|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Ono zatiaľ som sa stretol len s barbami a demon huntermi, ale barb je fakt riadny juggernaut, nejak málo ľudí si berie sorcku či ostatných. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Nakonec mě demon hunter tak rozklikal, že jsem se pustil do Torchlight _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Lognul jsem, kousek odehrál a je to prostě Diablo. Hned po vydání určitě nekupuju, možná nekdy časem za 300 |
GL, za 300,- to bude tak za 10 let :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Nakonec mě demon hunter tak rozklikal, že jsem se pustil do Torchlight |
Hm Torchlight je ale tak na 2 večery, pak už je to opakující se nuda.
Diablo se neomrzí minimálně měsíce/roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Nahodou wizard je skvelej :) A monk se mi taky libil, jeho chuck norris otockovy kop, ktery odhazuje protivniky o obrazovku dal :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Takovej chyták, Turrican II _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
No já jsem automaticky hádal Turricana a pak jsem si uvědomil, že tam není postava. To měnění na hvězdici už jsem si nepamatoval :)
Dodneška mě strašně mrzí, že jsem neměl Amigu _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Amiga byla super na svou dobu. Bohužel (pro něj) ji měl kámoš v baráku, takže jsme u něj byli furt všichni nasomrovaní.
Koukám, že rok výroby je 1991, takže už to bude víc, než 17 let.
Já ho teď stáhl odtud: http://www.oldgames.sk/game/turrican-2/
Takže jestli chceš, není problém zapařit. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Já už dneska na tu pekelnou obtížnost starejch her nemám nervy. A taky je spousta novejch her, který si chci zahrát. Ale vzpomínky to jsou skvělý. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 23, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
zacal jsem ted parit Fallout NV a neni to vubec spatny, ale to kouzlo dvojky uz to nema... _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 23, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | zacal jsem ted parit Fallout NV a neni to vubec spatny, ale to kouzlo dvojky uz to nema... |
NV je skvelé, oveľa lepšie ako trojka, lepšie jak jednotka či brrotherhood of steel z môjho pohľadu, na dvojku sa ale ťažko niečo dotiahne, to je modla hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út duben 24, 2012 2:37 am Předmět: |
|
|
deathclaws jsou tough jak krava, i kdyz mam boona a robota..jeden si nas dal k veceri  aspon muzu jit spat.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 24, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
NV je výborné, sere mě že jsem si nezázálohoval savy po tom co jsem dokončil hlavní úkolovou linii, nedávno jsme to chtěl zase rozehrát s tím že prostě budu chodit po mapě a plnit vedlejšáky/objevovat, ale teď už se mi moc nechce to zase celé jet od začátku.
Možná časem i se všema DLC, jako Fallout 3.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|