|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | 40x 90kg (BodyWeight) - dřep |
Tak to abych do patku shodil taky na 90 a zkusil to
EDIT: Bez pasku?
Naposledy upravil cocman dne út duben 24, 2012 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Neudusil ses? Nebo nepoblil? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Dobry!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | guruhonza napsal: | | 40x 90kg (BodyWeight) - dřep |
Tak to abych do patku shodil taky na 90 a zkusil to |
:D doporučovat ti to nebudu, protože sám víš, jaký tyhle high reps jsou
ale faktorem bylo udejchat to, což mě docela štve
octo: ne, ale pak jsem ležel 4 minuty na zemi a zbytek tréningu pumpoval a flákal to :D a ráno čekám svalovku v quadricepsech, protože se mi dlouho vyhejbala
PS: 20 s páskem a pak jak se mi blbě dejchalo, tak sem si ho nechal sundat :D příště už jen bez pásku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Zkus popsat sve pocity a stavy zhruba mezi opakovanim 35 az 40
Jinak pecka  , Hlavne to udychani, jak pises, ono udelat 40 drepu s vlastni vahou tela je celkem zadychavacka, takze si neumim predstavit, jake to musel byt s 90kg  Mas neskutecnou fyzicku a vuli se sebeprekonavat.
Tyhle vykony se mne strasne libi a motivuji me mnohem vice nez silove vykony. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út duben 24, 2012 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
321 nadhmat shybů za hodinu - marný pokus o kipping
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Zkus popsat sve pocity a stavy zhruba mezi opakovanim 35 az 40
Jinak pecka , Hlavne to udychani, jak pises, ono udelat 40 drepu s vlastni vahou tela je celkem zadychavacka, takze si neumim predstavit, jake to musel byt s 90kg
Tyhle vykony se mne strasne libi a motivuji me mnohem vice nez silove vykony. |
Vážně? Dobře :D
8 - dopr*dele, čekal jsem to lehčí
14 - nemůžu dejcha
20 - pásek musí dolů, nemůžu dejchat
30 - ještě 3
33 - nohy od sebe, ať to můžu hodit před sebe
36 - light weight baby
38 - musím dát ty 2
40 - twl ted to nedám do zarážek a sem v pr*eli
14-40 nešlo dejchat, ikdyž to bylo lehký... vše bylo prakticky ass to grass a rovný záda, což je taky pokrok... ale fyzička absolutně selhala, což mě fakt štve. Silově lehký a nebylo to do selhání, takže někdy příště to zkusím překonat.
Jo a 30-40 bolelo úplně stejně :D
Jinak dělal jsem to proto, protože jsem unavenej, nevěřím si na vyšší váhy a lehce mě bolelo koleno, takže velký váhy fakt ne. Původně jsem chtěl 100kg, ale s BW je to ještě o něčem jiném a nezkoušel jsem to, takže tak =) Ve čtvrtek zkusím asi bench s 75% BW tzn 67,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st duben 25, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Guru ja myslim, ze kecas, ono jet s valstni vahou tolik opakovani, je prave nadprůměrná fyzička. Nechápu ass to grass pri ty vaze a reps, ale to neva |
To chces rict ze 40 drepu s vlastni vahou je nadprumerna fyzicka? A co je pak prumerna?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st duben 25, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
Izman - on ale nejel jen se svou bodyweight, měl těch 90kg naloženo i na čince. A to už přece není tak špatný výkon, _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st duben 25, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: |
To chces rict ze 40 drepu s vlastni vahou je nadprumerna fyzicka? A co je pak prumerna? |
No s vlastni vahou to asi bylo tezko, kdyz mel na cince 90 + dalsich 90 co vazi, kazdopande zajimavej napapad se takhle dobrovolne lincovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 25, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
Nadprumerna ??
Podle me uplne silena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st duben 25, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Izman - on ale nejel jen se svou bodyweight, měl těch 90kg naloženo i na čince. A to už přece není tak špatný výkon, |
kurva dnes mam dlouhy vedeni ja jsem pochopil ze Arnie_one rika ze Guru jel jen s vlastni vahou aje tonadprumerna fyzicka. (jen jsem nepochopil ze myslel ze jede s vlastni vahou na hrbete)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
Já to od Arnieho taky tak pochopil.
Já měl na trapézech samozřejmě 90kg =) Dřepy s vlastní váhou by mě fakt nebavili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|