Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, rotoped nepovazuji jako trenink, i kdyz mam nekdy pocit, ze je to brutalnejsi. Kdyz rikam volno, tak tim myslim aerobku :)
Ja vim, ale 15 a 8 mne prijde malo, zvlast ted, kdyz jsem u kliku chytl druhy dech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Absolutne nejhnusnejsi byly PC+PP
jo to si umim zive predstavit, ze zapisu to sice vypada docela nevinne, ale jak se to jede pokazdy i vcetne premisteni, tak to bere neskutecne kysliku, kor v tomhle poctu reps..
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10/5 AEROBKA

kolo 60 minut (44,45km, 60 minut na max zatez)

-prvni polovinu jsem trochu prepalil, ve 30. minute jsem mel lepsi prubezny vysledek nez obvykle, ovsem po 30. minute energie trochu dochazela a drzel jsem to doslova silou vule, ale drzel a udrzel, ovsem ze bych to chtel v nejblizsi dobe zazit znovu si nejsem az tak jistej Posledni minuta RPM pres 130, vic uz proste neslo ani kdybych se po***.
-jinak jeste tam davam asi 3 minuty na rozjezd, ktere nepocitam, pak vynuluju dispel a zacnu znovu na max zatez a na plno jedu celych 60 minut. Bez toho "zahrati" by dlouho trvalo nez bych chytl patricne tempo.
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
...jinak jeste tam davam asi 3 minuty na rozjezd, ktere nepocitam, pak vynuluju dispel a zacnu znovu na max zatez a na plno jedu celych 60 minut. Bez toho "zahrati" by dlouho trvalo nez bych chytl patricne tempo.

Ne, že za chvíli dopadneš jako já a budeš se rozehřívat celej trenál.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
9/5
3. power clean & push press
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-nic horsiho jsem nikdy nezazil

pekné pekné...celkově trénink masakr...ale k téhle pasáži bych jen podotkl at si zkusíš dát 30 v jedné sérii to je rozhodne vetsi zabijarna :)...já jezdím tak thrusters ale kdyz nemozes s nohama tak to zkus s tim clean,push :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nesrovnával bych pc+pp s thrusters, protože pc mi připadá o něco náročnější než přední dřep (navíc u thrusters ta činka do pushpressu jde snadněji, protože je od spoda rozjetá), takže pro mě 30x pc+pp > 30x thrusters. Ale i tak, vše s takovou váhou (50kg a víc) s hodně op. je zabijárna, velká.
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

pekné pekné...celkově trénink masakr...ale k téhle pasáži bych jen podotkl at si zkusíš dát 30 v jedné sérii to je rozhodne vetsi zabijarna :)...já jezdím tak thrusters ale kdyz nemozes s nohama tak to zkus s tim clean,push :)

To je sice krasne, ale jelikoz bych nedal ani 11 opakovani, protoze kazde 10. bylo absolutne na pokraji mych sil a neky jsem , tak se tezko muzu pokouset o 30
Smile04

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
No nesrovnával bych pc+pp s thrusters, protože pc mi připadá o něco náročnější než přední dřep (navíc u thrusters ta činka do pushpressu jde snadněji, protože je od spoda rozjetá), takže pro mě 30x pc+pp > 30x thrusters. Ale i tak, vše s takovou váhou (50kg a víc) s hodně op. je zabijárna, velká.

jj pristi tyden mam zase lehky tak misto thruster zkusim 60x30 PC,PP :) sem na to sam zvedavej...jinak ano je to logicky náročnější a o dost...ale zase máš možnost když máš činku na zemi si prodýchnout :) já odjel 23 thrusterů a už sem se dusil a navíc s činkou na prsou se me fakt moc dobre neprodychyva nevim jak tobě :D to musíš brát rozhodně taky v úvahu ;)...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11/5 AEROBKA

kolo 60 minut (44,62km, 60 minut na max zatez) (PR?)

-uz mam skoro hodinu a pul po treninku a jeste ted je ma telesna teplota blizko bodu varu

edit: ted jsem si spocital, ze posledni den, kdy jsem mel uplne volno od treninku, tzn. ani kardio ani silovy trenink, byl pred 47 dny Kur*a jak se to vubec dela ten odpocinek?
Smile04

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 3:31 pm    Předmět: odpočinek Odpovědět s citátem

Draper napsal:
11/5 AEROBKA
edit: ted jsem si spocital, ze posledni den, kdy jsem mel uplne volno od treninku, tzn. ani kardio ani silovy trenink, byl pred 47 dny Kur*a jak se to vubec dela ten odpocinek?

čoveče to je dost hrubý teda seš na sebe pes :D...ale zrovna dneska sem si pohraval s myšlenkou na rotoped nebo orbik domácí...ale vím že bych jezdil taky minimálně ED nebo dvoufázově :D tak na to radši seru zatím xD to bych si rovnou mohl místo postele pořídit benčovací lavku :D
Izman

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
11/5 AEROBKA

kolo 60 minut (44,62km, 60 minut na max zatez) (PR?)

-uz mam skoro hodinu a pul po treninku a jeste ted je ma telesna teplota blizko bodu varu

To je jednoduchy, kdyz jdes smerem k posilce tak tam nedojdes. A kdyz tam dojdes, nevstoupis. A kdyz tam vstoupis, neprevleces se. A kdyz se prevleces tak necvicis. A kdyz cvicis tak se nespotis. A kdyz se spotis, nemas z toho radost. A kdyz mas z toho radost tak očumuj zensky aby jsi se mohl vymluvit na to ze se potis a blbe smejes pri pohledu na ně a kdyz se te nekdo zepta: "Co si myslis že děláš?!?!" tak řeknes že nic. A tomu nic se rika odpocinek
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejses ty nejaka brnenska verze retardovanyho cipinka?
Izman

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nejses ty nejaka brnenska verze retardovanyho cipinka?

No dovol ja jsem uplne samostana verze navic v realu jsem retardovanej o neco mene
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12/5 POSILOVNA

1. bench press
60kg x 10
70kg x 5
75kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 7
60kg x 21
-docela prekvapeni, cekal jsem to mnohem mnohem mnohem horsi a docela to s kazdou dalsi serii lehklo :) Na me fakt dobrej vykon

2. mrtvy tah
120kg x 5
130kg x 5
140kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
-docela tezke, ale vse jsem poctive pokladal. Chybelo mne magnezko, ne ze by to nejak klouzalo, ale preci jen s kridou je tu cinku drzim mnohem pevneji a jisteji a dost mne to tak prida

3. tlaky na MP v sede
50kg x 10
55kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
-kdyz uz jsem tam byl, tak jsem chtel vyuzit hlavne veci, ktere doma nemam, tak proto MP

4. stahovani kladky na hrudnik
50kg x 10
60kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10

5. tlaky na stroji v sede (prsa)
50kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10

6. bicepsovy zdvih EZ - skotovka
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
30kg x 15

7. kliky na bradlech
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
-strasne tady odesla sila, ale myslim, ze to zitra bude citit

veslo 30 minut (7915m, odpor 4)
pas 10 minut (15%)
veslo 20 minut (5300m, odpor 4)

-blbej napad jit dnes do fitka, myslim, ze jsem zase na par mesicu vylecen ,zlaty home gym. Trenink trochu nezvyk po skoro 5 mesicich, nemelo to tempo, moc jsem kecal a chvilema doslova usinal.Nevim, jeslti je to pocasim nebo tim, ze mne dosly kofeinovky, ale jsem jak prejetej a neudrzim oci otevrene ani ted. Zitra asi chcipnu
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13/5 AEROBKA

kolo 60 minut (44,62km, 60 minut na max zatez)

-malo casu, takze brzo rano.
-po vcerejsku me boli i chlupy v nose

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: