8Shade - bývalý log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 8Shade - bývalý log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 8Shade - bývalý log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně přijde, že to je celkem v normě. Má výhodu, že není těžkej, takže běhání nebo kolo zjevně nebude problém, a ektomorfům stačí na pálení málo

Jinak slušnej progress, a obdivuju jak bojuješ - já bych se na to být furt nemocnej asi začínat skoro od nuly znechuceně vysral :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jseš živý příklad, že i s nahovno genetikou a navíc slabým imunitním systémem se dá cvičit a mít výsledky.. Každopádně toho tuku se tam nabalilo celkem dost, ale je to zatím OK. Ubral bych nějaký sachry nebo zařadil ve volných dnech HIIT, tabatu, sprinty apod.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejaky svalovy progres tam je to ano, ale toho sadla, jak pisou kolegove nademnou, take pozehne, takze bych se do nejakeho velkeho nabirani moc nepoustel a pokud chces zacit az 1. rijna, jak pises, tak bych se ted snazil trochu zkvalitnit. Nemusis v zadnem pripade drzet dietu, ale kvalitni strava, spravny trenink, nejaka ta aerobka a pujde to.
8Shade

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nejaky svalovy progres tam je to ano, ale toho sadla, jak pisou kolegove nademnou, take pozehne, takze bych se do nejakeho velkeho nabirani moc nepoustel a pokud chces zacit az 1. rijna, jak pises, tak bych se ted snazil trochu zkvalitnit. Nemusis v zadnem pripade drzet dietu, ale kvalitni strava, spravny trenink, nejaka ta aerobka a pujde to.

Vím o tom, začal jsem lehkou aerobku na konci tréninku a až budu mít víc času, tak jí tam přidam ještě výrazně víc. Břicho potřebuje dolů (narostlo prakticky když jsem začal na jídelníček kašlat). Už jsem i přemejšlel znova o P90X, ale bohužel to je pro mě aktuálně časově moc náročný. Když jsem se zamejšlel nad tim, co doma aktuálně jim, tak se tomu tuku ani nedivim.

Nikdy jsem prakticky cardio dělat nemusel, takže jsem vždycky jen nabíral do tý doby, dokud jsem neonemocněl a zase to neshodil. Kolikrát týdně je minimum aby šly cm trochu dolů při dobrym jídelníčku?
venca.v

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil venca.v dne út duben 24, 2012 6:15 pm, celkově upraveno 2 krát
8Shade

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil 8Shade dne st duben 25, 2012 5:02 pm, celkově upraveno 3 krát
venca.v

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
venca.v napsal:
asi 2002 , 2009, 2012 , yeah :D
(Image)

Hehe pěkný pěkný, akorát to spíš hoď do aktuálních forem :)
Kolik tam vážíš/měříš v tom roce 2012? Procento tuku odhaduju pod deset určitě :)

sem debil, splet sem se sorry, sem tu toho mel otevrenyho vic
8Shade

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insanity - Pure Cardio - 45 minut
Tak dneska odpadlo plavání, tak jsem místo toho dal cardio z programu Insanity. Musim říct, že to byla neskutečná zabíračka. Po 30 minutách už ze mě lilo jak kdybych se sprchoval :) Posledních deset minut jsem měl co dělat to docvičit, ale nebyl jsem sám (lidi na videu to taky nedávali).
8Shade

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout A :

Bench press :
- golden (2 min rest)
☞ 5x62,5 Kg
☞ 5x62,5 Kg
- other (75 s rest)
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
- kupodivu docela ok (a znovu striktní technika)

Přítahy v předklonu - podhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
- při striktní technice docela těžké

Stahování kladky - triceps :
☞ 10x10 z
☞ 10x11 z
☞ 10x11 z
☞ 8x11 z

Dneska jsem na tom benchi trochu blbnul ze začátku, šel jsem nerozcvičenej na 65 kg (ještě s jiným druhem závaží, který váží asi jinak), což mi asi při třetím opakování zavalilo, protože jsem vůbec nebyl rozehřátej. Tak jsem si dal rozcvičku 10x45 a pak jsem tam dal teda nižší golden, ale o 2,5 kg vyšší ostatní série a po rozehřátí už to šlo dobře a myslim, že bych těch 65 i dal (ale s normálníma váhama).

Jinak to pure cardio na mě působí až moc, je vidět, že shazovat váhu mi nedělá absolutně žádnej problém. Stačilo těch 45 minut a shodil jsem na ranní váze 1,5 kg a 2 cm v pase. Takže už vážím jen 76,5 kg. Asi budu dávat cardio max jedenkrát týdně, aby ze mě něco zbylo, jinak mi bolí části svalů na nohou, o kterých jsem ani nevěděl. Insanity je hodně zajímavej trénink.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za 45 minut aerobky jsi shodil 1,5kg a pas ti spadl o 2cm, cili teoreticky jsi za tech 45 minut (+ nejaky afterburn) spalil nejakych cca 12 000 kalorii z tuku. Kup si poradnou vahu a nauc se merit :-)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bych chtěl taky ,co chtěl,potřeboval
8Shade

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Za 45 minut aerobky jsi shodil 1,5kg a pas ti spadl o 2cm, cili teoreticky jsi za tech 45 minut (+ nejaky afterburn) spalil nejakych cca 12 000 kalorii z tuku. Kup si poradnou vahu a nauc se merit :-)

Nikdo neřekl že z tuku. Napsal jsem váhy. Což může být jak voda, svaly, tuk, tak další věci, ale na odpoledních mírách (i ranních - měřeno včera a dnes) mám o 1-2 cm v pase míň. Budu si na to měření ale dávat větší pozor, aby z toho nevznikali takovéhle řekněme nesmysly. (řekl bych chyba bude ve vážení pro ty fotky, tam to bylo řekněme někdy dopoledne před obědem, ale míru v pase si měřim častěji)

Já mám spalování extra rychlý obecně, stačí mi dávat např 3 normální jídla denně a dostanu se běžným spalováním bez cvičení tak na 72 kg během pár týdnů. Bohužel, co jsem si to jednou psal do excelu a dělal z toho grafy apod, tak obecně spaluju podobnej poměr svalů a tuků, což by asi pomohl vyřešit jídelníček + nějaké BCAA apod.

Aktuální procento tuku: 14,8% Normálně se při nabírání snažím držet pod 16% (na té stejné váze) , ale běžně tak kolem 13-14. Při míň procentech už mám z mého pohledu ošklivě viditelná žebra. Nedovedu si sebe představit třeba při 8% tuku, protože to bych byl snad zase kostra :))
Jinak v roce 2009 jsem se měřil na stejné váze okolo 12-13% tuku (při 64 kg tělesné váhy).
8Shade

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout B :

Shyby - nadhmat:
- golden (2 min rest) - shyby široký úchop
☞ 5xBW + 7,5 Kg
☞ 5xBW + 5 Kg
☞ 5xBW
☞ 5xBW
- other (1-1,5min rest) - přítahy kladky nejširší úchop
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
- golden dost těžká, zbytek jakž takž

Incline Bench s jednoručkami (30°):
- golden (2 min rest)
☞ 5x25 Kg
☞ 5x25 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
- překvapivě všude +2,5kg a šlo to pěkně

Biceps (rest 90s) :
☞ 8x12,5 Kg - jednoručky ve stoje
☞ 5x15 Kg
☞ 3x17,5 Kg
☞ 10x10 Kg

Břicho :
- 20x zkracovačky křížem (míč)
- 40x zkracovačky (míč)
- bez pauzy

Dneska velká spokojenost s jednoručkama, pěkně mi jde síla nahoru.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout A :

Bench press :
- golden (2 min rest)
☞ 5x65 Kg
☞ 5x65 Kg
- other (75 s rest)
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x55 Kg
☞ 5x55 Kg
☞ 4x55 Kg
- striktní technika, ale už dost těžké

Mrtvý tah - střídavý úchop :
- golden (2 min rest)
☞ 5x100 Kg
☞ 5x100 Kg
- other (1,5 min rest)
☞ 5x90 Kg
☞ 5x90 Kg
☞ 5x90 Kg

Stahování kladky - triceps :
☞ 10x11 z
☞ 10x11 z
☞ 10x10 z
☞ 8x10 z

Vrátil jsem se po dvou týdnech k mrtvole a asi bude lepší ji jezdit každý týden, protože síla úchopu byla pryč, tak jsem musel jet střídavej ve všech sériích. Dokonce jsem myslel, že ji ani nepojedu, protože mi ještě na začátku tréninku dost boleli spodní záda, ale s rozehřátím to přešlo, tak jsem se rozhodl pro tolik sérií, kolik půjde. Síla byla malá, technika tak akorát a když už jsem u pátý série cítil, že by v další sérii šla technika pryč, tak jsem to radši ukončil.
S benchem jsem ale relativně spokojenej. 65 (potažmo 66, protože tam činka váží 16 kg) se mi oproti minule povedlo dát s dobrou technikou. Příště pojedu váhově stejně, akorát se budu snažit jet víc sérií s 60 kg. Ze začátku jsem neměl spottera, tak jsem se musel trochu hlídat, ale když pak přišel, tak mi to najednou přišlo výrazně lehčí, aniž by se toho dotýkal :)

EDIT: Ještě bych doplnil, že v úterý jsem byl hodinku a půl bruslit a udělal jsem si pěkný puchýře, tak jsem ve středu nebyl plavat.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Random Workout:

Bench press :
☞ 5x62,5 Kg
☞ 5x62,5 Kg
☞ 5x62,5 Kg
☞ 5x62,5 Kg
☞ 4x62,5 Kg
- v poslední sérii jsem si sednul blbě, že jsem se zarážel o držáky a musel jsem to zvedat pod netradičním úhlem. To mi hodně ubralo.

Incline bench s jednoručkami (30°) :
☞ 8x20 Kg
☞ 6x22,5 Kg
☞ 8x20 Kg
☞ 7x20 Kg

Shyby - široký nadhmat :
☞ 5xBW
☞ 5xBW
☞ 5xBW
☞ 5xBW
☞ 5xBW

Mrtvý tah - střídavý úchop :
☞ 5x90 Kg
☞ 5x90 Kg
☞ 5x90 Kg
- bohužel po shybech už jsem měl odvařenej úchop, tak jsem musel jet střídavej

Triceps :
☞ 10x9 z
☞ 10x9 z
☞ 8x9 z
☞ 7x9 z
- stejný kladka, různé cviky v sériích

Biceps :
☞ 8x12,5Kg
☞ 8x12,5Kg
☞ 8x12,5Kg
☞ 8x12,5Kg

V pondělí jsem nebyl trénovat, středa byla plavání a tak jsem dneska dal trénink v jiném stylu, abych trochu dohnal oba dva ušlé tréninky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 8Shade - bývalý log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: