60 a nedávno jsem měl pravidelně snad 52 a myslím, že tam zas budu. Pokud to měřili našemu fitnessákovi po výkonu, tak to nemá smysl asi vůbec řešit, ale tak on už se nějak rozhodne =)
Ale třeba kardio nevím, jestli by bylo správný řešení, protože by pak nemusel tak sílit. Tréningem se dá dobře vybudovat solidní fyzička - a Grogy žádnou supermanovskou mít nepotřebuje - a tuk může taky schodit jen lepším jídelákem, kterej je taky takovej typicky lifterskej, když si vzpomenu na log Milana Špingla =)
Míra-určitě netvrdím že nejsem tlustej, nebo že snad mám nějakou kondici, ale dělat nějaký delší aerobní činnosti by bylo kontraproduktivní (což ale sám výš) určitě bych byl rád za lepší fyzičku, ale momentálním čistě silovým nízko objemovým trénikem ji určitě nezískám.
Keba- Díky. Vidím to podobně, jednoduše, pokud se někdo chce určitýmu sportu věnovat na plno, tak už to většinou nemá se zdravým sportem nic společnýho.
Majesty- No samozřejmě měření probíhalo až po sklidnění (tak 10 minut pauza) ale něco to tam zanechalo. kolem těch 80ti co jsem naměřil včera večer už bylo fajn.
Guru-ehm, finessáka jsem přehlídl ale ke kardiu už jsem svoje napsal...
(po tom co to úplně poseru)Určitě na chvilku vydechnu (ani ne tak že bych to potřeboval, ale spíš že bych asi měl)ale určitě to nebude nijak dlouho... potom zase hned začne příprava na podzim
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Dneska jenom rychlej trénink benče. zkoušel jsem nový triko, jeden pokus jsem položil a i vytlačil (ostatní nevytlačil, nebo nepoložil), hned o 2,5kg osobák oproti minulýmu triku. Ale určitě je ještě hodně co trénovat, potřeboval bych z toho vytáhnout do závodů alespoň něco mezi 150-160kg.
Zítra těžký dřepy a benč.
Dneska jsem měl ze včerejška totálně rozsekaný záda. naštěstí při tréninku to ani moc nevadilo, za to jsem rád. Dřepy smrtelně těžký, zjistil jsem že podvědomě poslední dobou furt rozšiřuju postoj, a evidentně to není zase tak zlý, takže teď nevím jak dřepovat.
A benče teda pro změnu lehoučký. Potom jsem už radši nedával nic, aby toho nebylo moc, takže doplňky pořádně zase v pondělí.
Přítahy VČ v předklonu
8x50
8x80
8x80
8x80
8x80
8x80
Face pulls
10x20
10x30
10x30
10x30
10x30
10x30
Výrazy s VČ
3x50
3x70
3x80
3x80
3x80
3x80
Rozpažky v předklonu s JČ
8x10
8x10
8x10
8x10
8x10
8x10
Biceps s JČ kladiva
10x20
10x20
10x20
10x20
10x20
Přišla na mě jarní únava, a je to fakt kurevsky znát. Měl jsem tahat už včera, ale celej den jsem prospal, dneska skoro taky, takže jsem rád, že vůbec něco bylo. Tohle byl fakt první těžkej trénink, v celým cyklu, nešlo to. Chtěl jsem už oblíkat dres, ale jsem rád že šlo alespoň tohle.
Zítra dřepy.
Dřepy šíleně těžký. Po první pracovní sérii jsem se na to chtěl vysrat, nakonec jsem zjistil že tam mám o 10kg víc ale ani pak to nebylo o moc lehčí. Venku už je zase počasí na píču, při těhlech tropických vedrech přestávám jíst, a přes den usínám fakt na hovno.
Triceps na kladce
15x40
10x60
10x60
10x60
10x60
10x60
10x60
Facepulls
8x20
8x30
8x40
8x40
8x40
Biceps kladiva JČ
10x15
8x22
8x22
8x22
8x22
8x22
Gynekologickej stroj (stahování stehen k sobě)
8x40
8x80
8x80
8x80
8x80
Dneska naprosto skvělej trénink. Celej trénink jsem se cítil úplně silnej, dřepy poměrně lehký, benč úplnej papír.Celej trénink, (přemístění, dřep) bez pásku...fakt lehounký... Přemko jsem původně chtěl jet jen fakt lehce (skončit tak u 80kg) ale šlo to tak dobře, že jsem se nechal unést. Přemístění u osobáku už docela těžklo, už to bylo dost netechnický, ale na výrazu ještě fakt solidní rezerva. Mám video poslední série, tak to sem potom hodím.
Ale co se týče dřepu, furt se s ním hrozně trápím. Nemůžu najít ideální polohu, poslední dobou furt rozšiřuju postoj (samovolně) takže teď co serie, to jinej postoj, ještě jsem se v tom pořád nenašel. Taky musím začít dávat činku níž na zádech, takže hýbám i s šířkou úchopu, prostě děs
Taky od dneška začínám už konečně na tvrdo dietu. Tím na tvrdo nemyslím nuly v sacharidech, ale že už se do toho musím pořádně dostat. furt se motám někde na 107kg, nechci udělat tu samou chybu jako na republice, takže se musím do 3-4 týdnů dostat lehounce pod 105.
Původně jsem chtěl zítra využít volna a vrhnout se pěkně z rána na mrtvoly v dresu, protože pátek bude dost těžkej, tak abych byl odpočatej. Ale po dnešku, byť se cítím skvěle a odpočatě, si nejsem jistej, jestli je pojedu zítra......
Karworski na tom slavném videu nekřičí, že spottera zabije, ale že si to chce držet sám. Dokonce jsem jednou na netu zahlédl i tričko, na kterém Karwoski dřepá a pod ním je nápis: He wants to hold it.
Karworski na tom slavném videu nekřičí, že spottera zabije, ale že si to chce držet sám. Dokonce jsem jednou na netu zahlédl i tričko, na kterém Karwoski dřepá a pod ním je nápis: He wants to hold it.
Hele je to možný, já jsem tuhle hlášku četl z překladu, takže za její pravost neručím....
Každopádně Kirk je klasik
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru