na nohou :D

EDIT: teď už moc neklikuju.. Když jsem byl menší, dělával jsem každý den 500 kliků => odsraná ramena
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper ma kotniky i na rukach uz se to tady kdysi resilo a prej se to snad i nekdy v minulosti pouzivalo jako vyraz pro klouby, kazdopadne je to divny
Moocha

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:24.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,4kg

"CROSSFIT"

1) Max shybů za hodinu

- 321
======================

Po dni v Praze úplně mrtvej, zkoušel jsem kippovat, nešlo to. Udělalo se mi bebí na ruce a pak to šlo ještě hůř
zítra se snad dostanu na ovál a dám CF venku s běháním

Naposledy upravil Moocha dne st duben 25, 2012 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát
EddieCz

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Clovece kam chodis ve Varech cvicit, pochazim odtamtud
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední měsíc cvičim jenom doma, občas zajdu do hestie, ale můžu tam jenom kvůli známostem.. Dřív jsem chodil do boby, tam je to fajn :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:25.4.2012.........................................................................................Trénink: Škola/Posilka......................................................................................Váha: 73,4kg

"CROSSFIT"

I. fáze

400 kliků
Čas: 32 minut

II. fáze

1) Mrtvý tah 10,15,20x [80kg]

2)
10 kol
8 mrtvých tahů [80kg]
12 kliků
Čas: 13:04

3) trénink snatche do 40 kg

4) Tlak
3x3 [40kg]
1x [45kg] asi PR
1x [50kg] PR!

======================

Místo těláku kliky, konečně něco užitečného, na druhou fázi jdu do fitka

1) dobrý, ale docela mě bolely záda a těch 30 bych tam narval.. ikdyž nejsem vůbec zvyklý tahat na MT víc než 3 opáčka (a váha tomu odpovídá)

2) tak jsem si říkal, jaká to bude brnkačka, dám na MT malou váhu a budu si u toho pískat.. Hrozně jsem se zmýlil, horší věc jsem snad nikdy nezažil, pot ze mě lil proudem, tričko durch promočený, podlaha zkropená a potit jsem se nepřestal ještě 10 minut po týhle magořině.. Nikdy si neberte příklad s Draperových tréninků, na papíře to vypadá fajn, ale mě to mohlo zabít

3) fajn,na 40kg už to vůbec dynamický nebylo, 30kg myslím vypadalo dobře, docela trapas ale neva :D

4) Tak 2 PRka naráz, nestěžuju si. Jenom jsem to musel vždycky přemístit, dostat jerkem nad hlavu, spustit na úroveň brady a pak až začít press, z ramen bych to v životě nedal..
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska první pauza za dva poslední dva týdny, už si tělo potřebovalo odfrknout. Zítra jedu zase dál
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:27.4.2012.........................................................................................Trénink: Škola/Posilka......................................................................................Váha: 73,9kg

"NECROSSFIT"

I. fáze

Kliky na bradlech stylem hlavně si neodsrat ramena

II. fáze

1) Benchpress
8x 40kg
6x 60kg
4x 70kg
2x 75kg
2x 80kg
1x 85kg PR!
1x 90kg (dopomoc)

2) Mrtvý tah
8x 60kg
6x 80kg
4x 100kg
2x 120kg
1x 140kg
1x 150kg
1x 155kg
1x 160kg PR!

0x 170kg - dotáhl jsem to do úrovně kolen
0x 165kg - neodlepil jsem od země video hodim, vypadá to docela vtipně.. :D

3) Tlak
8x 20kg
6x 30kg
4x 40kg
2x2 45kg

Břicho, biceps, triceps v trisetu

======================

Mrzí mě ta mrtvola..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: