| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lubosito
|
Zaslal: so duben 28, 2012 9:49 am Předmět: Objem Nohy a Lýtka |
|
|
Potrebujem pomôct ohladom tréningu na nohy a lýtka. Cvicim uz dlhsiu dobu ale tieto partie proste nerastú tak rýchlo ako ten vrch tela. Preto vas ziadam o radu ako by som mohol ist tréning na tieto partie. Vrch tela cvicim len pasivne a prioritou su nohy a lýtka. Chcel som ist tréning:
Pondelok: drepy 5x6-8 LegPress: 4x10 Zakopávanie 4x12 Predkopávanie 4x15
Piatok: predkopávanie 6x14 Drepy: 4x12 Výpady + drepy s výskokom Zakopávanie 4x15
Lýtka: 3x do týzdna (v jednom tréningu 2 cviky)- jeden tréning z tazkými váhami, druhý tréning z lachsími váhami, a nakoniec nejaka kombinácia tazkých a lahkých váh
Pokial vydíte nejaké chyby alebo máte lepsí tréning, alebo cokolvek iné tak vás prosim o radu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 28, 2012 10:01 am Předmět: Re: Objem Nohy a Lýtka |
|
|
kolik kg jsi nabral za to časové období, o kolik cm narostl hrudník/ruce a o kolik stehna
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 28, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
Mně to zní jako klasickej přístup "čím víc sérií a cviků tím líp", což myslím v praxi nefunguje - pokud můžu soudit podle nezměněnýho vzhledu hrudníkobicepsových splitařů u nás za dva roky :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubosito
|
Zaslal: so duben 28, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
No tak obvod hrudnika 99 cm, ruky 35 cm, lytka 34, stehna 52 cm (ono zavisi v ktorej casti stehna sa to meria ale tak v strede to je 52) mam 70 kg, a pribral som dokopy 7 kg za nieco cez rok a pol... pokial neni ten trening najvhodnejsi tak aky by som mal ist ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: so duben 28, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
[quote="Lubosito"]No tak obvod hrudnika 99 cm, ruky 35 cm, lytka 34, stehna 52 cm (ono zavisi v ktorej casti stehna sa to meria ale tak v strede to je 52) mam 70 kg, a pribral som dokopy 7 kg za nieco cez rok a pol... pokial neni ten trening najvhodnejsi tak aky by som mal ist ?[/quote]
trénink by měl bejt takovej jakej ti vyhovuje, není žádný dogma jak trénoval, měl bys zkusit všechno a sám usoudit z čeho nejlíp rosteš
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubosito
|
Zaslal: so duben 28, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
No ved ja uz cvicil na nohy viacero treningov, ale proste to nejde tak ako vrch, najviac ma ´hnevaju´ lytka ... teraz pôjdem na ne tréning asi takto:
1. Výpony v stoji 4x12-15 (po dorobení série hned zlozim váhu na minimum a idem do vycerpania) Výpony v sede 4x20
2. Výpony v stoji: 2x20 2x10 2x8 1x6, Výpony v sede- obdobne ako v stoji - budem zvysovat váhu
3 Kombinácia výpony v sede a v stoji 4x15, Výpony na leg pressu 5x 15-20
Uvidim co to urobí snad uz konecne porastu
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so duben 28, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Tim ze sval odrovnas si rust nezajistis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubosito
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 6:45 am Předmět: |
|
|
myslis ze je to vela ?k tomuto treningu som dosiel po tom co som cítal clánky a rôzne tréningy... napr. Arnold ked sa snazil dostat objem na lýka tak ich cvicil kazdý deň... ale pokial to nie je najvhodnejsí tréning tak ako by som ich mal cviciť ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
Boha jeho, už zase! "Arnold to tak dělal tak je to dobrý". Arnold je úplně jinej sport, krom toho sypal horem dolem. To si fakt děláš srandu, inspirovat se tímhle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Boha jeho, už zase! "Arnold to tak dělal tak je to dobrý". Arnold je úplně jinej sport, krom toho sypal horem dolem. To si fakt děláš srandu, inspirovat se tímhle. |
Nebud tak kritickej :D sice sypal ale zasluhy se mu nedaji urcite uprit. I kdyz jeho treninky jsou opravdu, z trochu jine planety.
Lubosito:
Pokud se chces inspirovat podobnyma silenostma kontaktuj Drapera jeho log je bud absolutne smyslenej a nebo je to taky cvok do cviceni :D (osobne ho spis typuju na variantu dve :D :D )
Jen se zeptam nemas pro objem moc opakovani v seriich? Mozna jsem spatne pochopil ale pro objem by se mely mozna pouzivat nizsi pocty opakovani v serii, nebo se pletu?
Priznam se ze pouzivani super serii se mi zda divny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
Já mu nic neupírám, konstatuju jen a pouze, že se můžu podělat ze všech těch 15letejch kluků co cvičí buď podle toho co viděli v Muscle&Fiction, nebo podle toho co SLYŠELI o Arnoldovi :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubosito
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
Inak ja nehovorim ze idem cvicit ako arnold, len som hovoril ze cvicit lytka 3x do tyzdna sa mi nezda az tak vela kedze lytka patria medzi najhustejsie svaly a je ich tazko precvicit- a napisal som ze arnold ich cvicil kazdy den (mne je uplne jasne ze treningy takychto kulturistov su pre beznych cvicencov nevhodne) ale este stale som nedostal nejaku prakticku radu ohladom treningu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 8:04 am Předmět: |
|
|
| Lubosito napsal: | | Inak ja nehovorim ze idem cvicit ako arnold, len som hovoril ze cvicit lytka 3x do tyzdna sa mi nezda az tak vela kedze lytka patria medzi najhustejsie svaly a je ich tazko precvicit- a napisal som ze arnold ich cvicil kazdy den (mne je uplne jasne ze treningy takychto kulturistov su pre beznych cvicencov nevhodne) ale este stale som nedostal nejaku prakticku radu ohladom treningu.... |
No ja mam vyhodu v tom ze od malicka jsem spekoun takze jsem nohy jsem trenoval i kdyz jsem si sel pro cokoladu :D
(tahat kazdej den metrak tak co s lytkama neco udela :D )
jinak kamaradovi na rozvoj lytek (a nejen jich) stacilo behat a pouzivat zavazi na nohy i kdyz si ho musel upravit. Tady v eshopu je nejtezsi jen na 1,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Já mu nic neupírám, konstatuju jen a pouze, že se můžu podělat ze všech těch 15letejch kluků co cvičí buď podle toho co viděli v Muscle&Fiction, nebo podle toho co SLYŠELI o Arnoldovi :P |
Jo myslis mlade kulturisty cvicici prso-bicepsove splity s vahami ktere totalne nezvladaji protoze 5ti kilova cinka nevypada v ruce tak dobre jako 25ti kilova a na kolenech maji rozlozeny M&F. A premysli o tom jak koncem mesice mohou jit na podium??
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubosito
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Octopuss napsal: | | Já mu nic neupírám, konstatuju jen a pouze, že se můžu podělat ze všech těch 15letejch kluků co cvičí buď podle toho co viděli v Muscle&Fiction, nebo podle toho co SLYŠELI o Arnoldovi :P |
Jo myslis mlade kulturisty cvicici prso-bicepsove splity s vahami ktere totalne nezvladaji protoze 5ti kilova cinka nevypada v ruce tak dobre jako 25ti kilova a na kolenech maji rozlozeny M&F. A premysli o tom jak koncem mesice mohou jit na podium?? |
Furt lepsie jak by mali chlastat a fajcit jak 95 % ludi v ich veku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |