Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
na to, jak často to (ne)cvičíš, tak sakra dobrý! možná budoucí strongman ... technika hrozná, ale tak co =)

Tak přemístění jsem jel naposled tak před půl rokem (minimálně) tak jsem se fakt ani neměl kdy, naučit techniku. (i sám z videa, vidím spoustu chyb)
Sakra dobrý teda fakt ne, to bych si představoval jinak. Bohužel, s kariérou strongmana to asi taky nedopadne

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

woe bench máš horší, než já, ale moje PR na Push press si dal nad hlavu 3x :D já sice nejsem žádnej borec, ale i tak je tu dost lidí, kteří tu 100ku nedají při stejným benchi. Ten výkon je dobrej.
Mimochodem, přemístění mám taky max 100kg a jak často jsem ho oproti tobě cvičil
grogy

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
woe bench máš horší, než já, ale moje PR na Push press si dal nad hlavu 3x :D já sice nejsem žádnej borec, ale i tak je tu dost lidí, kteří tu 100ku nedají při stejným benchi. Ten výkon je dobrej.
Mimochodem, přemístění mám taky max 100kg a jak často jsem ho oproti tobě cvičil

Tak s benčem to nesmíš porovnávat, benč mám ultra v prdeli...myslím že pro jedno opakování bych zvládl vyrazit víc, než mám (bez dresu) na benči...já vím je to smutný ale je to tak
a nás 2 neporovnávej, já mám o 20kg víc....

"Vždyť je to jen bolest"

Draper

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ku*va tak tohle nechapu Ty ses fakt neskutecne silny hovado!!!
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grogy, wow, parádne výrazy, tie soletky na Teba len tak zízajú hehe, fakt si ma prekvapil, tie výrazy mali skvelú dynamiku.
grogy

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ku*va tak tohle nechapu Ty ses fakt neskutecne silny hovado!!!

Díky, ale nevim jestli to je tak dobrej výkon jak si myslíš...Vzhledem k mojí váze (107) to není ani vlastní váha....
Turakam- Díky (taky jsem u tebe viděl, že jsi dal dneska 105, gratuluju.... challenge accepted )

"Vždyť je to jen bolest"

Draper

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to je ku*va dobrej vykon bez ohledu na tvou vahu a hlavne proto, ze ten cvik vubec necvicis, to je na tom pro me nejvic nepochopitelne. A jak pise Tur ta dynamiky u tech vyrazu je paradni, litalo to nad tebe jak ho*no.
madball

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty výrazy jsou moc pěkný, taky jsi mě u nich překvapil dynamikou. Zkoušel jsi někdy benchovat víc na úzko, řekněme zrhuba stejná šířka úchopu, jakou máš u toho výrazu? Ptám se jenom kvůli tomu, jestli by ti to třeba nedalo nějaký kila u bp nahoru.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
grogy

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper- na jednu stranu máš asi pravdu, ale na druhou, taky záleží s kým se porovnáváš....

Teď už to tak super není ne?

Madball-Díky co se benče týká, tak nějaký pokusy občas byly, ale nikdy nic dlouhodobýho...a na úzko byl pokaždý výrazně těžší..nehledě na to, že do trika by to asi nešlo...

Spíš mě trochu zaráží že všechny tak moc udivuje dynamika provedení....to si fakt všichni myslíte že jsem jen tlustá 107kilová koule co je ráda že se hejbe? to mě teda zase výrazně podceňujete

"Vždyť je to jen bolest"

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dynamiku má většínou u cviku ten, kdo ho cvičí... na tom kolik má kg tuku nezáleží =)
grogy

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
dynamiku má většínou u cviku ten, kdo ho cvičí... na tom kolik má kg tuku nezáleží =)

No tak tím tu dynamiku ještě umocníš, pokud to pravidelně cvičíš a zvládáš techniku..ale vždy v těle je nějaká dynamika celková (ať už vyrážíš, nebo skáčeš do výšky, nebo cokoliv dalšího....)

"Vždyť je to jen bolest"

Draper

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty je neskutecne silny hovado, ktere nema cenu ani komentovat :) , zvlast kdyz si vzpomenu na jeho zacatky tady na foru, kdy by ho silove prevalcovala kazda druha zenska ve fitku :), ale on tyhle cviky cvici celkem pravidelne uz dlouho, navic je tam, pokud se nemylim, i nejake zamereni na strongmany, takze tam se ta sila da ocekavat a ma ji natrenovanou, ale ty si jen tak po dlouhe dobe das tenhle cvik a 3x si vyrazis 100ku nad hlavu jak kdyby ta cinka byla z polystirenu, to me na tom udivuje nejvic. :)

Ale uz mlcim, at ti zase moc nestoupne slava do hlavy
grogy

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper- To je samý zbytečný "ale", je zbytečný to okecávat...nebudu se porovnávat s nějakým pepou z hospody abych si pak mohl říct že jsem nejlepší..co bych z toho měl?

Ok, chválit můžeš zase příští trénink

Trénink

Mrtvola
5x50
2x130
2x167,5
2x180
3x192,5
3x192,5
3x192,5

Přítahy VČ
5x50
5x80
5x100
5x100
5x100
5x100

Břicho

Dneska na pytel...po včerejšku (nechápu, když ani nebyl trénink) mě totálně rozbolely třísla, svaly v tříslech, a trénink vůbec nešel. Chtěl jsem už konečně jít do dresu, ale radši jsem se na to vysral, takže hned příště půjdu.

"Vždyť je to jen bolest"

sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není srovnávání s Pepou z hospody. Pepa z hospody by si jen tak házel metrákem nad hlavu? Ani to, že jsi "nejlepší"... Dals tomu záhul při tvém osobitém pwl stylu a talentu, tak teď chvilku, slovy Kulíškova (asi bývalého) trénéra: "táhni a srůstej"
Btw. ty časté lehké mrtvolky mají asi lepší dopad než, i když lehký, tak stejně, ač to může znít směšně, šponovaný benč, že?
grogy

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
To není srovnávání s Pepou z hospody. Pepa z hospody by si jen tak házel metrákem nad hlavu? Ani to, že jsi "nejlepší"... Dals tomu záhul při tvém osobitém pwl stylu a talentu, tak teď chvilku, slovy Kulíškova (asi bývalého) trénéra: "táhni a srůstej"
Btw. ty časté lehké mrtvolky mají asi lepší dopad než, i když lehký, tak stejně, ač to může znít směšně, šponovaný benč, že?

Dobře, už to nebudem řešit, až dám o 20kg víc, a bude se mi to libit, tak si to sám pochválím

To poslední nechápu. Jaký lehký, častý, mrtvoly? a šponovanej benč?

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: