K cemu budes delat video nejakych tricepsovych extenzi, radeji natoc mrtvy tah, drepy nebo bench
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dneska to uslo, konecne teplo tolik ze jsem skoro nemusel topit v posilce, a prvni pulku pekne otevreny dvere na vzduch.
Kolena bolely, zase, prakticky boly nonstop, takze minuli drepy s lehci vahou nepomohli, nebo jen minimalne. Omg tam je i a y, urco je aspon pulka blbe)
Uvazuju esli ma cenu delat tolik vypadu, jestli neni lepsi tam ubrat a pridat serii na drepy, nebo jen ubrat, jenze po vypadech stehna poradne citim, po drepech ani ne.
Nektere cviky dnes byli naposled na 2 -3 mesice, takze jsem je natocil a casem sem dam.
Jj a nejen tam Uz me asi 100x svrbely prsty, abych ti neco napsal, ale zase jsem si rikal, ze nebudu ja ten zlej a ze ti to treba napise Octopuss, ktery uz v tomhle nema co ztratit
Ne v poho, ber to s nadhledem a pis si jak chces a jak umis, mne je po tom prd :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To i a y je u me naprosto normal, mam na to dokonce papiry uz od zakladky, takze se uz davno ani nesnazim a nejaky i tam prasknu.
Proste je to takovej muj image )
To i a y je u me naprosto normal, mam na to dokonce papiry uz od zakladky, takze se uz davno ani nesnazim a nejaky i tam prasknu.
Proste je to takovej muj image )
V praci nastesti pisu vecinou anglicky )
Ja jsem si to myslel, protoze neni mozne, aby dospely chlap delal tolik hrubek a nemel na to papiry
Samozrejme to neber zle, nechci se tu nad tebou povysovat, i ja pisu casto z chybama a mam milion a pul dalsich nedostatku , navic tvuj log je jeden z tech mych oblibenejsich :)
Military press v sede za hlavou 5x75kg , na prvni serii dam 6, ale nepodarila se me pekne natocit.
Jednorucky 13kg na zadni delty, technika by mela byt takova, ze zadni strana jr ma jit nahoru, ne predni. Sakra ty vlasy uz nejak mizi (
Bicepsovy pritahy 9x, hm skoro 9, jenze na dalsi serie uz dam jen po 7mi )
Jednorucna na biceps koncentrovane 22kg, no tady o technice nemuze byt ani rec, pomaham si svihem, ramenem a zaklanenim.
Ale snad ne vsechna opakovani, podle me je lepsi udelat takto posledni 4 opacka, nez je neudelat vubec nebo s mensi vahou.
Kazdopadne je to super cvik a bicali po tom citim este dalsi 1 az 2 dny.
nezlob se na me, ale ty biceps pritahy nic moc, podle me by ses mel v dolni fazi uplne vyvesit
chapu ze je to o dost tezsi se pak zvednout, ale prubni to
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
nezlob se na me, ale ty biceps pritahy nic moc, podle me by ses mel v dolni fazi uplne vyvesit
To jsem delal drive, ale na pritahy nadhmat na siroko na zada se uplne vyvesit nedoporucuje, tak jsem to aplikoval i tady.
kde jsi to slysel? cim je to podlozene?
a pokud to bude cist i nekdo krom tebe, tak by me zajimalo, jak k tomu nazoru prisel, ja se vyvesoval pokazde, a delal jsem shyby snad uplne kazdym stylem a problemy s ramenama nebo cimkoliv jinym neprisly
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Kdyby to byly nejake pul shyby, tak nereknu, ze se ti to nelibi, ale tady je skoro vyvesenej. Ja si myslim, ze takhle to uplne bohate staci, pokud to bere jako cvik na biceps.
Jinak dobrej home gym
kde jsi to slysel? cim je to podlozene?
a pokud to bude cist i nekdo krom tebe, tak by me zajimalo, jak k tomu nazoru prisel, ja se vyvesoval pokazde, a delal jsem shyby snad uplne kazdym stylem a problemy s ramenama nebo cimkoliv jinym neprisly
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7364-siroka-a-masivni-zada-jak-na-ne.html
2) Shyby nenahrazujte stahováním kladky
Poté pomalu a kontrolovaně spouštět trup do téměř natažených rukou (ale ruce v loktech nenatahovat!), čímž si zajistíte stálé svalové napětí v pracujících svalech a jste připraveni na další opakování.
Toto jde ruku v ruce s číslem 3. Před začátkem série začněte mírným pokrčením rukou v loktech. Toto pokrčení by mělo být jen lehce zřetelné, ale bude mít ohromný vliv na zdraví Vašich loktů. Nezačínejte s propnutými lokty, protože to opět ze svalů odvádí veškeré napětí a přenáší je do vazů a šlach. Při každém kompletním opakování byste se měli dostat do místa, kde jsou Vaše ruce téměř rovné, ale opakování ukončit právě před propnutím. Neužívejte ale toto pravidlo jako omluvu k cheatingu. Skončit před propnutím znamená, že lokty budou na 99 % rovné, jednoduše nebudou úplně propnuté
Drive jsem delal do uplneho vyveseni, po precteni toho clanku uz ne, snad jsem udelal dobre.
To poslední nevypadá jako fotka spottera, ale spíš večeře. Neříkej, že je to živý.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru