|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:22 am Předmět: |
|
|
Ták novinky ze života
Objednal jsem si 4x 10kg olympijský kotouč (díky ronniemu za úžasnou slevu) + ještě 2x 2,5
Za týden doobědnám osu, bude malinko kratší (1850) aby se mi líp nasoukala do pokoje. Budu moct nastavit váhy 15,20,35,40,55,60, což mi stačí na absolutní většinu CF holek, takže budu moct doma dělat Fran, Grace, Isabel, Nancy a další..
Plán je si ještě pořádně zamakat v mekáči, doobědnat veslo tak kolem 5 000 a pak už jedinný, co mi bude chybět, jsou kruhy
Samozřejmě, že třeba na mrtvý tahy, dřepy apod. mi ta váha stačit nebude, ale na to mam 10 minut od baráku zdarma fitko, takže to problém není. No a o prázdninách začnu s dvoufázovými tréninky  život bude sladkej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
Ja osobne bych si koupil teda jen Concept2. Tohle nevypada duveryhodne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
To je moc velká pálka Coci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
To uz radeji chod nekam, kde concept2 maji, protoze tohle vazne nema cenu kupovat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
Mě se právě líbila ta myšlenka, že budu mít doma úplně všechno.. To budu radši chvíli šetřit, nebo se na to vybodnu úplně
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ták novinky ze života
Objednal jsem si 4x 10kg olympijský kotouč (díky ronniemu za úžasnou slevu) + ještě 2x 2,5
Za týden doobědnám osu, bude malinko kratší (1850) aby se mi líp nasoukala do pokoje. Budu moct nastavit váhy 15,20,35,40,55,60, což mi stačí na absolutní většinu CF holek, takže budu moct doma dělat Fran, Grace, Isabel, Nancy a další..
Plán je si ještě pořádně zamakat v mekáči, doobědnat veslo tak kolem 5 000 a pak už jedinný, co mi bude chybět, jsou kruhy
Samozřejmě, že třeba na mrtvý tahy, dřepy apod. mi ta váha stačit nebude, ale na to mam 10 minut od baráku zdarma fitko, takže to problém není. No a o prázdninách začnu s dvoufázovými tréninky život bude sladkej |
A proc to fitko nevyuzijes vice, kdyz je to kousek a este zadara ? preci jen ty kotouce a osa neco stoji, navic kdyz jsou OLY, mozna by bylo lepsi to vrazit do jidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Protože to fitko je využitelný jenom pá,so,ne (+svátky, prázdniny), kdy je tam úplně prázdno. Je to na jedný ubytovně poblíž a přes týden je v tý malý místnůstce docela tma, jestli mě chápeš. To by se dalo ještě přežít, jenže oni cvičí jenom benč a bez benčový osy nemůžu nic odcvičit. Navíc takhle budu mít možnost cvičit ráno před školou, třeba si dát pár sérií tlaků, přemístění, thrusterů atd. + nějaký cviky s vlastní vahou, takže je to pro mě ideální.. pak to dorazím něčím večer a budu spokojenej :)
A s penězi počítám. Z brigády a kapesnýho mám dohromady tak 5, 2-3 padnou na jídlo. A zbytek alkohol (s mírou) + teď teda OL osa a závaží, na který (musim se opakovat) mi dal ronnie nekřesťanskou slevu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
Hlavně prosímtě nedopadni jako dva členové fóra (jeden muž anorektik a druhá holka, která má anorexii už prej zasebou) a nepřeháněj to s tím kardiem tak, aby z tebe byl 60ti kilovej zabiják - tzn když budeš něco dělat ráno, tak to nedělej HIIT a na lačno. Pak by z tohodle byl další log, kam se člověk bojí podívat, aby neviděl fotku vylezlejch žeber a lopatky.
edit btw - a radši chlastej bez Míry, protože Míra tě akorád opije, pokud ho budeš brát s sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Hlavně prosímtě nedopadni jako dva členové fóra (jeden muž anorektik a druhá holka, která má anorexii už prej zasebou) |
Doufam ze myslis Pavelita a ne me _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | žádný strachy, já už ani nevim, co to aerobka je :D a předevčírem jsem měl k obědu svíčkovou s 8 knedlíky můj cíl není mít pekáč, jenom bych rád dával hodně na press a pushpress a na MT + CF disciplíny.. o vzhledu to teď vůbec není. |
to je dobře =) silový cíle znamenají svaly a nikoliv pekáč (ten totiž přijde snima a né naopak)...
draper: ty máš pořád vyšší číslo u kg, než u posledních dvou cifer výšky, takže anorektik ještě nějakou dobu nebudeš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | ...na který (musim se opakovat) mi dal ronnie nekřesťanskou slevu. |
Jestli máš na mysli tyhle kotouče:
https://obchod.ronnie.cz/s-170-olympijske-kotouce-50-mm.html
tak to se ani nedivím, protože jsem je neviděl nikde dražší.
Ronnie ma 20ku za 1853, konkurence za 1392. U tvý 10ky, která stojí na Ronnie 922, má konkurence cenu 697. Taky asi budu kupovat tyhle kotouče, ale jinde teda.
Jediný, co mi na nich trochu vadí, je špatně barevně označená 10ka, má být zelená a 15ka naopak žlutá, mají to prohozený, ale na to s*r* pes, hlavně když budou normálně vážit, nezničí podlahu a nerozpadnou se. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|