Ako píše Dreper, tie zhyby boli tiež ok, inak super forma, a ja, že koho mi to pripomínaš - a ono je to jasné, celý Crocop.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Vcerejsi cviko nic moc, posledni varka videi na dlouhou dobu. (mozna este drep by to chtelo natocit)
Ani MT 5x150 ani bench 5x130.
Ale dal jsem PR na opakovani bench press 3x140. A na decline press jsem pridal na 55kg a slo to dobre.
30.4.2012
ZADA
zdvih na hrazde na siroko s oporou nohy, start 19:14 end 19:27
10x, 10x, 10x, 10x, 10x
JR decline press, start 20:39 end 20:53
7x55, 6x55, 6x55, 5x55
TRICEPS
JR v sede za hlavu, start 20:57 end 21:08
9x49, x49, x49, x49
JR v klece na lavici, start 21:10 end 21:20
10x22, 10x22, 10x22, 10x22
LYTKA
vypony na nohy stridave
mezi seriema tricalu
Dneska jdu s kuzi na trh.
Hlavne MT se me moc nelibi, stale to jde nejak doufazove a ne plynule, ale neumim si predstavit jak propnout ty zada, proste do dole nejde, zavazi bricho a stehna a jako by jsem osu drzel az moc u zeme nato aby to slo.
U pritahu je videt ze zada este nemam, no od cvicveni od zacatku roku to ani nemuzu cekat, navic tahnu nahoru hodne tuku, kdy se pritahnu tak moc na siroko bez opory netusim, ale pokud to bude letos tak to bude uspeh.
Bench mas teda kua silnej, to je neco, co nikdy nepochopim, jak nekdo muze tolik vytlacit
MT tam to mas blbe jako ja, ze mas moc male kotouce (ja je mam jeste mensi) a musim jit hodne nizko, diky cemuz pak trochu kulatis zada. Ono to ma ale sve vyhody, az pak nekdy budes mit bezne vetsi kotouce, tak to nahoreu bude litat samo. Btw. kolik meris?
Ty pritahy techniky asi nic moc, ale to se casem vyladi.
Jinak docela dobra forma, hmoty tam mas zejvne dost a nekoho mne strasne pripominas, jen nevim koho
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No ja zase vubec nechapu jak muze Arni delat, teda ma to v logu, 5x150 v 4 seriich.
Vetsi, 20kg, kotouce mam v planu koupit uz davno, tak snad do mesice. Docela se tesim.
Mam necelich 185cm, a jen zavidim jak nejaci prckove u MT jako by se jen trochu pohnuly a uz sou nahore, a ja to musim tahnout desnou drahu )
Shyby - zkus mít hlavu rovně s páteří a zatnout ty záda hloubějc, víc dole, ale taháš to zádama a to je dobrý
u přítahů ti to vůbec nedrží střed těla a držíš to spodníma zádama - zkus cvičit třeba plank, nebo si dej pár tréningů na nohy jen čelní dřepy, tam ti střed těla zabere... a oproti shybům to dáváš dost rukama
ten triceps to bylo hodně špatný - zaprvé ti ujížděly lokty do špatný polohy, ale hlavně ti šly i ramena dozadu a to jsem se fakt bál, co se stane - tady by sis fakt mohl poškodit loket, triceps a hlavně celej ramenní pletenec
Shyby - zkus mít hlavu rovně s páteří a zatnout ty záda hloubějc, víc dole, ale taháš to zádama a to je dobrý
u přítahů ti to vůbec nedrží střed těla a držíš to spodníma zádama - zkus cvičit třeba plank, nebo si dej pár tréningů na nohy jen čelní dřepy, tam ti střed těla zabere... a oproti shybům to dáváš dost rukama
ten triceps to bylo hodně špatný - zaprvé ti ujížděly lokty do špatný polohy, ale hlavně ti šly i ramena dozadu a to jsem se fakt bál, co se stane - tady by sis fakt mohl poškodit loket, triceps a hlavně celej ramenní pletenec
Na ty pritahy by to chtelo asi lehci vahu taky, drepy uz jedu kvuli kolenum jen celni, asi 14 dni, takze stred dostava zabrat a snad se casem zlepsi.
Ale ty tricaly hm.. Podle me to asi o moc lip nepujde, musim jit s ramenama dozadu, jinak tu cinku za hlavu nedam, uz tak me lize vlasy.
Este to zkouknu na netu, ale asi se to neodnaucim, uz to takto cvicim dobrych 10 let a mam to desne zazity.
Ale od noveho roku cviky vice obnenuji, takze tento prichazi naradu az kazdej 3 mesic.
Dneska cviko slo dobre, dokonce dosel kocour se ochomejtat, vrnel a rozvaloval se na koberci.
Novy mesic, takze zmeny.
Misto military press v velkou cinkou za hlavu v sede je klasicky ve stoje pred hlavu. To je muj snad nejoblibenejsi cvik , hned po bench pressu.
Doufam ze na konci mesice udelam pekny PR aspon 90+.
Misto JR v predklonu na zadni delty je upazovani v sede.
Misto koncentrovanych JR na bicaly v sede je VC ve stoje. To slo super, uz jsem to necvicil aspon pul roku, od te doby co mam EZ.
U drepu jsem na 110 nesel, vim ze s tim, udelam max 3 opacka a technicky navic dost mizerne. Takze zustanu u vah kde udelam aspon 5.
Posledni 2 serie jsem dal nohy vic k sobe a slo to jaksi lip, priste poradne otestuju.
U vypadu jsem nejak citil formu, posledni serie 55 a v poho.
Juhu. nove kotouce obednany.
2x 20kg, s 3 otvorama (uchytama), celkem 1600kc
Maj vnejsi prumer 380mm, olympijske maj 450mm, takze stale budu u MT niz, ale bude to lepsi nez co mam ted, a hlavne nebudu muset pracne a otravne rozdelavat vsechny nalozeny jednorucky abych na VC dostal vahu co potrebuji.
Misto pritahu VC k brichu, je pritah jednorucky v kleku na lavice.
Misto decline press je incline press.
Misto jednorucky v sede za hlavu na tricaly je EZ v leze.
Misto jednorucky v klece na lavicce jsou dips.
MT sel dneska dobre, ale stve me ze u 5teho opacka s 150 uz mam velky problem to udrzet, nechapu jak nekdy snad budu delat 5x 200+, treba si ten uchop do te doby zvykne.
Incline bench press s JR paradni.. Je super jak to jde nahoru, pred 2 mesici jsem to koncil s 43kg, dneska jsem nasadil 42 a lehky hodne, do konce mesice snad dam 6ky s 46kg+
Triceps.. z tech dips me boli zapesti, al dostal jsem napad jak lehce a levne a snadno pridelat kladku na muj stojan, snad priste uz pojedu .. hm tam to stahovani s kladkou.
Kolikrat jsi zkousel to magnezko? Poprve jsi psal, ze nic moc a pak ses na to vybodl ze? Poradne si tim ty pracky napatlej a pokud nemas nejakou fakt dementni osu, tak ti to musi ten uchop zlepsit. Neznam snad nikoho, komu by magnezko problem s uchopem alespon castecne nevyresilo.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kolikrat jsi zkousel to magnezko? Poprve jsi psal, ze nic moc a pak ses na to vybodl ze? Poradne si tim ty pracky napatlej a pokud nemas nejakou fakt dementni osu, tak ti to musi ten uchop zlepsit. Neznam snad nikoho, komu by magnezko problem s uchopem alespon castecne nevyresilo.
Prave ze ne, ja to tam nenapsal, ale ja si tu magnesko kostku koupil a uz asi 2 tydny pouzivam, a zrovna dneska si ho dal vic nez normalne, a stejne to slo blbe.
Osu mam dost obyc, vroubkovani uz v podstate nema jak je to zaneseny , prumer ma tak do 30mm.
Jako urco je to lepsi nez driv bez magnezia, ale cekal jsem to este lepsi.
Je mozny ze me jdou vahy nahoru rychleji nez se zveda sila uchopu ?
Pocitam s tim, ze brzo zacnu delat 3ky, stejne sem je mel v planu.
Akorad me byla zima, tak sem si ze zacatku zatopil este :).
Drepy stale nesnasim.
U vypadu jsem pridal az na 60 kg a este to slo.
Na military press jsem taky pridal.
Vaha je difna, stale stejna nebo dokonce mensi, byl jsem si jistej ze posledni tyden jsem snedl vice, dokonce jidla jako toustaky s syrem jako pozdni veceri.
Jestly pujde vaha dolu, ale sila zustava, bylo by to super. Navic denne snim 600 - 700 sacha, takze pokud bych nedej boze nekdy chtel rysovat a vlnit, mam co snizovat.
Eshop z kteryho mam eliptical ma jakejsi novej reklamacni formular a ja nemam doma tiskarnu, takze to poslu nejdriv v stredu.
Minimalne do pulky pristiho tydne budu bez elipticalu, sakraa.
Takze bez kardia.
Vubec me nenapada cim to nahradit, behat kvuli kolenum nechci, starej rotoped je na rozpadnuti na pude.
Takze dneska test novych kotoucu a spokojenost.
Moc dobre se s nima manipuluje diky uchytum, a zvedani ze zeme jde taky dobre, moje stare nemaj vybec zadne vystupky (ale staly tenkrat 29kc/kg).
MT slo dobre, trochu to pomohlo ze je osa vis. 3x160 celkem v poho, 5x150 este taky uslo.
Bench press ale nic moc, citim ze ta 140x2 me moc neda. Snizim vahy abych delal aspon 5ky - 6ky a vyjmecne 4ky. Prestanu delat prvni serii s 100kou na rozcvicku, to j na prd, dam si 30 poradnych kliku a dnes pojedu pracovni serie 120 - 130.
Tricaly jsem dneska citil teda poradne, uz po druhe serii. Vypada to ze s tou JR za hlavu to asi fakt moc zvedam ramenama (minuli mesic), s EZ v leze je to vice izolovane a tricaly dostavaj zahul. Dalsi mesic konecne bude stahovani kladky.
8.5.2012
ZADA
zdvih na hrazde na siroko s oporou nohy, start 19:28 end 19:40
10x, 10x, 10x, 10x, 10x
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru