_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaslal: ne květen 06, 2012 5:31 pm Předmět: trenink 5/5
trenink 5/5 - slabotaaa :D ... asi tak v pulce bych zemrel nedivim se ze se potíš :D ja byl dneska zase na brusle a zapomel sem poradne posnidat a pit a pak sem malem eksnul :D...jen tak dal makaj makaj :)
2. power clean
77kg x 3
80kg x 3
82kg x 3
85kg x 3
87kg x 3
87kg x 3
87kg x 3
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
-tenhle cvik je momentalne asi nejvetsi moje brzda a jak jsem psal minule, mel bych si od nej dat par treninku pohov, protoze jsem totalne na strope a mam uz z toho strasnej respekt. Ovsem neumim si ho odeprit, protoze me na druhou stranu strasne bavi. Kazdopadne mne to asi nejvic brzdi trochu unavenejsi nohy z aerobky, protoze tam dostavaji hodne zabrat. Neni tam ten spravny svih a ty nohy jsou tak trochu jak 2 prkna, hlavne asi ta vadna a ani uz ty kycle necitim jak do nedavna. Tech 3x3x87kg sice dam, ale neni to vubec na jistotu, spise je to bud a nebo a sebere to hodne psychickych sil. Kazdopadne z toho mam ale vzdy radost :)
3. power clean & push press
70kg x 5
70kg x 5
72kg x 3
75kg x 3
77kg x 2
77kg x 2
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
60kg x 12
-tady naopak vice jistoty, i kdyz je to prakticky to same jako PC, co se tyka vynalozeni psychicke energie. Chtel jsem dat jen 5x5x70kg, ale ta druha 70ka nebyla az tak nejtezsi. Dnes jsem krasne kontroloval nohy, po premisteni takovy mensi podrep (opraveu jen mini) a sila sla vice ze spodni casti tela, a tak jsem jeste pridaval, kam to pujde. Sice je to strasne "nedrejprovsky" jet 2ky :), ale docela jsem si je uzil, prvni opakovani si troufam rict, ze byl vzdy MP, pak uz vice ze stredu tela. Ovsem dynamika pri vyrazu u tech tezkych serii neni ani omylem, coz ale neva, ramena to bere krasne. Pak jeste 5x5x70kg, coz je uz nastesti takova celkem rutina, co bych mel davat, i presto ze by me dalsi opakovani nejspis prelomilo napul a posledni serie 12x60kg. Po 9. opakovani jsem zacinal zelenat a videt rozmazane, vic bych nedal ani omylem
4. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
-cas: 17:15
-na udychani sileny , ale cas uz lepsi, kliky dnes pocitove jedny z nejlepsich
5. push press
60kg x 8
65kg x 6
65kg x 6
65kg x 6
65kg x 6
60kg x 10
-dnes to slo pekne z nohou a stredu tela, tak jsme neco pridal
6. SS: kliky + pritahy VC podhmatem
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
-kliky opet super, dnes v nich byla krasna dynamika a luxusne braly prsa
7. SS: bicepsovy zdvih VC + tricepsove kliky
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
8. kolo 40 minut (29,62km, 40 minut na max zatez)
-big PR, zhruba po polovine jsem si tak zavzpominal a vzpominal jsem az do konce, jak jsem si dnes krasne odpocnul pri superseriich mrtvych tahu a kliku v predchozi casti treninku oproti tomuhle , protoze tohle bylo cca 25x horsi
-MASAKR
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
2. power clean
77kg x 3
80kg x 3
82kg x 3
85kg x 3
87kg x 3
87kg x 3
87kg x 3
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
-tenhle cvik je momentalne asi nejvetsi moje brzda a jak jsem psal minule, mel bych si od nej dat par treninku pohov, protoze jsem totalne na strope a mam uz z toho strasnej respekt. Ovsem neumim si ho odeprit, protoze me na druhou stranu strasne bavi. Kazdopadne mne to asi nejvic brzdi trochu unavenejsi nohy z aerobky, protoze tam dostavaji hodne zabrat. Neni tam ten spravny svih a ty nohy jsou tak trochu jak 2 prkna, hlavne asi ta vadna a ani uz ty kycle necitim jak do nedavna. Tech 3x3x87kg sice dam, ale neni to vubec na jistotu, spise je to bud a nebo a sebere to hodne psychickych sil. Kazdopadne z toho mam ale vzdy radost :)
70kg x 5
70kg x 5
72kg x 3
75kg x 3
77kg x 2
77kg x 2
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
60kg x 12
-tady naopak vice jistoty, i kdyz je to prakticky to same jako PC, co se tyka vynalozeni psychicke energie. Chtel jsem dat jen 5x5x70kg, ale ta druha 70ka nebyla az tak nejtezsi. Dnes jsem krasne kontroloval nohy, po premisteni takovy mensi podrep (opraveu jen mini) a sila sla vice ze spodni casti tela, a tak jsem jeste pridaval, kam to pujde. Sice je to strasne "nedrejprovsky" jet 2ky :), ale docela jsem si je uzil, prvni opakovani si troufam rict, ze byl vzdy MP, pak uz vice ze stredu tela. Ovsem dynamika pri vyrazu u tech tezkych serii neni ani omylem, coz ale neva, ramena to bere krasne. Pak jeste 5x5x70kg, coz je uz nastesti takova celkem rutina, co bych mel davat, i presto ze by me dalsi opakovani nejspis prelomilo napul a posledni serie 12x60kg. Po 9. opakovani jsem zacinal zelenat a videt rozmazane, vic bych nedal ani omylem
4. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
-cas: 17:15
-na udychani sileny , ale cas uz lepsi, kliky dnes pocitove jedny z nejlepsich
5. push press
60kg x 8
65kg x 6
65kg x 6
65kg x 6
65kg x 6
60kg x 10
-dnes to slo pekne z nohou a stredu tela, tak jsme neco pridal
6. SS: kliky + pritahy VC podhmatem
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
-kliky opet super, dnes v nich byla krasna dynamika a luxusne braly prsa
7. SS: bicepsovy zdvih VC + tricepsove kliky
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
50kg x 8 + 15
-big PR, zhruba po polovine jsem si tak zavzpominal a vzpominal jsem az do konce, jak jsem si dnes krasne odpocnul pri superseriich mrtvych tahu a kliku v predchozi casti treninku oproti tomuhle , protoze tohle bylo cca 25x horsi
-MASAKR
pěkné pěkné...ale myslím že by si dal mnohem víc...myslím že je to u tebe stejně jako to bývalo u mě...je to prostě strach...nic jinýho...taky sem se teho bál ale jakmile sem si řekl že bud me to zabije nebo to udržím tak jsem začal střílet nad hlavu víc jak metrák no a pak už ti to prostě nedá...ale je to tak pořád...dneska mám zase panickou hrůzu ze 130 kg no :D ale dám to aji kdyby mě to mělo zatlačit do podlahy!!! tak jen tak dál a nebát se teho ;) ... vypiluj techniku já se to učím lamersky z videí apod...a porad se je kde zlepšovat...dneska sem to jel kdyztak mrkni na log a prisel sem na uplne super vec ktera mi zajistila ze se muj clean zvedne urcite o 10kg...jen co to vypiluju :)
tadyk to máš nebudu soukromník :) tohle video jestli se poučíš jako já ti přidá na technice jak nikdy :)
Diky za komentar, diky za video a v neposledni rade diky, ze quotujes me treninky No to je jedno
Co tyka toho, jestli dam vic nebo ne, prakticky se s tim cvikem jeste taknejak seznamuji, kdyz si vzpomenu na techniku, co jsem mel drive, kdyz jsem ho take cvicival, tak je to uplne neco jineho, tenkrat jsem to rval rukama a naprosto jsem ignoroval zapojeni spodku a stredu tela dnes uz se tyhle casti snazim aktivovat preci jen mnohem vice v ramci moznosti (viz. me koleno). Tenhle cvik je opravdu asi jeste vice o technice nez jakykoliv jiny, je to pro me strasne psycho :) kdybych prisel k cince a nemyslel na to, tak nepremistim ani 1x80kg, proste fakt maximalni soustredeni. Nejlepsi techniku, co jsem kdy mel, bylo nekdy predminuly a predpredminuly tyden, kdy jsem se dostal az na 3x90kg, coz je na me vykon s velkym "V" :), ovsem zlepsoval jsem se behem 14 dni az moc rychle a asi jsem to tak trochu prepalil (na coz jsem odbornik ) a technika a s ni i vykon zacala v kazdem treninku odchazet. Pred temi 14 dny jsem si veril i na 100kg, minuly tyden jsem zkusil 95kg, coz jsem sice premistil, ale tak to se mnou zacvicilo, ze jsem rad, ze nemam zada na dve casti, coz jsem sem ani nepsal :) a od te doby jsem z toho cviku nejakej jakejsi posranej Navic dalsi vec, ze ktere mam respekt, je me koleno. Nevim, jestli vis nebo nevis, jak jsem s nim na tom, co jsem mel atd, ale tady uz preci jen je potreba jista dynamika a to me napul funkcni nestabilni koleno opravdu nesnese a uz pri tech tezsich seriich z toho mam obcas hodne neprijemne pocity, obcas v tom i pichne nebo zataha, pak to musim jeste pevneji stahnout, coz mne zase brani v pohybu, takze proto i ten srach a nechci to moc pokouset. Ty nohy muzu pouzit jen tak napul.
)
-MASAKR
To asi na těch SS budeš muset přidat tempo
BTW: Ještě dotázek.. Pochopil jsem, že bydlíš v paneláku. Používáš něco pod činku, aby jsi nerušil sousedy? Nebo to prostě neřešíš?
Diky za komentar, diky za video a v neposledni rade diky, ze quotujes me treninky No to je jedno
soráč sem nejak nedomyslel
mno tak když to říkáš...jako třeba já sem na kolena totál chabrus jo a stejne to tam hážu...dneska sem házel a zase jako pri tech tezkych sem uz uvazoval ze se na to vyseru pze se koleno zhorsovalo cim dal tim vic...a pak sem pekne kulhal po dnesnim treninku...ale tak prezil sem a ziju dál...rezat se nenechám protoze to by byla katastrofa, tak to radši prostě "rozchodím" :D jojo kdybys viděl jak muj sparing ondra zvedal dneska 95 a 100 na prsa tak by ses posral :D ale zvedl to...ale neveril sem ze to jde udelat clean tak pomalu :D:D:D to bylo skoro jako biecpsový zvdih nadhmatem xD ... jako dneska bych sel klidne na 120 a víc ale jak kdyz cejtim ze z kolena me mozná neco uletí :D...tyhle explozivni cviky mu davaj naprdel víc než dřepy
Hehe, koukam ze je nas tu vic co maj v prcicich kolena )
Me uz pravý boli (y) non stop, staci 30km do prace autem a z te ztrnule pozice na pedalu ho pekne cejtim.
Kdyby slo jen o nejakou bolest, tak na to seru nebo v nejhorsim pripade vezmu 1-2 ataralginy a jdu cvicit, bolest by me nijak moc zastavit nemohla :) Ja jsem si pred par lety v posilovne trochu zmasakroval koleno :D ( uz se mne to nechce rozepisovat, protoze jsem to psal asi milionkrat, tady mas nedavnou strucnou verzi :) https://forum.ronnie.cz/post929289.html?highlight=patella#929289 ) Mel jsem uz 3 operace a od te doby mne to koleno proste nefunguje. Proc si myslis ze necvicim nohy? Drepoval bych az bych se z toho posral :D , jenze neudelam ani drep s vlastni vahou tela, respektive udelam, ale je to strasnej mrzak (muzu natocit :D ).
Moocha: Neni to primo kralikarna jako takova, ale obytny dum nebo jak se to jmenuje. S cinkou nemuzu rezat o zem ani omylem, takze to brzdim cca 0,00001 cm nad zemi a jelikoz mam male kotouce, tak je to o nekolik cm vetsi draha pohybu nez na co jsem byl zvykly v posilovne. Alespon jsem se odnaucil to odrazeni, i kdyz tady u tech high reps serii by asi bylo k uzitku.
2. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
-hnus. Pridal jsem 2op k DL v domneni, ze na zacatku treninku to bude easy, ale hovno, opet se mne potvrdilo, ze dokud nemam to spravne tempo a spravnou provozni teplotu, je to mnohem horsi, takze priste nekdy uprostred treninku. U stopek jsem nastesti blbe zmackl tlacitko a cas se neodpocitaval, za coz jsem byl nakonci rad, protoze to muselo byt naprosto tragicke. Jinak kliky parada, na ty ted citim formu a je v nich dynamika a jistota a strasne pumpujou kozy oproti drivejsku.
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-nic horsiho jsem nikdy nezazil
4. SS: kliky + pritahy JR
20 + 37kg x 10 (L-P)
20 + 37kg x 10 (L-P)
20 + 37kg x 10 (L-P)
20 + 37kg x 10 (L-P)
20 + 37kg x 10 (L-P)
20 + 37kg x 10 (L-P)
-jelikoz jsou ty pritahy dvojserie, protoze je to na kazdou ruku, tak taky pekna aerobka
5. trh s JR
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
27kg x 12 (L-P)
-240x jsem dostal ze zeme 27kg cinku nad hlavu - nedoporucuji, obzvlast po predchozich SS i kdyz na zacatku treninku by to bylo asi jeste horsi. Jinak ale nadhera...
6. floor press s JR
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
-nikdy jsem nebyl radeji, ze lezim na zemi nez prave v tuto chvili
7. SS: bicepsovy zdvih JR + bicepsovy zdvih VC
22kg/22kg x 10 + 35kg x 12
8. francouzsky tlak ve stoje + extenze JR
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
9. kolo 40 minut (29,60km, 40 minut na max zatez) - asi PR
-brutalne hnusne krasnej trenink doufam, ze me rozsekal minimalne na 2 dny a ze se zitra a pozitri cinek ani nedotknu :)
ses dneska zase trochu urval z retezu vid neskutecny.. vsechno
Jo chtel jsem dat takovej deload trenink, kdyz tam neni PC a nejak se to nepovedlo. Ja kdyz chytnu tempo, tak uz me skoro nic nezastavi a chci vic a vic Absolutne nejhnusnejsi byly PC+PP
-brutalne hnusne krasnej trenink doufam, ze me rozsekal minimalne na 2 dny a ze se zitra a pozitri cinek ani nedotknu :)
Já vím, jak vám je stejně to nevydržíš a dáš aspoň rotoped, za to dam ruku do ohně.
BTW: Jak si chceš poměřovat piňďoury, když ty SS dáváš pořád s většíma opáčkama? jsme se dohodli na 15 a 8 ne?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru